Olimpik Donetsk- PAOK FC 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
- The_Stalker
Re: Olimpik Donetsk- PAOK FC 1-1,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα
Α, και δεν μπορώ να μη συμπληρώσω και κάτι. Αν ήταν βασικός ο Κλάους σήμερα κι έκανε αυτή την εμφάνιση (του Πρίγιο), πάρτι θα γινόταν τώρα εδώ και στο τόπικ του.
Κανενας δεν πρεπει να κρινει μια ομαδα ουτε τον ιουλιο ουτε τον δεκεμβριο στο τελος κρινονται ολα.
Περυσι πηραμε εναν τιτλο και φετος αλλον ενα ΤΙΤΛΟ θα παρουμε .
Είμαι αισιόδοξος. Δεν φαίνεται να έχει καμιά χρησιμότητα να είμαι οτιδήποτε άλλο.
Περυσι πηραμε εναν τιτλο και φετος αλλον ενα ΤΙΤΛΟ θα παρουμε .
Είμαι αισιόδοξος. Δεν φαίνεται να έχει καμιά χρησιμότητα να είμαι οτιδήποτε άλλο.
Η Αϊντχόβεν έχασε στην έδρα της απο την Οσιγιεκ, η Μίλαν των πολλών μεταγραφών κ εκατομυρίων κερδίζει 0-1 στην Κραϊόβα, η Κρασνονταρ με το ζόρι νίκησε στην έδρα της την Λιγκμπι απο την Δανία, Γάνδη κ Δυναμό Ζαγκρεμπ χάνουν στην έδρα τους κτλ κτλ. Ολοι οι αγώνες αυτήν την περίοδο ειναι δύσκολοι, οι ομάδες ψάχνονται , οι παίχτες άλλοι ανοίγουν γρήγορα άλλοι αργά. Ισοπέδωση δεν θέλει, μεταγραφές ελπίζω οτι θα γίνουν και σιγα σιγα θα βγάλουμε συμπεράσματα για φετος.
ναι αλλα εμεις ειμαστε ΠΑΟΚ
αυτα τα κανουν αλλες ομαδες
αυτα τα κανουν αλλες ομαδες
- sourmenetes
- Moderator
Ημαρτον...joshua έγραψε:Οταν βλεπεις στην αρχικη εντεκαδα,Κανιας,Τσιμιροτ,Σακχοφ στον αξονα,απεναντι στην Ολιμπικ Ντονετσκ,δεν υπαρχει πραγματικα λογος να δεις το παιχνιδι...
ισχύει. σήμερα ο σέρβος έχασε το 90% των μονομαχιών και ελάχιστες φορές έσπασε σωστά τη μπάλαThe_Stalker έγραψε:Α, και δεν μπορώ να μη συμπληρώσω και κάτι. Αν ήταν βασικός ο Κλάους σήμερα κι έκανε αυτή την εμφάνιση (του Πρίγιο), πάρτι θα γινόταν τώρα εδώ και στο τόπικ του.
άσε που δεν πηδάει εφημερίδα
- sourmenetes
- Moderator
Με ειρωνειες δε θα συνεχισεις.black death έγραψε:Και Τζαλμα γιατι μαρκαρει να 'ουμε.joshua έγραψε:Οταν βλεπεις στην αρχικη εντεκαδα,Κανιας,Τσιμιροτ,Σακχοφ στον αξονα,απεναντι στην Ολιμπικ Ντονετσκ,δεν υπαρχει πραγματικα λογος να δεις το παιχνιδι...
omerta76 έγραψε:Η Αϊντχόβεν έχασε στην έδρα της απο την Οσιγιεκ, η Μίλαν των πολλών μεταγραφών κ εκατομυρίων κερδίζει 0-1 στην Κραϊόβα, η Κρασνονταρ με το ζόρι νίκησε στην έδρα της την Λιγκμπι απο την Δανία, Γάνδη κ Δυναμό Ζαγκρεμπ χάνουν στην έδρα τους κτλ κτλ. Ολοι οι αγώνες αυτήν την περίοδο ειναι δύσκολοι, οι ομάδες ψάχνονται , οι παίχτες άλλοι ανοίγουν γρήγορα άλλοι αργά. Ισοπέδωση δεν θέλει, μεταγραφές ελπίζω οτι θα γίνουν και σιγα σιγα θα βγάλουμε συμπεράσματα για φετος.
Σωστά..........
Περισσότερο με προβλημάτισε η κακή αντίδραση μετά το γκολ παρά τα υπόλοιπα. Τετοια εποχή το λογικό ειναι η ομάδα να δείχνει πιασμένη, αν πετουσε θα ανησυχούσα πολύ. Προφανώς αυτή η εμφάνιση ηταν κάτω του μετριου αλλά δεν θεωρώ οτι θα εχουμε προβλημα. Ο μπισεσβαρ δεν πρεπει να βγαίνει απο την ενδεκάδα ουτε με αίτηση, ο μοναδικός που μπορεί να δημιουργήσει! ενρίκε ωραίος, ρευ ωραίος. Οι υπόλοιποι ανάξιοι κριτικής..Κατι τελευταίο, ρε πελκα μπαίνεις στο τελος, εχει 10 λεπτα..μην περπατάς ρε φιλε, τρέξε και λίγο. Αυτά απο μένα, πάμε γι άλλα
3-0 θα είναι στην τούμπα ,πήρες το 1-1 όλα καλά ελπίζω ο στανο να δουλέψει λίγο καλύτερα την ομάδα και να κάνει καλύτερες επιλογές παικτών
Εκτός αν είσαι ΠΑΟΚjoshua έγραψε:Οταν βλεπεις στην αρχικη εντεκαδα,Κανιας,Τσιμιροτ,Σακχοφ στον αξονα,απεναντι στην Ολιμπικ Ντονετσκ,δεν υπαρχει πραγματικα λογος να δεις το παιχνιδι...
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Αν δεν μπορειτε να καταλαβετε το μεταφορικο του ποστ,τοτε οκ εγω δεν ειμαι ΠΑΟΚ...
Το σωστοτερο postomerta76 έγραψε:Η Αϊντχόβεν έχασε στην έδρα της απο την Οσιγιεκ, η Μίλαν των πολλών μεταγραφών κ εκατομυρίων κερδίζει 0-1 στην Κραϊόβα, η Κρασνονταρ με το ζόρι νίκησε στην έδρα της την Λιγκμπι απο την Δανία, Γάνδη κ Δυναμό Ζαγκρεμπ χάνουν στην έδρα τους κτλ κτλ. Ολοι οι αγώνες αυτήν την περίοδο ειναι δύσκολοι, οι ομάδες ψάχνονται , οι παίχτες άλλοι ανοίγουν γρήγορα άλλοι αργά. Ισοπέδωση δεν θέλει, μεταγραφές ελπίζω οτι θα γίνουν και σιγα σιγα θα βγάλουμε συμπεράσματα για φετος.
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk