Olimpik Donetsk- PAOK FC 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική των αγώνων και τα νέα του ευρωπαϊκού ΠΑΟΚ

Mvp

ΡΕΥ
33
34%
ΚΡΕΣΠΟ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΒΑΡΕΛΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΤΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΛΕΟΒΑΤΣ
1
1%
ΚΑΝΙΑΣ
1
1%
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΣΑΚΧΟΦ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΜΑΚ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΠΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
1
1%
ΕΝΡΙΚΕ
47
49%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
10
10%
ΠΕΛΚΑΣ
3
3%

Σύνολο ψήφων: 96

Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Re: Olimpik Donetsk- PAOK FC 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

tsou έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:Το κλειδι της επιτυχιας τη φετινη χρονια ειναι η λεξη ΥΠΟΜΟΝΗ.
και την περσινή.
και την προπέρσινη.
και την παραπροπέρσινη.
και την αντιπαραπροπέρσινη.
Και τι προτεινεις βρε αδερφε μου? Η επιλογη προπονητη εγινε. Παει. Τωρα τι? Ελπιζουμε σε καλες μεταγραφες και καλυτερη προσαρμογη του προπονητη. Δεν μπορουμε να κανουμε κατι διαφορετικο.
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

αυτη η λεξη εχει τελειωσει αδερφε απο το λεξικο του οπαδου του ΠΑΟΚ.
εχει παρει τσου λου στην υπομονη.
δεν προτεινω κατι αλλο αλλα οχι παλι αυτη η λεξη.
ας βρουμε μια αλλη λεξη.
οχι παλι τις ετησιες υπομονες που δεν τελειωνουν ποτε.
Άβαταρ μέλους
zoran

Δημοσίευση από zoran »

επιλογη προπονητη ειχε γινει και με τον Αγγελο Αναστασιαδη...
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

paokpool έγραψε:Εδώ και τόσα χρόνια, ομάδα δίχως ηγετικές προσωπικότητες....

Να έχεις έναν Κοντρέρας σήμερα, έναν Γκαρσία.... να ρίξει δύο "χριστοπαναγίες", να βάλουνε την μπάλα κάτω σε εκείνο το δεκάλεπτο που σε έχουνε κολήσει στον τοίχο οι Σβετλάνες.... και να βγάλουνε την ομάδα μπροστά....

Κάθε Μάϊο όλοι αυτό αναγνωρίζουνε (γιατί όντως έτσι είναι).... και κάθε Αύγουστο τα ίδια αποτελέσματα (τίποτα) έχουμε.

.
Είναι αυτοί που ριξανε χριστοπαναγιες όταν χάναμε στην Τούμπα από τους ψαράδες της βαλερεγκας και τρεμανε τα πόδια τους στα τελευταία λεπτά?
Άβαταρ μέλους
thanos-xanthi

Δημοσίευση από thanos-xanthi »

μια απογοητευση
σαν να ειναι πρωτο φιλικο προετοιμασιας μιας ομαδας με 5-6 νεους παιχτες
καμια συνοχη, κανενας αυτοματισμος απο παιχτες που γνωριζονται
ξεκαθαρα μπερδεμα απο τον προπονητη που ακομα μαθαινει παιχτες, και μεχρι πριν λιγο ηθελε 4-4-2
οσο πιο γρηγορα ξεκαθαρισει τα πραγματα στο μυαλο του, και μαθει τους παιχτες τοσο καλυτερο για ολους
αλλιως..θα ερθουν και οι ζορικες μερες
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Συπαθάτε με και παράλληλα επιτρέψτε μου να γράψω και του λόγου μου την προσωπική μου @@παριά...

Θεωρώ λοιπόν ότι είναι καλύτερα να απογοητευόμαστε τώρα, παρά στο τέλος της σεζόν, όπως έγινε πέρσι...

