Στέλιος Ηλιάδης
Μην ξεχνάτε πως αναφέρεστε σε παίκτη του ΠΑΟΚ ο οποίος ποτέ δεν δημιούργησε πρόβλημα, έπαιζε πάντα με περίσιο πάθος (και πολλές φορές ήταν ο μόνος) και τα τελευταία δύο χρόνια έχει ελαχιστότατες συμμετοχές!
Είναι σε ηλικία που ακόμη ένα-δύο χρόνια να μην παίξει μπάλα έχει τελειώσει οριστικά ..
Πριν 3-4 χρόνια ήταν από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες ..
Εγώ δε θα κρίνω την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά λίγος σεβασμός δεν βλάπτει στην περίπτωσή του!
Από τη στιγμή που δεν παίζει γιατί να υπογράψει; Από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται γιατί να μείνει; Έλεος πια αμέσως όλοι να τον κράξετε .. και η ομάδα της καρδιάς σου και ξέρω γω!
Τους εαυτούς σας μειώνετε και δείχνετε το επίπεδό σας έτσι όχι τον Ηλιάδη!
Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν μία ομάδα που να παίζουν και να μην είναι αλλαγή της αλλαγής!
Είναι σε ηλικία που ακόμη ένα-δύο χρόνια να μην παίξει μπάλα έχει τελειώσει οριστικά ..
Πριν 3-4 χρόνια ήταν από τους πιο ελπιδοφόρους Έλληνες ..
Εγώ δε θα κρίνω την ποδοσφαιρική του αξία, αλλά λίγος σεβασμός δεν βλάπτει στην περίπτωσή του!
Από τη στιγμή που δεν παίζει γιατί να υπογράψει; Από τη στιγμή που δεν υπολογίζεται γιατί να μείνει; Έλεος πια αμέσως όλοι να τον κράξετε .. και η ομάδα της καρδιάς σου και ξέρω γω!
Τους εαυτούς σας μειώνετε και δείχνετε το επίπεδό σας έτσι όχι τον Ηλιάδη!
Όλοι οι ποδοσφαιριστές θέλουν μία ομάδα που να παίζουν και να μην είναι αλλαγή της αλλαγής!
Οι Κονσεϊσάο, Μπακαγιόκο, Βαγγελής, Αναστασάκος θα κριθούν στο τέλος της χρονιάς... Δεν πρόκειται να ανανεωθεί ακόμα κανένα απο αυτά τα συμβόλαια...olivares έγραψε:Nα προσθέσω στο post του Steenage την πασίγνωστη πληροφορία ότι εδώ και 3 ημέρες ο Στέλιος Ηλιάδης, όπως και οι Sergio Conceicao, Ibrahima Bakayoko, Ηλίας Αναστασάκος, Miroslav Snaucner, Λάμπρος Βαγγελής και Δημήτρης Ρίζος είναι ελεύθεροι να υπογράψουν σε ομάδα της αρεσκείας τους και να αγωνίζονται εκεί από τις 30/6/2009 και έπειτα.
Όσον αφορά τον Ηλιάδη, εγώ θα ήθελα να του δοθούν κάποιες ακόμα ευκαιρίες, άσχετα αν δεν άρπαξε καμμία ώς τώρα... Θα είναι κρίμα να πάει στο συμπολίτη και να κάνει καριέρα εκεί...

Όταν είμαστε καφενεία και ο Ηλιάδης ήταν φως στο τούνελ καλός ήταν τότε?
Να σας θυμίσω ότι ο Βενετίδης (συμμαθητής μου) ήταν βάζελος... μου είχε πει τότε, "όταν μπήκα στην ΤΟΥΜΠΑ... ποιος παναθηναϊκός και ποία αγαπημένη ομάδα?" και έχει παίξει ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ - γάυρο και ΛΑΡΙΣΑ και ποτέ παο.
Ο Ηλιάδης έχει κάθε δικαίωμα να μην υπογράφει, και ας πάει όπου νομίζει καλύτερα.
Εξάλλου μετά από τόσα χρόνια στην ΤΟΥΜΠΑ χαλαρά ΠΑΟΚ είναι το παιδί πλέον.

