Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
- ΑποστόληςΑ
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ
Το Metrosport.gr γράφει ότι τον Μπελούσι (τον αναφέρει ως Μπελούσκι) τον πρότεινε ο Vukic, ενώ ήταν θετικός και ο Stano, αλλά τον έκοψε ο Michel "καθώς από όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε (με αφορμή τις…γκέλες του Ιταλού στόπερ) για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά του Μπελούσκι, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η επιλογή του Ιταλού, θα αποτελούσε ένα υψηλό ρίσκο".
- ΑποστόληςΑ
H ARENA PRESS στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι ο Ιβάν είπε ΟΚ για την απόκτηση ενός "παιχταρά" στο κέντρο (προφανώς εννοεί ακριβού), ο οποίος αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, ενώ στο θέμα του Αθανασιάδη γράφει ότι τον καλοβλέπει η Freiburg.
And send him there together with an anthodesm of 33 black and white roses for company...paoki_sweden έγραψε:If the numbers are true sell him with a red kordelitsa

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 19 Ιούλ 2017, 09:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Go village...analog έγραψε:Ο Κλάους Αθανασιάδης είναι σε μεταγραφική σορτ λιστ του Στιβ Μπρους,με 3 επιθετικούς,για την Αστον Βίλα(του...Τζον Τέρι αλλά και του Σισοκό).Οι "χωριάτες" μπορούν να δώσουν μέχρι 2,5 μύρια.Το ερώτημα είναι αν πραγματικά ψήνεται για...Τσαμπιονσιπ(και να φύγει απο τον ΠΑΟΚ)ο Κλάους!
contra.gr

Eχετε υπόψη ότι ανα πάσα στιγμη και μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου μπορει να ερθει προταση για Πριγιο (5 εκ). Αρα χρειαζομαστε εφεδρικο φορ.
Ο Κλαους εχει αποδειξει οτι ξερει τη δουλεια.
Τελευταια εχει γινει πολυ συμμετοχικος στο παιχνιδι του, μεχρι και ασιστ δινει, γι αυτο δεν σκοραρει. Μονο εγω το βλεπω αυτό?
Τελευταια εχει γινει πολυ συμμετοχικος στο παιχνιδι του, μεχρι και ασιστ δινει, γι αυτο δεν σκοραρει. Μονο εγω το βλεπω αυτό?
Δυστυχώς αδερφέ mbison δεν τα βλέπεις μόνο εσύ, αλλά μόνο εσύ κα ικαναδυό άλλοι έχουν το κουράγιο να γράφουν τα αυτονόητα,..
- Sick Bastard
Γιατί 5 κι όχι 7 που είναι η ρήτρα του;mbison έγραψε:Eχετε υπόψη ότι ανα πάσα στιγμη και μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου μπορει να ερθει προταση για Πριγιο (5 εκ). Αρα χρειαζομαστε εφεδρικο φορ.
Κι αν έρθει πρόταση, δεν χρειαζόμαστε εφεδρικό φορ, θέλουμε βασικό φορ.
Αυτό το μαγαζί γωνία τραβούσε μόνο λαμογια.... Αν φύγει ο Ιβάν πάλι λαμογια θα τραβάει μην το παίζουμε λοιπόν υπεράνω και θεωρούμε ότι κάνουμε χάρη στον Σαββίδη..... Βλέπετε τι επενδυτές πάνε και στις άλλες μεγάλες ομάδες.....desperando έγραψε:Ότι ήταν να κερδίσει το κέρδισε.
Από δω και πέρα μόνο χασουρα έχει,φθορά και πόλεμο
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 19 Ιούλ 2017, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- GiorgosAtha
Η ρήτρα του είναι 10 και όχι 7 που γράφουν οι ΑΡΔ... (paokmania speakingSick Bastard έγραψε: Γιατί 5 κι όχι 7 που είναι η ρήτρα του;

Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι θέλουμε βασικό φορ σε περίπτωση φυγής του -κάτι που θεωρώ απίθανο-.
- SplashBro22
η αλήθεια είναι ότι πρέπει να φύγει ο Ιβάν
θα προτιμούσα Παπαθανασάλη-Καγιούλη επικεφαλής

