Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από goran 64 »

paokovios1974 έγραψε:Παιδια υπαρχει προβλημα και προβληματιζομαι.
Και αν δεν υπαρχει προβλημα θα πρεπει να βρουμε ενα τελος παντων.
.......................................
Ευχαριστουμε παρα πολυ κυριοι δημοσιογραφοι της αγαπημενης μας ομαδας που μας μιζεριαζετε
ο Θεος να σας το ξεπληρωσει καποια μερα αυτο που μας κανετε.
Τους το χει ήδη ξεπληρώσει αδερφέ PAOKovie... :roll:
Δεν βλέπεις που όλοι τους αντί για μυαλό έχουν κουκούτσι? :?
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τρί 25 Ιούλ 2017, 09:52, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

paokovios1974 έγραψε:Παιδια υπαρχει προβληα και προβληματιζομαι.
Και αν δεν υπαρχει προβλημα θα πρεπει να βρουμε ενα τελος παντων.
Δοξα το θεο παντς εμεις, να ναι καλα οι δημοσιογραφοι της ομαδας μας δεν περναει μερα που να μην ανακαλυπτουμε και κατι καινουριο για να κραξουμε.
Το hot κραξιμο αυτης της στιγμης ειναι οι αρχηγοι.
Πιο μπροστα ο τερματοφυλακας
Πιο μπροστα ο επιθετικος
Μετα αρωστησε ο Σαββιδης (ετσι μας ειπαν)
Πιο πριν ο παραγκωνισμος των ελληνων
πιο πριν οι ακαδημιες που δεν βγαζουν
πιο πριν το αριστερο μπακ
μετα οι εναλακτικες λυσεις
το 4-4-2
το 3-4-3
Ευχαριστουμε παρα πολυ κυριοι δημοσιογραφοι της αγαπημενης μας ομαδας που μας μιζεριαζετε
ο θεος να σας το ξεπληρωσει καποια μερα αυτο που μας κανετε.
Είδηση δεν είναι το κράξιμο των αρδ στο γήπεδο; διάβασες πουθενά αυτήν την είδηση; αφού ανεβάζουν τα σχόλια του Γιώργου το χθεσινό γιατί δεν το ανέβασαν; μήπως γιατί τα έχωνε στους αρδ;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
eorptol1

giapas έγραψε:Παοκοβιε , νομίζω πως αρχηγός θα μπορούσε να είναι κάποιος εκ των Γλύκου - Μαλεζά.
Δεν είναι και το τέλος του κόσμου , πάντως υπάρχει σχετικό πρόβλημα στην επιλογή κάποιου. Καλά θα ήταν να είχαμε κάτι καλύτερο.

Θεωρώ ότι όσο υπερβολικό είναι το άρθρο υπερτονίζοντας ένα υπαρκτό πρόβλημα, άλλο τόσο υπερβολικός είσαι εσύ που πιστεύεις ότι το άρθρο γράφτηκε για να φτιάξει κλίμα μιζέριας.

Γράφτηκε γιατί πολύ απλά δε κινείται κάτι άλλο σχετικά με την ομάδα. Και κάτι πρέπει να γράψεις.
Διάβασες πουθενά το μπινελίκι που φάγανε οι αρδ στο γήπεδο; όχι βέβαια αν όμως στο γήπεδο κράζανε οποιοδήποτε άλλον πρώτο θέμα θα το κάνανε..... Τα σχόλια του Γιώργου τα ανεβάζουν με την μια το τελευταίο το καλλίτερο του γιατί δεν το ανέβασαν; μην μου λες ότι είναι υπερβολικός ο παοκοβιος εγώ θα έλεγα ότι λέει πολύ λίγα καθόλου υπερβολικός δεν είναι
Και αν δεν έχουν θέματά για την ομάδα τι σημαίνει ότι πρέπει να ψάχνουν και να φαντάζονται προβλήματα; ας κάνουν ιστορικές αναδρομές
Demir

Δημοσίευση από Demir »

και σε επομενο ποστ ο σαββιδης τζουνιορ κοροιδευει ακριβως αυτο.... οτι πρωτη φορα δεν βλεπει το ποστ του στα μιντια....
Άβαταρ μέλους
goran 64

:shock: :shock:

Πρώτη φορά βλέπω τον Έορπτολ να γράφει post-γίγας 6 σειρών και δεν μπορώ να πω ότι διαφωνώ σε κάτι... ;)

