Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
teod1980

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από teod1980 »

μόνο αν κουρευτεί, βαρεθηκαμε τις αφανες
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Κουρεμενος ειναι.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

κανένα νέο μεταγραφικό σήμερα και χθες δεν είχαμε ε?
Άβαταρ μέλους
gk.box16

Δημοσίευση από gk.box16 »

danirifle έγραψε:κανένα νέο μεταγραφικό σήμερα και χθες δεν είχαμε ε?

Οχι φιλε μου τιποτα..Απο μιρλα , μιζερια και ξερολες πηραμε 10 σερι Τσάμπιονς Λιγκ!!!! :opaokara:
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

να κανουμε καμια μεταγραφη. δε γινεται η κουλα να μιλαει με κερζακοφ και εμεις τιποτα και με κανεναν. ελεος.
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Παίζει ακόμα αυτός; Ο χαιλαντερ είναι;;;
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Παντως αν παμε σε πρωταθλημα χωρις πλει οφ η ανεση χρονου για την οποια μιλουσαμε δεν υπαρχει.Στοπερ και ειδικα χαφ πρεπει να ερθουν το αργοτερο μεχρι τελος του μηνα.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Ηδη ειμαστε εκτος τροχιας 3αδας
Και δεν εχουμε και πλει οφ να καλυψουμε τους ποντους που θα μεινουμε πισω.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Γενικα ειναι ωραιο το τρολαρισμα μου αρεσει κι μενα, αλλα εχει και ενα οριο πιστευω.
Οταν ξεπεραστει αυτο παμε πιο πολυ στην ειρωνια.

Πραγματικα φιλικα εντελως το λεω ΠΑΟΚβιε και γενικα, γιατι εχει καιρο που δεν καταλαβαινω αν πολλα μελη μιλανε σοβαρα, τρολαρουν ή ειρωνευονται.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Δημητρη, συνονοματε, αστο καλυτερα αδερφε.
3 χρονια πασχιζα εδω μεσα δεν μπορω αλλο κουραστηκα.
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Nαι καταλαβαινω πως το κανεις και γιατι και το καταλαβαινω γιατι θυμαμαι γραφομενα και αποψεις σου που ειναι παντα σεβαστες πολλες φορες και ομοιες με τις δικες μου. Απλα δεν ξερω αν αυτο το ανελεητο τρολ ειναι η λυση.

Θα μπει καποιος που δεν σε ξερει ας πουμε και θα αρπαχτει κιολας, κυριως για αυτο το ειπα εγω.
Άβαταρ μέλους
PaokPatraG4

Δημοσίευση από PaokPatraG4 »

Όποιος από εμάς ήθελε Ν'ντόι πάντως (κάποια στιγμή ήμουν και εγώ που τον ηθελα στην ομάδα) μάλλον έκλεισε Μπέρμιγχαμ....

http://www.birmingham.vitalfootball.co. ... p?a=497474
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

ace1979 έγραψε:O Braithwaite φεύγει απο την τουλουζ ,τι παίζει πορκυ?
Εκλεισε Μιντλεσμπρο (Τσαμπιονσιπ)
Άβαταρ μέλους
Apegner

Δημοσίευση από Apegner »

http://inpaok.com/367527/%CE%AC%CE%BB%C ... %84%CF%82/

Μετά το φιλικό με τη Φένλο και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 που ήρθε όμως χωρίς ο Δικέφαλος να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» τόνισε:

«Σίγουρα δεν έχω έρθει για να προσπαθήσω να προσαρμόσω τους παίκτες σε εμένα. Εγώ θα πρέπει να προσαρμοστώ στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Ήρθα γα να ανέβει η ομάδα επίπεδο, να γίνει καλύτερη, θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε στο σύστημα που έχει μάθει η ομάδα να παίζει, με τις απαραίτητες προσθήκες, προκειμένου να γίνει καλύτερη η ομάδα».

Ο Σέρβος τεχνικός το πε και το κανε, καθώς στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας αποφάσισε να δουλέψει πάνω στο 4-2-3-1.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν Νίκος Μελίσσας με δίδυμο στα στόπερ τους Ανχέλ Κρέσπο και Φερνάντο Βαρέλα. Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Μαρίν Λέοβατς και Λέο Μάτος.

Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Στανόγεβιτς επέλεξε τον Γκόικο Τσίμιροτ ως 8αρι και τον Χοσέ Κάνιας ως κόφτη.

Στα φτερά της επίθεσης τοποθετήθηκαν οι Πέντρο Ενρίκε (κάποια στιγμή πέρασε στη θέση του ο Τζάλμα) και Ρόμπερτ ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κινούνταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
:D :D :D :D :D :D :D
Άτσαααα να και η αλλαγή του συστήματος..
για να δούμε λοιπόν πως θα προχωρήσουμε απο εδω και εις το εξης
αφού ειδαμε οτι δεν μπορουμε να παιξουμε ως αλλη μιλαν και ως ατλετικο αυτο το 4-4-2 πάμε για ορθολογισμό και επαναφορά της περσινης πεπατημένης
ελπίζω να λειτουργήσει και να κάνουμε πλέον στοχευμένες μεταγραφές στις θέσεις που πρέπει..
περιμενουμε λοιπόν ενα κόφτη 6 αρι καλύτερο του κανιας και ενα στόπερ? εσεις τι πιστεύετε?
Άβαταρ μέλους
gergeo4
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από gergeo4 »

Apegner έγραψε:http://inpaok.com/367527/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%82/

Μετά το φιλικό με τη Φένλο και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 που ήρθε όμως χωρίς ο Δικέφαλος να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» τόνισε:

«Σίγουρα δεν έχω έρθει για να προσπαθήσω να προσαρμόσω τους παίκτες σε εμένα. Εγώ θα πρέπει να προσαρμοστώ στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Ήρθα γα να ανέβει η ομάδα επίπεδο, να γίνει καλύτερη, θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε στο σύστημα που έχει μάθει η ομάδα να παίζει, με τις απαραίτητες προσθήκες, προκειμένου να γίνει καλύτερη η ομάδα».

Ο Σέρβος τεχνικός το πε και το κανε, καθώς στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας αποφάσισε να δουλέψει πάνω στο 4-2-3-1.

Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν Νίκος Μελίσσας με δίδυμο στα στόπερ τους Ανχέλ Κρέσπο και Φερνάντο Βαρέλα. Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Μαρίν Λέοβατς και Λέο Μάτος.

Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Στανόγεβιτς επέλεξε τον Γκόικο Τσίμιροτ ως 8αρι και τον Χοσέ Κάνιας ως κόφτη.

Στα φτερά της επίθεσης τοποθετήθηκαν οι Πέντρο Ενρίκε (κάποια στιγμή πέρασε στη θέση του ο Τζάλμα) και Ρόμπερτ ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κινούνταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
ελπίζω να λειτουργήσει και να κάνουμε πλέον στοχευμένες μεταγραφές στις θέσεις που πρέπει..
περιμενουμε λοιπόν ενα κόφτη 6 αρι καλύτερο του κανιας και ενα στόπερ? εσεις τι πιστεύετε?
σιγουρα ενα εξτρεμ ακομα δηλ βιερινισ
επισης αν παει σε 4-1-2-3 θελουμε κ 8αρι ενω αν παμε σε 4-2-3-1 ισως χρειαζόμαστε αλλο ενα 10αρι αναλογα τι θα γινει με πελκα κ ουαρντα
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”