Μιλάμε σίγουρα για τον Ιβάν;mbison έγραψε:Προφανως ο Σαββιδης εκλεισε Μακ απο Ρωσσια κερδιζοντας την εφορια.
Να περιμενουμε και αλλες τετοιες κινησεις
Που έχει δώσει ένα σκασμό ευρώ σε αυτό το προτεκτοράτο σε φόρους;
SM-G935F
Μιλάμε σίγουρα για τον Ιβάν;mbison έγραψε:Προφανως ο Σαββιδης εκλεισε Μακ απο Ρωσσια κερδιζοντας την εφορια.
Να περιμενουμε και αλλες τετοιες κινησεις
Ο ουαρντα ειναι φιλε εμαθα οτι δεν μπορουν να τον συμαζεψουν. Και λογικα ισχυει αλλιως δεν βρισκω λογο να του εχουν δωσει τοσο αδεια συγκεκριμενα στον συγκεκριμενο παίχτη. Και ειπα δεν ξερω αν τον δωσουν δανεικο η πωληση γιατι δεν ειμαι στις συζητησεις. Απλα τωρα μ αυτο που λεω θ βαλω τροφη στα, ΜΜΕ να το ψάξουν κ για τον απλούστατο λογο ν τους κανω μάγκες? Ενω μ τον γρίφο θ, την εκαναν ψώνιο.Napoli4 έγραψε:Ουσιαστικά φίλε δεν είπες τίποτα, απλά έκανες τον έξυπνο. Λογικό να φύγουν παίκτες, λογικότατο να φύγει παίκτης που δεν έχει ακουστεί. Δεν αναφέρεις όνομα, δεν αναφέρεις αν θα φύγει ελεύθερος, με μεταγραφή ή δανεικός. Δεν αναφέρεις το λόγο. Δεν αναφέρεις καν αν ισχύει ή όχι.aver4a έγραψε:Θα αποχωρήσει παίχτης απο την ομάδα που δεν έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Και για να μην το παίζω έξυπνος γιατί δεν έχω δείξει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αν πουληθεί η αν δοθεί δανεικός αναμένουμε. Ονομα ξέρω αλλά ας το αφήσουμε λίγο να δούμε αν ισχύει. Οταν συμβεί θ αναφέρω λόγο
Πραγματικά δε βλέπω την χρησιμότητα σε τέτοια ποστ.
Και μπορεί όντως να ξέρεις πράγματα και κατάστασεις αλλά αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις πληροφορίες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γράφεις.
Ναι μιλάνε ,όπως και τότε με τον Φορτούνη ,που τον ρωτούσανε θα έρθεις και έλεγε ναι τώρα είμαι έξω από τα γραφιά της καισερσλααουτερν τελειώνω και έρχομαι !ace1979 έγραψε:Αν μίλησε το μετροκωλις με άνθρωπο της ζενιτ εγω ειμαι αεροπλανο
ΟΚ φίλε δεν είχα γνώση. Πάντως τέτοια ποστς, αυτή την εποχή που διψάμε να μάθουμε την εικόνα του ρόστερ, με μπριζώνουν.GiorgosAtha έγραψε: ΥΣ. Αδερφέ Ναπολιτάνε... αν δεις τα topic του βόλεϊ θα καταλάβεις πως ο aver μόνο παπατζής δεν είναι και δεν το παίζει έξυπνος...
Ωραίος φίλε, ευχαριστούμε, το καταλαβαίνω αυτό με τους ΑΡΔ. Σόρρυ αν ήμουν επιθετικός αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος εδώ ξέρει πράγματα ή λέει το μακρύ του και το κοντό του.aver4a έγραψε:Ο ουαρντα ειναι φιλε εμαθα οτι δεν μπορουν να τον συμαζεψουν. Και λογικα ισχυει αλλιως δεν βρισκω λογο να του εχουν δωσει τοσο αδεια συγκεκριμενα στον συγκεκριμενο παίχτη. Και ειπα δεν ξερω αν τον δωσουν δανεικο η πωληση γιατι δεν ειμαι στις συζητησεις. Απλα τωρα μ αυτο που λεω θ βαλω τροφη στα, ΜΜΕ να το ψάξουν κ για τον απλούστατο λογο ν τους κανω μάγκες? Ενω μ τον γρίφο θ, την εκαναν ψώνιο.Napoli4 έγραψε:Ουσιαστικά φίλε δεν είπες τίποτα, απλά έκανες τον έξυπνο. Λογικό να φύγουν παίκτες, λογικότατο να φύγει παίκτης που δεν έχει ακουστεί. Δεν αναφέρεις όνομα, δεν αναφέρεις αν θα φύγει ελεύθερος, με μεταγραφή ή δανεικός. Δεν αναφέρεις το λόγο. Δεν αναφέρεις καν αν ισχύει ή όχι.aver4a έγραψε:Θα αποχωρήσει παίχτης απο την ομάδα που δεν έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Και για να μην το παίζω έξυπνος γιατί δεν έχω δείξει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αν πουληθεί η αν δοθεί δανεικός αναμένουμε. Ονομα ξέρω αλλά ας το αφήσουμε λίγο να δούμε αν ισχύει. Οταν συμβεί θ αναφέρω λόγο
Πραγματικά δε βλέπω την χρησιμότητα σε τέτοια ποστ.
Και μπορεί όντως να ξέρεις πράγματα και κατάστασεις αλλά αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις πληροφορίες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γράφεις.