Το ότι η ομάδα παρατάχτηκε αμυντικογενώς, θαρρώ ότι ήταν επιλογή λόγω της μεγαλύτερης ετοιμότητας, αλλά και λόγω των νεαρών-τρεχάτων-φουριόζων για πρώτη φορά στην Ευρώπη αλλά ομοιογενών αντιπάλων μας...
Σωστή ή λάθος αυτή η επιλογή, θα την κρίνω απ το αποτέλεσμα και των δύο αγώνων, την πρόκριση δηλαδή!!!!

Ελπίζω για φέτος το scouting team για τους αντιπάλους μας να είναι πολύ βελτιωμένο από εκείνο το περσινό...

Δεν είδα σήμερα ούτε έναν παίχτη μας να έχει απόδοση με διάρκεια, ώστε να τον κρίνω διακριθέντα...
Σαν πιασμένοι έπαιζαν όλοι, μα όλοι τους, απ όσα κατάλαβα...Όχι όμως σε εισαγωγικά το πιασμένοι, έτσι?

Για M.V.P. είμαι μεταξύ Ρέι και Ενρίκε για προφανείς λόγους, αλλά ψηφίζω τον ψηλό για τις αγριοφωνάρες του!!!!

Επιμένω ότι χρειαζόμαστε άμεσα ένα πολύ ποιοτικό 6άρι κι έναν στόπερ γρηγορότερο απ τους παρόντες...

Ο προπονητής μας σαν νέος και σχετικά άπειρος είναι φυσιολογικό να χρειάζεται χρόνο να καταλάβει τι ακριβώς γίνεται μέσα σ αυτό το τρελοκομείο που λέγεται Π.Α.Ο.Κ., όπου είναι όλοι "ό,τι του φανεί του λολοστεφανή"...
Πλην Μιχελ φυσικά, Γκοντσάρεβας και 3-4 το πολύ παιχτών μας, χωρίς να χρειάζεται να τους αναφέρω κιόλας...

Πάντως είναι σίγουρα αυτός που δεν πρόκειται να κατηγορήσω νωρίτερα απ όλους τους παλιότερους στον Π.Α.Ο.Κ.!!

Η ρεβάνς προβλέπω-εκτιμώ ότι θα εξελιχθεί τόσο άνετα, όσο και το πόσο γρήγορα θα μπει το πρώτο μας γκολ...
Νωρίς-περπατώντας, αργότερα-δυσκολότερα, αργά-με αγκομαχητά...Αλλά θα προκριθούμε standard!!!!

:nairepaok:

Υ.Γ. Αν υπήρχε κανένας που στις 27 Ιουλίου περίμενε να δει καμιά μπαλάρα, μάλλον "πλανάται πλάνην οικτράν"...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Παρ 28 Ιούλ 2017, 01:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
lakisscorpio

Δημοσίευση από lakisscorpio »

δεν παιξαμε καλα.....βεβαια ειναι 1ο επισημο παιχνιδι.....περιμενα νικη....πιστευω στην Τουμπα να πανε ολα καλα...Ιδωμεν!!!
Άβαταρ μέλους
ABOLEYTOI

Δημοσίευση από ABOLEYTOI »

sourmenetes έγραψε:
ABOLEYTOI έγραψε:"ευτυχώς" κατά μία έννοια που δεν μπήκε η φάση του Κρέσπο. Οι αντίπαλοι θα κατέρρεαν και το ματς θα ήταν ένα σβηστό 0-2. Τώρα τουλάχιστον έχουμε κάτι να συζητάμε.

1 διπλή παρατήρηση για το τεχνικό τιμ.
Φέτος θα παίξουμε 15 τέτοια παιχνίδια και η ισοπαλία δε θα μας φτάνει. Έπρεπε κατά τη γνώμη μου να ρισκάρουμε για τη νίκη για να μαθαίνει η ομάδα. Εφόσον όμως δεν διαλέξαμε αυτόν τον δρόμο, υπήρχε χρόνος κατά τη γνώμη μου στην τελευταία φάση που ο διατητής έδειξε κόρνερ να δοθεί εντολή να παιχτεί με πάσα για να λήξει εκεί το ματς.
Μια τέτοια οδηγία θα ήταν ένα μεγάλο μάθημα για εμάς τους οπαδούς. Προσωπικά δεν ανέχομαι η ομάδα να με κοροϊδεύει ότι και καλά πάει να κλέψει τη νίκη στην τελευταία φάση μετά από τέτοια εμφάνιση για πάνω από μιάμιση ώρα.
Δεν επιασα το τελευταιο με την πασα.οτι και καλα πηγαμε να ζητησουμε εμμεσο;;κακως το ζητησαν;;
Γιατι δεν εδωσε και ενα ακομα μεσα στην περιοχη πολυ βαρβατο...
καλώς ζήτησαν το έμμεσο και χρειαζόταν και περισσότερη επιμονή.
Τελικά όμως παίρνεις κόρνερ και πας να μου το εκτελέσεις προσπαθώντας να επιτεθείς. Γιατί;;;;;
ζήτα από έναν παίκτη να πάει να πάρει την κοντινή πάσα. Χρόνος να το σκεφτείς και να το επικοινωνήσεις υπήρχε, αφού οι διαμαρτυρίες κράτησαν κάτι λίγο.
Αυτό λέω.
ελπίζω να έγινα κατανοητός, ώρα που είναι :lol:
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Sekeris4 έγραψε:Εφαγε γκολ απ την κλειστη γωνια λεει...Αν παρει ο αντιπαλος την κεφαλια σ αυτο το σημειο,ουτε να δεις τη μπαλα δεν προλαβαινεις,την πιανεις μονο αν βρει πανω σου.
Οσο πλησιαζουν οι μερες της αποκαταστασης του γλυκου θα ενταθει το θαψιμο στον Ρει.Ακομα ειναι νωρις,δεν βγηκαν τα φτυαρια ακομα...Λιγο λασπη την πεταμε για ζεσταμα...
Θα δυσκολευτούν γιατί ο ρει είναι καλλιτερος τερματας από τον γλυκο

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

tsou έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:Το κλειδι της επιτυχιας τη φετινη χρονια ειναι η λεξη ΥΠΟΜΟΝΗ.
και την περσινή.
και την προπέρσινη.
και την παραπροπέρσινη.
και την αντιπαραπροπέρσινη.
Ο Γιαννιώτης έχει δίκαιο....
Η περσινή υπομονή σε έφερε τίτλο και 3 βαθμούς από τον γαβρο πρώτη φορά
Άβαταρ μέλους
NIKOS_PAOK04

Δημοσίευση από NIKOS_PAOK04 »

Πολύ κακή εικόνα και ατομική αλλά κυρίως ΟΜΑΔΙΚΗ
Οι δικαιολογίες υπάρχουν... 1.) και τα πόδια ήταν βαριά 2.) και η συνοχή ακόμα δεν έχει ερθει...
Η αλήθεια είναι ότι δεν είδα πέρα από 3-4 ποδοσφαιριστές την θέληση να παίξουν τουλάχιστον μέχρι το 1-0 και αυτό το θεωρώ ως το μεγαλύτερο κακό.
Αδιαφορία για τρεξίματα από όλους σχεδόν πλήν Σακχοφ(χωρίς αυτό να σημαίνει ότι ήταν καλός αλλά δεν έμοιαζε αδιαφορος) στο πρώτο.
Ο Μπισεσβαρ δεν πρέπει να βγαίνει απο αυτήν την ομάδα.-
Ένιωθες ότι η μια ομάδα έπαιζε στον τελικό του CL και η άλλη φιλικό προπόνησης
Αυτοί βουτούσαν 3-3 στην μπάλα και εμείς παίζαμε με αγγιγματα και τακουνάκια
Δεν ξέρω αν φταίει για την κακή εικόνα ο Στανόγιεβιτς ή όντως η κουραση και τα βαριά πόδια ξέρω ότι φταίει η νοοτροπία των παικτών με την αδιαφορία για κάποιο λόγο να έχει ξκινήσει από πέρυσι στα play off και να μην λέει να αλλάξει.
Τα καλά τώρα λίγα αλλά υπάρχουν
Ο Ρέι δείχνει να είναι το βασικότατο νούμερο 1
Ο Ενρίκε είναι παίκτης αλλαγής και μαζί με τον Μύστα θα έχουμε 2 παικτες που θα μπορούν να σου γυρίσουν το ματς
Ο Μπίσεσβαρ είναι το αλατοπίπερο στο ποδοσφαιρό
Η Ποιότητα μπορεί να πάρει μια πρόκριση ακόμα και με αυτήν την απόδοση.

