Olimpik Donetsk- PAOK FC 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- sourmenetes
- Moderator
- Kostomanolis
Re: Olimpik Donetsk- PAOK FC 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Μαλλον ευτυχως που δεν το ειδα... Μια.ψυχραιμη ματια για το το εγινε σημερα απο καποιον;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
- Παλαιολόγος
μπατζετ οσο η κερκυρα ειχε η ομαδα που παιζαμε
Στις καλές και στις κακές εμφανίσεις πρέπει να βλέπουμε την ομάδα έτσι νομίζωKostomanolis έγραψε:Μαλλον ευτυχως που δεν το ειδα... Μια.ψυχραιμη ματια για το το εγινε σημερα απο καποιον;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αυτή η εμφάνιση μπορεί να αποδειχτεί η πιο χρήσιμη της χρονιάς, αρκεί να μην κυριαρχήσουν πάλι οι δικαιολογίες.
αν δεν ερθουν 2 χαφαρες και ενα στοπερ το μονο πρωταθλημα που θα δουμε θα ειναι αυτο του γιωργη στο ινσταγκραμ.
πραγματικα μετα απο τετοιες εμφανισεις ειναι αυτο που λεμε "δεν εχω λογια" :ugeek:
- Παλαιολόγος
δεν θες να ξερειςKostomanolis έγραψε:Μαλλον ευτυχως που δεν το ειδα... Μια.ψυχραιμη ματια για το το εγινε σημερα απο καποιον;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ

- hasio_john
Φαντάσου μια περσινή μέτρια προς χάλια βραδιά που καταφέραμε ν' αναστήσουμε ένα χωρίο, εεεεε ακριβώς το ίδιο έγινε και σήμερα. Σα να μην άλλαξε τίποτα από την περσινή χρονιά. Εγώ προσωπικά είδα μια από τα ίδια, καμιά αλλαγή, κανένα διαφορετικό πλάνο, καμιά προοπτική να δούμε κάτι καλύτερο.Kostomanolis έγραψε:Μαλλον ευτυχως που δεν το ειδα... Μια.ψυχραιμη ματια για το το εγινε σημερα απο καποιον;
Εν αρχη ην ο ΠΑΟΚ
Εννοείτε ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗ ακόμα και απλά κάνουμε μια αρχική διαπίστωση. Υπάρχει χρόνος γι' αλλαγές.
Ωστόσο, όταν παίζεις με ένα χωριό σε άδειο γήπεδο, τότε έχεις απαιτήσεις από μια ομάδα που έχει το ΧΧΧπλάσιο μπάτζετ από τον αντίπαλο που παίζεις. ΕΛΠΙΖΩ αυτό που είδαμε να ήταν μια ήρεμη προπόνηση για τον επαναληπτικό που θα δούμε κάτι τελείως δαφορετικό. Ελπίζω λέω!
(Η γνώμη μου φυσικά)
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Πέμ 27 Ιούλ 2017, 20:39, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δεν είναι μόνο οι χαφαρες που όντως πρέπει να έρθουν.το πρόβλημα είναι ότι και αυτοί που έχουμε απείχαν μακράν από το να δείξουν εικόνα ομάδας
- sourmenetes
- Moderator
Δε χαιρομαι για αυτο που ειδα αλλα το προτιμω απο το να ξεφουσκωσουμε οπως περυσι.
Η ομαδα ακομα ειναι πιασμενη και σιγουρα χρειαζεται ακομα ο μαεστρος μπισεσβαρ για να μπορει να παιζει πιο ορθα.
Εχουμε δρομο ακομα.
Ξαναλεω προτιμω να τους βλεπω τωρα πιασμενους.
Οποιος ειναι καχυποπτος ας δει το περσινο πρωτο ημ.με τη λοκομοτιβ.ευκολο το σταυρωμα αλλα ας εχει ουσια.
Η ομαδα ακομα ειναι πιασμενη και σιγουρα χρειαζεται ακομα ο μαεστρος μπισεσβαρ για να μπορει να παιζει πιο ορθα.
Εχουμε δρομο ακομα.
Ξαναλεω προτιμω να τους βλεπω τωρα πιασμενους.
Οποιος ειναι καχυποπτος ας δει το περσινο πρωτο ημ.με τη λοκομοτιβ.ευκολο το σταυρωμα αλλα ας εχει ουσια.
4-0 η ρεβάνς με σχετικά καλή εμφάνιση
Φυσιολογικό η ομάδα ανετοιμη. Στο τέλος δεν ηχαμε πνευμονια.... MVP ENRIQUE ΤΊΠΟΤΑ ΆΛΛΟ
Ο μπισε και ο ενρικε δεν πρέπει να βγαίνουν ουτε με δυναμίτη από την εντεκάδα .Ο ενρικε πάντα φωνάζει παρών στα δύσκολα και απορώ γιατί δεν είναι βασικός,ο στανο δεν διάβασε καθόλου το παιχνίδι και κατέβασε την ομάδα λες και παίζουμε με τον γαύρο στο Καραϊσκάκη. ΑΜΕΣα χαφ και Μπακ ο κρεσπο ήταν τραγικος σημερα