Χώσε Πτολεμαίο, χώσεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!! :opaokara:

Υ.Γ. Αλήτες ρουφι@νοι δημοσιογράφοι
ο λαός του Π.Α.Ο.Κ. στ @ρχίδι@ του σας γράφει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Είναι λίγο μεγάλο :) :)

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Mauricio ελεύθερος; Πολύ καλή επιλογή αν και δεν πιστεύω ότι θα έρθει σ' εμάς. Βραζιλιάνος τι ήθελε και πήγε στη Ρωσία και χαντακώθηκε;
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Γιαπας αδερφε, διαφωνω.
Τραβηγμενο μεν αλλα πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι τα αρθρα βγαινουν στα πλαισια, πουλαει η μιζερια και η ανακατωσουρα" στον ΠΑΟΚ " μονο βεβαια γιατι στο υπολοιπο ποκ εκει ψαχνουν λογους για να πανηγυριζουν.
Επισης ειμαι πλεον πεπεισμενος και για την υπαρξη payroll απο νοτια.
Δυστυχως εμεις ειμαστε στην εποχη του νεαντερταλ στην αντιπροπαγανδα.
Demir

Δημοσίευση από Demir »

σημερα ειναι η μερα της εβδομαδος που βγαινουν οι γνωστοι βετερανοι να κραξουν τον ΠΑΟΚ...?? το αστειο ειναι οτι καθε ματς οι ιδιοι που κραζουν ειναι πανω στα επισημα και μασαμπουκωνουν απο τον μπουφε ...και να σου τα σαλια κατω οταν περναει κανας ιβαν...
Dimpatra

Δημοσίευση από Dimpatra »

Παοκοβιε μαζί σου. Ο κόσμος όμως ξύπνησε, διαβάστε στο χθεσινό του πολκα sdna τα σχόλια. Σε κάποια που του τα χώνουν έχει 40 like.

Στάλθηκε από το D6503 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
goran 64

Μακάρι να ξυπνάνε κάθε μέρα και περισσότεροι...Μακάρι να βοηθάμε κι όλοι εμείς από δω γι αυτό... :opaokara:

Βλέπεις, επειδή ήταν πολύ βαθύς ο ύπνος και για πολλά χρόνια τώρα, χρειάζεται "ξυπνητήρι-καμπάνα" πλέον... ;)

:nairepaok:
johnys999

Δημοσίευση από johnys999 »

Και οι αρδ και οι βετεράνοι στα ραδιόφωνα θέματα της παε είναι που δεν τα έχει λύσει εδώ και καιρό. Είτε γιατί τα υποτιμά είτε για λόγους αρχής είτε γιατί δεν ενδιαφέρεται να το κάνει. Και είναι θέματα που λύνονται σε μια μέρα και χωρίς σοβαρά έξοδα. Οπότε γιατί να τα βάζουμε με τους "εξωτερικούς" παράγοντες που δημιουργούν πρόβλημα κι όχι με τους "εσωτερικούς" που δεν τα λύνουν...
Πέρα απ αυτό όμως η συνεχής αναφορά στο τι έγραψε και τι είπε ο καθένας μόνο καλό δεν κάνει. Εγώ πχ που μένω πολύ μακριά από τη Θεσσαλονίκη δεν θα ήξερα τίποτα απ όσα λέγονται αν δεν τα διάβαζα χαρτί και καλαμάρι εδώ μέσα. Και φαντάζομαι και πολλοί άλλοι.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Καλά, για να ξυπνήσει στα πολύ σοβαρά ο κόσμος χρειάζεται πολλή δουλειά ακόμα!
Εδώ οι άλλοι, που μας ... ενημέρωναν για την απόλυτη, κατόπιν ιατρικών εντολών, απόσυρση του Σαββίδη από κάθε στρεσογόνο δράση για κάποιο διάστημα, μας ξαναενημέρωσαν λίγο πιο ύστερα ότι τελικά διέψευσε τις ... κακές γλώσσες ο Ιβάν! Αυτούς τους ίδιους δηλαδή!!! Και κάποιοι συνεχίζουν ακόμα, με αφορμή απλά έστω τις ανυπόστατες ηλιθιότητες, που 98/100, γράφουν αυτοί οι μπιν(τ)έδες, και ανοίγουν κουβέντες σχετικά με τις "πληροφορίες" τους! Δε ζούμε πια σε εποχές, ούτε και θα έπρεπε να το θέλαμε δίχως άλλο, που, όπου δεν πίπτει λόγος, πέφτει ξυλίκι. Η μόνη άμυνα πια οφείλει να είναι η παντελής απαξίωση μετά από ένα σχετικό φιλτράρισμα μήπως και σε κάποια ακραία περίπτωση αναφέρουν κάτι τα ΖΑ, που ίσως ενέχει κάποιο σπέρμα αλήθειας. Πλέον, θεωρώ, ούτε το να ασχοληθείς μαζί τους ακόμα και για κράξιμο βοηθάει! Ας γράφουν τις πιπες τους κι ας μην υπάρχει ούτε μισό σχόλιο από κάτω! Να δεις για πότε την τρίτη τέταρτη πέμπτη φορά θα υποχρεωθούν να κόψουν τις παπαριές ...
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Καποιοι βετερανοι ειναι μεγαλη πληγη για τον ΠΑΟΚ,ολα ειναι στραβα στην ομαδα τωρα μονο οταν επαιζαν αυτοι ηταν ολα καλα
giapas

