Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017
danirifle έγραψε:κανένα νέο μεταγραφικό σήμερα και χθες δεν είχαμε ε?
Οχι φιλε μου τιποτα..Απο μιρλα , μιζερια και ξερολες πηραμε 10 σερι Τσάμπιονς Λιγκ!!!!

να κανουμε καμια μεταγραφη. δε γινεται η κουλα να μιλαει με κερζακοφ και εμεις τιποτα και με κανεναν. ελεος.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Παντως αν παμε σε πρωταθλημα χωρις πλει οφ η ανεση χρονου για την οποια μιλουσαμε δεν υπαρχει.Στοπερ και ειδικα χαφ πρεπει να ερθουν το αργοτερο μεχρι τελος του μηνα.
- paokovios1974
Ηδη ειμαστε εκτος τροχιας 3αδας
Και δεν εχουμε και πλει οφ να καλυψουμε τους ποντους που θα μεινουμε πισω.
Και δεν εχουμε και πλει οφ να καλυψουμε τους ποντους που θα μεινουμε πισω.
Γενικα ειναι ωραιο το τρολαρισμα μου αρεσει κι μενα, αλλα εχει και ενα οριο πιστευω.
Οταν ξεπεραστει αυτο παμε πιο πολυ στην ειρωνια.
Πραγματικα φιλικα εντελως το λεω ΠΑΟΚβιε και γενικα, γιατι εχει καιρο που δεν καταλαβαινω αν πολλα μελη μιλανε σοβαρα, τρολαρουν ή ειρωνευονται.
Οταν ξεπεραστει αυτο παμε πιο πολυ στην ειρωνια.
Πραγματικα φιλικα εντελως το λεω ΠΑΟΚβιε και γενικα, γιατι εχει καιρο που δεν καταλαβαινω αν πολλα μελη μιλανε σοβαρα, τρολαρουν ή ειρωνευονται.
- paokovios1974
Δημητρη, συνονοματε, αστο καλυτερα αδερφε.
3 χρονια πασχιζα εδω μεσα δεν μπορω αλλο κουραστηκα.
3 χρονια πασχιζα εδω μεσα δεν μπορω αλλο κουραστηκα.
Nαι καταλαβαινω πως το κανεις και γιατι και το καταλαβαινω γιατι θυμαμαι γραφομενα και αποψεις σου που ειναι παντα σεβαστες πολλες φορες και ομοιες με τις δικες μου. Απλα δεν ξερω αν αυτο το ανελεητο τρολ ειναι η λυση.
Θα μπει καποιος που δεν σε ξερει ας πουμε και θα αρπαχτει κιολας, κυριως για αυτο το ειπα εγω.
Θα μπει καποιος που δεν σε ξερει ας πουμε και θα αρπαχτει κιολας, κυριως για αυτο το ειπα εγω.
- PaokPatraG4
Όποιος από εμάς ήθελε Ν'ντόι πάντως (κάποια στιγμή ήμουν και εγώ που τον ηθελα στην ομάδα) μάλλον έκλεισε Μπέρμιγχαμ....
http://www.birmingham.vitalfootball.co. ... p?a=497474
http://www.birmingham.vitalfootball.co. ... p?a=497474
- john4serres
Εκλεισε Μιντλεσμπρο (Τσαμπιονσιπ)ace1979 έγραψε:O Braithwaite φεύγει απο την τουλουζ ,τι παίζει πορκυ?
http://inpaok.com/367527/%CE%AC%CE%BB%C ... %84%CF%82/
Μετά το φιλικό με τη Φένλο και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 που ήρθε όμως χωρίς ο Δικέφαλος να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» τόνισε:
«Σίγουρα δεν έχω έρθει για να προσπαθήσω να προσαρμόσω τους παίκτες σε εμένα. Εγώ θα πρέπει να προσαρμοστώ στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Ήρθα γα να ανέβει η ομάδα επίπεδο, να γίνει καλύτερη, θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε στο σύστημα που έχει μάθει η ομάδα να παίζει, με τις απαραίτητες προσθήκες, προκειμένου να γίνει καλύτερη η ομάδα».
Ο Σέρβος τεχνικός το πε και το κανε, καθώς στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας αποφάσισε να δουλέψει πάνω στο 4-2-3-1.
Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν Νίκος Μελίσσας με δίδυμο στα στόπερ τους Ανχέλ Κρέσπο και Φερνάντο Βαρέλα. Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Μαρίν Λέοβατς και Λέο Μάτος.
Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Στανόγεβιτς επέλεξε τον Γκόικο Τσίμιροτ ως 8αρι και τον Χοσέ Κάνιας ως κόφτη.
Στα φτερά της επίθεσης τοποθετήθηκαν οι Πέντρο Ενρίκε (κάποια στιγμή πέρασε στη θέση του ο Τζάλμα) και Ρόμπερτ ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κινούνταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.
Άτσαααα να και η αλλαγή του συστήματος..
για να δούμε λοιπόν πως θα προχωρήσουμε απο εδω και εις το εξης
αφού ειδαμε οτι δεν μπορουμε να παιξουμε ως αλλη μιλαν και ως ατλετικο αυτο το 4-4-2 πάμε για ορθολογισμό και επαναφορά της περσινης πεπατημένης
ελπίζω να λειτουργήσει και να κάνουμε πλέον στοχευμένες μεταγραφές στις θέσεις που πρέπει..
περιμενουμε λοιπόν ενα κόφτη 6 αρι καλύτερο του κανιας και ενα στόπερ? εσεις τι πιστεύετε?
Μετά το φιλικό με τη Φένλο και τη νίκη του ΠΑΟΚ με 1-0 που ήρθε όμως χωρίς ο Δικέφαλος να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης ο προπονητής των «ασπρόμαυρων» τόνισε:
«Σίγουρα δεν έχω έρθει για να προσπαθήσω να προσαρμόσω τους παίκτες σε εμένα. Εγώ θα πρέπει να προσαρμοστώ στα χαρακτηριστικά της ομάδας. Ήρθα γα να ανέβει η ομάδα επίπεδο, να γίνει καλύτερη, θα δούμε τι πρέπει να κάνουμε για να βελτιώσουμε την απόδοση μας. Υπάρχει η δυνατότητα να γυρίσουμε στο σύστημα που έχει μάθει η ομάδα να παίζει, με τις απαραίτητες προσθήκες, προκειμένου να γίνει καλύτερη η ομάδα».
Ο Σέρβος τεχνικός το πε και το κανε, καθώς στην απογευματινή προπόνηση της ομάδας αποφάσισε να δουλέψει πάνω στο 4-2-3-1.
Πιο συγκεκριμένα κάτω από τα δοκάρια ήταν Νίκος Μελίσσας με δίδυμο στα στόπερ τους Ανχέλ Κρέσπο και Φερνάντο Βαρέλα. Όσον αφορά τα άκρα της άμυνας τοποθετήθηκαν οι Μαρίν Λέοβατς και Λέο Μάτος.
Για τον χώρο της μεσαίας γραμμής ο Στανόγεβιτς επέλεξε τον Γκόικο Τσίμιροτ ως 8αρι και τον Χοσέ Κάνιας ως κόφτη.
Στα φτερά της επίθεσης τοποθετήθηκαν οι Πέντρο Ενρίκε (κάποια στιγμή πέρασε στη θέση του ο Τζάλμα) και Ρόμπερτ ενώ πίσω από τον μοναδικό προωθημένο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς κινούνταν ο Ντιέγκο Μπίσεσβαρ.

Άτσαααα να και η αλλαγή του συστήματος..
για να δούμε λοιπόν πως θα προχωρήσουμε απο εδω και εις το εξης
αφού ειδαμε οτι δεν μπορουμε να παιξουμε ως αλλη μιλαν και ως ατλετικο αυτο το 4-4-2 πάμε για ορθολογισμό και επαναφορά της περσινης πεπατημένης
ελπίζω να λειτουργήσει και να κάνουμε πλέον στοχευμένες μεταγραφές στις θέσεις που πρέπει..
περιμενουμε λοιπόν ενα κόφτη 6 αρι καλύτερο του κανιας και ενα στόπερ? εσεις τι πιστεύετε?
σιγουρα ενα εξτρεμ ακομα δηλ βιερινισApegner έγραψε:http://inpaok.com/367527/%CE%AC%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BE%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BC%CE%B1-%CE%BF-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%BD%CF%8C%CE%B3%CE%B5%CE%B2%CE%B9%CF%84%CF%82/
επισης αν παει σε 4-1-2-3 θελουμε κ 8αρι ενω αν παμε σε 4-2-3-1 ισως χρειαζόμαστε αλλο ενα 10αρι αναλογα τι θα γινει με πελκα κ ουαρντα