paokovios1974 έγραψε:Γιαπας αδερφε, διαφωνω.
Τραβηγμενο μεν αλλα πλεον ειμαι πεπεισμενος οτι τα αρθρα βγαινουν στα πλαισια, πουλαει η μιζερια και η ανακατωσουρα" στον ΠΑΟΚ " μονο βεβαια γιατι στο υπολοιπο ποκ εκει ψαχνουν λογους για να πανηγυριζουν.
Επισης ειμαι πλεον πεπεισμενος και για την υπαρξη payroll απο νοτια.
Δυστυχως εμεις ειμαστε στην εποχη του νεαντερταλ στην αντιπροπαγανδα.
Δεκτό ότι πουλάει η μιζέρια , ιδίως στο ΠΑΟΚ.
Δεκτό ότι οι δημοσιογράφοι , είτε είναι στημένοι είτε όχι , έχουν αντιληφθεί αυτό το γεγονός και πολλές φορές το χρησιμοποιούν. Είτε έχουν προσωπικό όφελος , είτε απλά δεν έχουν κάτι άλλο να γράψουν.
Εγώ προσωπικά, προτιμώ να ρίχνουν ζιζάνια οι αρδ παρά να πουλάνε σανό στυλ ΠΟΚιτων αρδ.
Στη μια περίπτωση ( που διογκώνουν τα αρνητικά για δημιουργία κλίματος) , είναι καθαρά ένδειξη ότι δυναμώνεις και πάνε να σε χτυπήσουν έστω και κάτω από τη μέση με στημένες ειδήσεις. Ξέρεις τον αντίπαλο και ξέρεις γιατί σε χτυπάει. Πολύ εύκολα ως οργανισμός το ξεπερνάς αυτό. Ρίχνεις χρήμα , φτιάχνεις ομάδα και τους γράφεις όλους στα ασπρόμαυρα μπαλάκια σου . Αυτό φυσικά και δε το κάνουμε , στο βαθμό που θα έπρεπε κατά τη γνώμη μου.
Στην άλλη περίπτωση , του ατελείωτου σανού , ο εχθρός είναι πολύ πιο ύπουλος και εγκυμονεί μεγαλύτερους κινδύνους. Πάει να πει ότι έχουμε γεμίσει στους γλύφτες ή ότι υπάρχει οργανωμένο σκηνικό από τη διοίκηση για να κοιμάται ο κόσμος . Η ομαδάρα μας , οι παικταράδες μας και τη Μπαρτσελόνα να φέρω δε παίρνω πρωτάθλημα.
Η μια κατάσταση είναι ένδειξη ότι σε φοβούνται οι άλλοι. Και η επίπτωσή της είναι ο χ γιαπας να μιρλιάσει και να κράξει. Σιγά τα αυγά.
Η άλλη κατάσταση είναι ένδειξη ότι σε κοροιδεύουνε. Απείρως χειρότερη.
Όσο μου γράφουνε για έλλειψη στα μπακ , για έλλειψη αρχηγών και για παικταράδες που δεν έρχονται , στα δικά μου μάτια δυναμώνω και με υπολογίζουν και με φοβούνται. Είναι ένδειξη ότι έχω στεγανά και δεν υπάρχουν ειδήσεις , άρα το ρίχνουμε στο κους κους. Είναι ένδειξη ότι κάνω κάτι σωστά.