rainmaker έγραψε:Goran έχει μήνες πλέον π γράφω ότι όλη η διαδικασία αλλαγής του προπονητή ήταν ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ.
Και δέχθηκα κριτική επειδη "δεν ξέρουμε τι κριτήρια επιλογής του Στανογεβιτς " και λοιπά και λοιπά .
Οπότε μη μου λες αν και τι βρίσκω σωστο.
Από την ώρα όμως π κατέστη ξεκάθαρο ότι δεν το πάει καλά το καράβι ο Στανογεβιτς ( ΑΝ ΟΝΤΩΣ ΙΣΧΥΕΙ) τότε μακάρι να αλλαχθεί άμεσα.
Πολύ θα ήθελα να δω σοβαρό Ευρωπαίο κοουτς με σύγχρονες αντιλήψεις και διάθεση για δουλειά.
Αδερφέ, διαφωνώ ξεκάθαρα κι εγώ στον τρόπο της αρχικής επιλογής του...Δίχως όμως να γνωρίζω επακριβώς το παρασκήνιο πίσω απ αυτήν, είναι ο τελευταίος που θα κρίνω (σε 45 μέρες

) αν "δεν πάει καλά το καράβι"...
Αν εσύ ή όποιοι άλλοι πιστεύετε ότι είναι ασφαλής η κριτική (είτε θετική είτε αρνητική είναι αυτή), μόλις μετά από 2 επίσημα παιχνίδια, στα οποία η ομάδα πέτυχε μια πρόκριση, απλά με βρίσκετε αντίθετο με βάση την κοινή λογική...
Έστω όμως ότι για κάποιους άλλους λόγους "βλέπουν" μέσα στην ομάδα ότι χρειάζεται άμεση αντικατάσταση, τότε με καλύπτει απόλυτα το γραπτό του αδερφού που παραθέτω άμεσα, περιμένοντας και το δικό σου, αν φυσικά θέλεις...
potamda έγραψε:rain, αν η ΠΑΕ (δεν ξέρω ποιος συγκεκριμένα) κρίνει ότι δεν κάνει ο Στανόγιεβιτς, θα ήταν σωστό και τίμιο να βγει να παραδεχθεί το λάθος και να έχει ΗΔΗ βρει τον αντικαταστάτη.
Αυτό με τις διαρροές στα ΜΜΕ και τα κατευθυνόμενα άρθρα από συγκεκριμένους δημοσιογράφους και το ατέλιωτο κουτσομπολιό μόνο σοβαρή ΠΑΕ δε δείχνει.
Το αβαντάρισμα σε υιό Λουτσέσκου δεν το συζητώ...
ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ που πάει να επικοινωνηθεί η (α)τυχούσα αλλαγή προπονητή με τον Ρουμάνο, Π.Α.Ο.Κ. δεν τον βλέπω!!!!
Λυπάμαι μεν που το λέω, αλλά έτσι ακριβώς νιώθω από χθες αργά που είδα το πρωτοσέλιδο και δεν κοιμήθηκα!
Αν λοιπόν νιώθω έτσι εγώ, ο τελευταίος τροχός της άμαξας, φαντάσου πώς νιώθουν κάποιοι σημαντικοί στην ομάδα!
Κάποιοι λοιπόν έχουν ευθύνες για την εικόνα Κατίνας που παρουσιάζει σήμερα η ομάδα και πρέπει να πληρώσουν!!!!