Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017 ΙΙ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Το Metrosport.gr γράφει ότι τον Μπελούσι (τον αναφέρει ως Μπελούσκι) τον πρότεινε ο Vukic, ενώ ήταν θετικός και ο Stano, αλλά τον έκοψε ο Michel "καθώς από όλα τα στοιχεία που συγκέντρωσε (με αφορμή τις…γκέλες του Ιταλού στόπερ) για την αγωνιστική και εξωαγωνιστική συμπεριφορά του Μπελούσκι, κατέληξε στο συμπέρασμα πως η επιλογή του Ιταλού, θα αποτελούσε ένα υψηλό ρίσκο".
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

H ARENA PRESS στο πρωτοσέλιδό της αναφέρει ότι ο Ιβάν είπε ΟΚ για την απόκτηση ενός "παιχταρά" στο κέντρο (προφανώς εννοεί ακριβού), ο οποίος αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, ενώ στο θέμα του Αθανασιάδη γράφει ότι τον καλοβλέπει η Freiburg.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

paoki_sweden έγραψε:If the numbers are true sell him with a red kordelitsa :opaokara:
And send him there together with an anthodesm of 33 black and white roses for company... :D :opaokara: :opaokara:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Τετ 19 Ιούλ 2017, 09:15, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

analog έγραψε:Ο Κλάους Αθανασιάδης είναι σε μεταγραφική σορτ λιστ του Στιβ Μπρους,με 3 επιθετικούς,για την Αστον Βίλα(του...Τζον Τέρι αλλά και του Σισοκό).Οι "χωριάτες" μπορούν να δώσουν μέχρι 2,5 μύρια.Το ερώτημα είναι αν πραγματικά ψήνεται για...Τσαμπιονσιπ(και να φύγει απο τον ΠΑΟΚ)ο Κλάους!

contra.gr
Go village... :D :opaokara:
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Eχετε υπόψη ότι ανα πάσα στιγμη και μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου μπορει να ερθει προταση για Πριγιο (5 εκ). Αρα χρειαζομαστε εφεδρικο φορ.
Ο Κλαους εχει αποδειξει οτι ξερει τη δουλεια.
Τελευταια εχει γινει πολυ συμμετοχικος στο παιχνιδι του, μεχρι και ασιστ δινει, γι αυτο δεν σκοραρει. Μονο εγω το βλεπω αυτό?
Άβαταρ μέλους
tolis01

Δημοσίευση από tolis01 »

Δυστυχώς αδερφέ mbison δεν τα βλέπεις μόνο εσύ, αλλά μόνο εσύ κα ικαναδυό άλλοι έχουν το κουράγιο να γράφουν τα αυτονόητα,..
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

mbison έγραψε:Eχετε υπόψη ότι ανα πάσα στιγμη και μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου μπορει να ερθει προταση για Πριγιο (5 εκ). Αρα χρειαζομαστε εφεδρικο φορ.
Τελευταια εχει γινει πολυ συμμετοχικος στο παιχνιδι του, μεχρι και ασιστ δινει, γι αυτο δεν σκοραρει. Μονο εγω το βλεπω αυτό?
Γιατί 5 κι όχι 7 που είναι η ρήτρα του;
Κι αν έρθει πρόταση, δεν χρειαζόμαστε εφεδρικό φορ, θέλουμε βασικό φορ.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

desperando έγραψε:Ότι ήταν να κερδίσει το κέρδισε.
Από δω και πέρα μόνο χασουρα έχει,φθορά και πόλεμο
Αυτό το μαγαζί γωνία τραβούσε μόνο λαμογια.... Αν φύγει ο Ιβάν πάλι λαμογια θα τραβάει μην το παίζουμε λοιπόν υπεράνω και θεωρούμε ότι κάνουμε χάρη στον Σαββίδη..... Βλέπετε τι επενδυτές πάνε και στις άλλες μεγάλες ομάδες.....
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος eorptol1 την Τετ 19 Ιούλ 2017, 09:46, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Sick Bastard έγραψε: Γιατί 5 κι όχι 7 που είναι η ρήτρα του;
Η ρήτρα του είναι 10 και όχι 7 που γράφουν οι ΑΡΔ... (paokmania speaking :mrgreen: )...
Κατά τα άλλα συμφωνώ ότι θέλουμε βασικό φορ σε περίπτωση φυγής του -κάτι που θεωρώ απίθανο-.
Άβαταρ μέλους
SplashBro22

Δημοσίευση από SplashBro22 »