ΥΓ 1 Δεν είναι ρατσισμός ούτε εθνικοφροσύνη αλλά σαν 14ος και στο 79' να μπαίνει ο πρώτος Έλληνας στην ομάδα μας ήταν λίγο κάπως
ΥΓ 2 Δεν έχω γράψει πουθενά τα 4μεγάλα γράμματα ΠΑΟΚ γιατί αυτό που είδα κυρίως σε νοοτροπία δεν ήταν ΠΑΟΚ
ΥΓ 3 Δεν ξέρω γιατί αλλά ο Στανόγιεβιτς δείχνει φοβισμένος και αυτό είναι κακός οιωνός.
gpap

Δημοσίευση από gpap »

Εγώ και διαρκείας πήρα, και δεν απογοητεύτηκα απο όσα είδα στο παιχνίδι.
Προφανώς κ προβληματίστηκα, αλλά δεν απογοητεύτηκα.
Αν είναι δυνατον να αρχίζει το κράξιμο απο το πρώτο 90λεπτο.
Έτσι αντιδρούν οι κακιασμένες πεθερές.
Μάγκες, μαζί σας.
Μην πάτε στο γήπεδο έως να φτιαχτεί η ομάδα όπως εσείς θέλετε.
Καλό θα κάνετε.

Υσ ο προβληματισμός ήταν για τους ρόλους του Μακ και του Μάτος. Και μόνο αυτός.
2917

Δημοσίευση από 2917 »

Με προβλημάτισε η έλλειψη τρεξιμάτων και διάθεσης γενικότερα. Σα να έβλεπα φιλικό.
Θα στρώσουμε, λίγο υπομονή χρειάζεται.

Ο Ρέη είναι έτοιμος και θα προσφέρει. Χαίρομαι πολύ που έχουμε 2 πολύ καλούς τερματοφύλακες
Άβαταρ μέλους
Dimitris_L4

Δημοσίευση από Dimitris_L4 »

Το προβλημα χθες ειναι οτι ηταν ενα τουρλουμπουκι παιχτων...δεν ηταν ΟΜΑΔΑ...καμπανα δυνατη να ξυπνησουν ολοι...
Άβαταρ μέλους
rouki

Δημοσίευση από rouki »

Πολύ κουρασμένη η ομάδα. Είδαμε πάλι όλα τα αρνητικά που παρουσιάζουμε εδώ και χρόνια.
Στόπερ γαμηδερό, χαφ γαμηδερό, μπουκαδόρο-ντριμπλέρ γαμηδερό και αλλάζουμε όψι.
Μόνο με μέτριους παίχτες, πρέπει να τους έχεις απο μικρούς, να τους μάθεις να είναι ρομπότ για να τρέχουν ασταμάτητα και με καλούτσικη τεχνική να παίρνεις αποτελέσματα.
Δεν ξέρω, που μπορεί να φτάσει η ομάδα, αν ξεμπουκώσει, αλλά το ότι χρειαζόμαστε τουλάχιστον δυο-τρεις παίχτες άνω του μετρίου, αυτό κάνει μπαμ.
:cry:
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Ευρώπη”