Δημοσίευση από giapas »

paokovios1974 έγραψε:Γιαπας αδερφε, διαφωνω.
Τραβηγμενο μεν αλλα πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι τα αρθρα βγαινουν στα πλαισια, πουλαει η μιζερια και η ανακατωσουρα" στον ΠΑΟΚ " μονο βεβαια γιατι στο υπολοιπο ποκ εκει ψαχνουν λογους για να πανηγυριζουν.
Επισης ειμαι πλεον πεπεισμενος και για την υπαρξη payroll απο νοτια.
Δυστυχως εμεις ειμαστε στην εποχη του νεαντερταλ στην αντιπροπαγανδα.
Δεκτό ότι πουλάει η μιζέρια , ιδίως στο ΠΑΟΚ.
Δεκτό ότι οι δημοσιογράφοι , είτε είναι στημένοι είτε όχι , έχουν αντιληφθεί αυτό το γεγονός και πολλές φορές το χρησιμοποιούν. Είτε έχουν προσωπικό όφελος , είτε απλά δεν έχουν κάτι άλλο να γράψουν.

Εγώ προσωπικά, προτιμώ να ρίχνουν ζιζάνια οι αρδ παρά να πουλάνε σανό στυλ ΠΟΚιτων αρδ.

Στη μια περίπτωση ( που διογκώνουν τα αρνητικά για δημιουργία κλίματος) , είναι καθαρά ένδειξη ότι δυναμώνεις και πάνε να σε χτυπήσουν έστω και κάτω από τη μέση με στημένες ειδήσεις. Ξέρεις τον αντίπαλο και ξέρεις γιατί σε χτυπάει. Πολύ εύκολα ως οργανισμός το ξεπερνάς αυτό. Ρίχνεις χρήμα , φτιάχνεις ομάδα και τους γράφεις όλους στα ασπρόμαυρα μπαλάκια σου . Αυτό φυσικά και δε το κάνουμε , στο βαθμό που θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου.

Στην άλλη περίπτωση , του ατελείωτου σανού , ο εχθρός είναι πολύ πιο ύπουλος και εγκυμονεί μεγαλύτερους κινδύνους. Πάει να πει ότι έχουμε γεμίσει στους γλύφτες ή ότι υπάρχει οργανωμένο σκηνικό από τη διοίκηση για να κοιμάται ο κόσμος . Η ομαδάρα μας , οι παικταράδες μας και τη Μπαρτσελόνα να φέρω δε παίρνω πρωτάθλημα.

Η μια κατάσταση είναι ένδειξη ότι σε φοβούνται οι άλλοι. Και η επίπτωσή της είναι ο χ γιαπας να μιρλιάσει και να κράξει. Σιγά τα αυγά.

Η άλλη κατάσταση είναι ένδειξη ότι σε κοροιδεύουνε. Απείρως χειρότερη.

Όσο μου γράφουνε για έλλειψη στα μπακ , για έλλειψη αρχηγών και για παικταράδες που δεν έρχονται , στα δικά μου μάτια δυναμώνω και με υπολογίζουν και με φοβούνται. Είναι ένδειξη ότι έχω στεγανά και δεν υπάρχουν ειδήσεις , άρα το ρίχνουμε στο κους κους. Είναι ένδειξη ότι κάνω κάτι σωστά.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”