θα προτιμούσα Παπαθανασάλη-Καγιούλη επικεφαλής

- desperando
- Επικοινωνία:
Θα σε παρακαλούσα πολύ η προστακτική να λείπειjoshua έγραψε:Οτι δεν εχει καταφερει ο Σαββιδης και η φθορα που εχει υποστει οφειλεται σε ενα ποσοστο της ταξης χαλαρα του 80-90% αποκλειστικα στον ιδιο για αυτο αφησε τον κοσμο του ΠΑΟΚ ησυχο και μην προσπαθεις να δημιουργησεις ενοχες εκει που δεν πρεπει.Ελεος πια βγηκαμε να υπερασπιστουμε τον πονεμενο Σαββιδη...
Έχεις τις απόψεις σου και τα θέλω σου και έχω εγώ τα δικά μου
Μπορείς να εκφράσεις οποιαδήποτε διαφωνία σου αλλά μη μου λες εμένα Τι να θελω και τι να γράφω γιατί κάλλιστα μπορώ να κάνω και εγώ το ίδιο με σένα
Εγώ προσωπικά θέλω να φύγει ο Σαββίδης
Εσύ θέλεις 10 μεταγραφές για να ικανοποιηθείς
Και σε ενοχλεί που ο Γιωργάκης γυρνάει τον κόσμο με τα λεφτά του μπαμπά
Δεν μπορεί να σταθεί στην Ελλάδα; ο Σαββίδης με τα του απόδημου ελληνισμού και ειδικά τα του πόντου ασχολείται από το 1990 πολύ πριν και τον εκτιμούσαν όλοι, το ξέρω από τους ποντιακους συλλόγους πολύ καλά.... Άνετα επιβιώνει χωρίς τον ΠΑΟΚ αναγνωρησιμοτητα είχε αλλά και πολύ αρνητική λόγω ΠΟΚ που πριν την ενασχόληση του με τον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε..... Οπότε αυτο παραμυθάκι ότι μας έχει ανάγκη ο Ιβάν και εμείς δεν έχουμε πρόβλημα δεν υπάρχει.... Γιατί; γιατί αν φύγει έρχονται τα λαμογια και οι συναυλίες Μελά Μητσια ερανοι ενίσχυσης του συλλόγου..... Καλό είναι λοιπόν να γίνεται κριτική αλλά όχι στραβό στόμα και οι Μπούρδες για μαγαζί γωνία τέλος τα of topic.....giapas έγραψε:Desperando πως λες ότι κέρδισε ότι είχε να κερδίσει; Αυτή τη στιγμή αν έφευγε από το ΠΑΟΚ δε θα υπήρχε σημείο να σταθεί σε όλη την Ελλάδα.
Η μόνη ασπίδα , είναι ο ΠΑΟΚ και όλα αυτά που προκύπτουν το μέγεθος αυτής της ομάδας.
Ας μη τα ρίχνουμε όλα στο κόσμο , φτάνει πια με το κακό ΠΑΟΚτση .
Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
- sourmenetes
- Moderator
Σορρυ αλλα καπου το εχουμε χασει...giapas έγραψε:Κάνε όνειρα και βάζε φυτίλια
Η οικογένεια Σαββίδη , σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας θα ήταν ένα τίποτα στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ.
Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί στο ποδόσφαιρο είναι αστεία σε σχέση με την εμπορική αξία της ταύτισης πλέον του ονόματος Σαββίδη με αυτό του ΠΑΟΚ.
Αλλο το οτι βοηθαει ο ΠΑΟΚ σαν οντοτητα και αλλο το οτι θα ηταν ενα τιποτα.
- sourmenetes
- Moderator
10 ειναι η ρητραSick Bastard έγραψε:Γιατί 5 κι όχι 7 που είναι η ρήτρα του;mbison έγραψε:Eχετε υπόψη ότι ανα πάσα στιγμη και μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου μπορει να ερθει προταση για Πριγιο (5 εκ). Αρα χρειαζομαστε εφεδρικο φορ.
- Sick Bastard
Όσο είναι η ρήτρα του τέλος πάντων.
Αν φύγει βασικό φορ θέλουμε κι όχι εφεδρικό.
Κι έτσι όπως ήμαστε τώρα, θέλουμε εφεδρικό φορ αλλά δεν επείγει μάλλον
Αν φύγει βασικό φορ θέλουμε κι όχι εφεδρικό.
Κι έτσι όπως ήμαστε τώρα, θέλουμε εφεδρικό φορ αλλά δεν επείγει μάλλον