η αλήθεια είναι ότι πρέπει να φύγει ο Ιβάν

θα προτιμούσα Παπαθανασάλη-Καγιούλη επικεφαλής :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

joshua έγραψε:Οτι δεν εχει καταφερει ο Σαββιδης και η φθορα που εχει υποστει οφειλεται σε ενα ποσοστο της ταξης χαλαρα του 80-90% αποκλειστικα στον ιδιο για αυτο αφησε τον κοσμο του ΠΑΟΚ ησυχο και μην προσπαθεις να δημιουργησεις ενοχες εκει που δεν πρεπει.Ελεος πια βγηκαμε να υπερασπιστουμε τον πονεμενο Σαββιδη...
Θα σε παρακαλούσα πολύ η προστακτική να λείπει
Έχεις τις απόψεις σου και τα θέλω σου και έχω εγώ τα δικά μου
Μπορείς να εκφράσεις οποιαδήποτε διαφωνία σου αλλά μη μου λες εμένα Τι να θελω και τι να γράφω γιατί κάλλιστα μπορώ να κάνω και εγώ το ίδιο με σένα
Εγώ προσωπικά θέλω να φύγει ο Σαββίδης
Εσύ θέλεις 10 μεταγραφές για να ικανοποιηθείς
Και σε ενοχλεί που ο Γιωργάκης γυρνάει τον κόσμο με τα λεφτά του μπαμπά
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

giapas έγραψε:Desperando πως λες ότι κέρδισε ότι είχε να κερδίσει; Αυτή τη στιγμή αν έφευγε από το ΠΑΟΚ δε θα υπήρχε σημείο να σταθεί σε όλη την Ελλάδα.

Η μόνη ασπίδα , είναι ο ΠΑΟΚ και όλα αυτά που προκύπτουν το μέγεθος αυτής της ομάδας.

Ας μη τα ρίχνουμε όλα στο κόσμο , φτάνει πια με το κακό ΠΑΟΚτση .
Δεν μπορεί να σταθεί στην Ελλάδα; ο Σαββίδης με τα του απόδημου ελληνισμού και ειδικά τα του πόντου ασχολείται από το 1990 πολύ πριν και τον εκτιμούσαν όλοι, το ξέρω από τους ποντιακους συλλόγους πολύ καλά.... Άνετα επιβιώνει χωρίς τον ΠΑΟΚ αναγνωρησιμοτητα είχε αλλά και πολύ αρνητική λόγω ΠΟΚ που πριν την ενασχόληση του με τον ΠΑΟΚ δεν υπήρχε..... Οπότε αυτο παραμυθάκι ότι μας έχει ανάγκη ο Ιβάν και εμείς δεν έχουμε πρόβλημα δεν υπάρχει.... Γιατί; γιατί αν φύγει έρχονται τα λαμογια και οι συναυλίες Μελά Μητσια ερανοι ενίσχυσης του συλλόγου..... Καλό είναι λοιπόν να γίνεται κριτική αλλά όχι στραβό στόμα και οι Μπούρδες για μαγαζί γωνία τέλος τα of topic.....

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

giapas έγραψε:Κάνε όνειρα και βάζε φυτίλια

Η οικογένεια Σαββίδη , σε επίπεδο αναγνωρισιμότητας θα ήταν ένα τίποτα στην Ελλάδα αν δεν υπήρχε ο ΠΑΟΚ.

Τα ποσά που έχουν δαπανηθεί στο ποδόσφαιρο είναι αστεία σε σχέση με την εμπορική αξία της ταύτισης πλέον του ονόματος Σαββίδη με αυτό του ΠΑΟΚ.
Σορρυ αλλα καπου το εχουμε χασει...
Αλλο το οτι βοηθαει ο ΠΑΟΚ σαν οντοτητα και αλλο το οτι θα ηταν ενα τιποτα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Sick Bastard έγραψε:
mbison έγραψε:Eχετε υπόψη ότι ανα πάσα στιγμη και μεχρι το τελος της μεταγραφικης περιοδου μπορει να ερθει προταση για Πριγιο (5 εκ). Αρα χρειαζομαστε εφεδρικο φορ.
Γιατί 5 κι όχι 7 που είναι η ρήτρα του;
10 ειναι η ρητρα
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Όσο είναι η ρήτρα του τέλος πάντων.
Αν φύγει βασικό φορ θέλουμε κι όχι εφεδρικό.
Κι έτσι όπως ήμαστε τώρα, θέλουμε εφεδρικό φορ αλλά δεν επείγει μάλλον
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”