Να σας θυμίσω ότι ο Βενετίδης (συμμαθητής μου) ήταν βάζελος... μου είχε πει τότε, "όταν μπήκα στην ΤΟΥΜΠΑ... ποιος παναθηναϊκός και ποία αγαπημένη ομάδα?" και έχει παίξει ΞΑΝΘΗ - ΠΑΟΚ - γάυρο και ΛΑΡΙΣΑ και ποτέ παο.
Ο Ηλιάδης έχει κάθε δικαίωμα να μην υπογράφει, και ας πάει όπου νομίζει καλύτερα.
Εξάλλου μετά από τόσα χρόνια στην ΤΟΥΜΠΑ χαλαρά ΠΑΟΚ είναι το παιδί πλέον.

σε απαντησε ο arisk.μαλλον δεν εισαι ενημερωμενος ή δεν ειδες το λινκ..δεν ηταν δικα μου λογια..το ποστ τυπου gagas δεν ειναι σιγουρα για το κακο του παοκ..οπως δεν ειναι και για το κακο του παοκ οποια καλοπιστη κριτικη γινεται στον ηλιαδη..Dimotikos έγραψε:...Πάντως, για να βρίζεις και να μιλάς ειρωνικά, απαξιωτικά και χυδαία...για ένα παιδί όπως ο Ηλιάδης....πρέπει να έχεις πρόβλημα..!
Το καταλαβαίνω να μην μας κάνει...παικτικά, αλλά posts τύπου...gagas...δεν καταλαβαίνω τι εξυπηρετούν...!
ΙΣΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΝΤΙΛΗΦΘΕΙ ΟΤΙ ΤΑ ΕΛΛΗΝΑΚΙΑ ΜΑΣ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΤΟ ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΟΚΤΣΑΚΙΑ.ΑΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΜΠΑΛΛΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΟΙ ΟΠΑΔΟΙ ΤΗΣ ΤΟΥΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.ΔΩΣΤΕ ΤΟΥΣ ΛΙΓΟ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΠΕΤΡΙΝΩΝ ΧΡΟΝΩΝ ΜΑΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΤΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ ΜΗΝ ΕΧΟΝΤΑΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ.
Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
FORZA PAOK!!!!!!

Καλό θα ήταν για την αισθητική του forum να μην γράφουμε ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
Thx, Admin Team
FORZA PAOK!!!!!!

- Alexakisg4
α συμφωνήσω και γω στο περίπου είναι καλο για αυτόν να φύγει για να πάρει χρόνο συμμετοχής πλέον δεν υπολογίζεται από τον santos να παει στο καλο το παιδι και μακάρι να παίξει όπου κιάν πάει. μετά την αποκτήσει sorlin δεν πρόκειται να παίξειAristomenis έγραψε:Καθαρά αντικειμενικά:
Αυτή τη στιγμή ο Ηλιάδης είναι παιχτικά ένα επίπεδο τουλάχιστον χαμηλότερα από το επίπεδο των άλλων αμυντικών μέσων της ομάδας μας. Το καλύτερο για αυτόν είναι να μείνει ελεύθερος και να πάει σε μία ομάδα που θα έχει μεγαλύτερη συμμετοχή, ακόμη και αν αυτή λέγεται Αρης. Το ήθος και το επίπεδο που θέλουμε να έχουμε ως σύλλογος πρέπει να μας κάνει να σκεφτόμαστε με αυτόν τον τρόπο. Δυστυχώς για ΄σενα στελλάκη, ο ΠΑΟΚ είναι πολύ μεγάλος σύλλογος...
Είπαν τα παιδιά ότι κανείς δεν μπορεί να εκβιάζει παίκτες για να μαθαίνουν τι παίζει στα αποδυτήρια και πως τόσο, ο Ηλιάδης, όσο και οι Σνάουτσνερ, Μαλεζάς κλπ, θα ανανεώσουν τα συμβόλαια τους και θα παραμείνουν στην ομάδα.arisk έγραψε:Ότι κάποιοι εκβίασαν τον Ηλιάδη ώστε να έχουν πληροφόρηση απο τα αποδυτήρια του ΠΑΟΚ και αυτός ενημέρωσε το Ζαγοράκη και επιλήφθηκε προσωπικά οτυ θέματος ο πρόεδρος... Δεν ξέρω αν ειπώθηκε και τίποτε άλλο νωρίτερα και το έχασα...
Τόνισαν ότι τέτοιου είδους συμπεριφορές (π@στιές θα λεγα εγώ), δε χωρούν στον ΠΑΟΚ..