Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
pilotos

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από pilotos »

mbison έγραψε:Προφανως ο Σαββιδης εκλεισε Μακ απο Ρωσσια κερδιζοντας την εφορια.
Να περιμενουμε και αλλες τετοιες κινησεις
Μιλάμε σίγουρα για τον Ιβάν;
Που έχει δώσει ένα σκασμό ευρώ σε αυτό το προτεκτοράτο σε φόρους;

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Αν μίλησε το μετροκωλις με άνθρωπο της ζενιτ εγω ειμαι αεροπλανο
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Παρεμπιπτόντως αυτό που λέει ο Βίσωνας δεν είναι και σενάριο επιστημονικής φαντασίας...
α) ο Ιβάν έχει πολύ καλές σχέσεις με την διοίκηση της Ζενιτ
β) οι Ρώσοι θέλουν να ξεφορτωθούν συμβόλαια και να ανοίξουν θέσεις ξένων
γ) αν διαβάσετε τις δηλώσεις του ΤΔ τους στα αγγλικά μιλάει απλά για δανεισμό αλλά για "ξεφόρτωμα"... "We will consider the option of selling..." και "We will be regarded as an opportunity to lease and sell players..."

Μπορεί να λέω και μ@λακίες βέβαια... :mrgreen:

ΥΣ. Αδερφέ Ναπολιτάνε... αν δεις τα topic του βόλεϊ θα καταλάβεις πως ο aver μόνο παπατζής δεν είναι και δεν το παίζει έξυπνος... 8-)
aver4a

Δημοσίευση από aver4a »

Napoli4 έγραψε:
aver4a έγραψε:Θα αποχωρήσει παίχτης απο την ομάδα που δεν έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Και για να μην το παίζω έξυπνος γιατί δεν έχω δείξει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αν πουληθεί η αν δοθεί δανεικός αναμένουμε. Ονομα ξέρω αλλά ας το αφήσουμε λίγο να δούμε αν ισχύει. Οταν συμβεί θ αναφέρω λόγο
Ουσιαστικά φίλε δεν είπες τίποτα, απλά έκανες τον έξυπνο. Λογικό να φύγουν παίκτες, λογικότατο να φύγει παίκτης που δεν έχει ακουστεί. Δεν αναφέρεις όνομα, δεν αναφέρεις αν θα φύγει ελεύθερος, με μεταγραφή ή δανεικός. Δεν αναφέρεις το λόγο. Δεν αναφέρεις καν αν ισχύει ή όχι.
Πραγματικά δε βλέπω την χρησιμότητα σε τέτοια ποστ.
Και μπορεί όντως να ξέρεις πράγματα και κατάστασεις αλλά αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις πληροφορίες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γράφεις.
Ο ουαρντα ειναι φιλε εμαθα οτι δεν μπορουν να τον συμαζεψουν. Και λογικα ισχυει αλλιως δεν βρισκω λογο να του εχουν δωσει τοσο αδεια συγκεκριμενα στον συγκεκριμενο παίχτη. Και ειπα δεν ξερω αν τον δωσουν δανεικο η πωληση γιατι δεν ειμαι στις συζητησεις. Απλα τωρα μ αυτο που λεω θ βαλω τροφη στα, ΜΜΕ να το ψάξουν κ για τον απλούστατο λογο ν τους κανω μάγκες? Ενω μ τον γρίφο θ, την εκαναν ψώνιο.
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

ace1979 έγραψε:Αν μίλησε το μετροκωλις με άνθρωπο της ζενιτ εγω ειμαι αεροπλανο
Ναι μιλάνε ,όπως και τότε με τον Φορτούνη ,που τον ρωτούσανε θα έρθεις και έλεγε ναι τώρα είμαι έξω από τα γραφιά της καισερσλααουτερν τελειώνω και έρχομαι !

Αλλά σε ποια ομάδα δεν τον ρώτησαν
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

GiorgosAtha έγραψε: ΥΣ. Αδερφέ Ναπολιτάνε... αν δεις τα topic του βόλεϊ θα καταλάβεις πως ο aver μόνο παπατζής δεν είναι και δεν το παίζει έξυπνος... 8-)
ΟΚ φίλε δεν είχα γνώση. Πάντως τέτοια ποστς, αυτή την εποχή που διψάμε να μάθουμε την εικόνα του ρόστερ, με μπριζώνουν. :oops:
Άβαταρ μέλους
Napoli4

Δημοσίευση από Napoli4 »

aver4a έγραψε:
Napoli4 έγραψε:
aver4a έγραψε:Θα αποχωρήσει παίχτης απο την ομάδα που δεν έχει ακουστεί. Δεν ξέρω αν θα ακολουθήσει την ομάδα στην Ολλανδία. Και για να μην το παίζω έξυπνος γιατί δεν έχω δείξει κάτι τέτοιο δεν γνωρίζω αν πουληθεί η αν δοθεί δανεικός αναμένουμε. Ονομα ξέρω αλλά ας το αφήσουμε λίγο να δούμε αν ισχύει. Οταν συμβεί θ αναφέρω λόγο
Ουσιαστικά φίλε δεν είπες τίποτα, απλά έκανες τον έξυπνο. Λογικό να φύγουν παίκτες, λογικότατο να φύγει παίκτης που δεν έχει ακουστεί. Δεν αναφέρεις όνομα, δεν αναφέρεις αν θα φύγει ελεύθερος, με μεταγραφή ή δανεικός. Δεν αναφέρεις το λόγο. Δεν αναφέρεις καν αν ισχύει ή όχι.
Πραγματικά δε βλέπω την χρησιμότητα σε τέτοια ποστ.
Και μπορεί όντως να ξέρεις πράγματα και κατάστασεις αλλά αν δεν έχεις σκοπό να δώσεις πληροφορίες, δεν μπορώ να καταλάβω γιατί το γράφεις.
Ο ουαρντα ειναι φιλε εμαθα οτι δεν μπορουν να τον συμαζεψουν. Και λογικα ισχυει αλλιως δεν βρισκω λογο να του εχουν δωσει τοσο αδεια συγκεκριμενα στον συγκεκριμενο παίχτη. Και ειπα δεν ξερω αν τον δωσουν δανεικο η πωληση γιατι δεν ειμαι στις συζητησεις. Απλα τωρα μ αυτο που λεω θ βαλω τροφη στα, ΜΜΕ να το ψάξουν κ για τον απλούστατο λογο ν τους κανω μάγκες? Ενω μ τον γρίφο θ, την εκαναν ψώνιο.
Ωραίος φίλε, ευχαριστούμε, το καταλαβαίνω αυτό με τους ΑΡΔ. Σόρρυ αν ήμουν επιθετικός αλλά δεν μπορείς να ξέρεις αν κάποιος εδώ ξέρει πράγματα ή λέει το μακρύ του και το κοντό του.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Αβερ σβηστό ρε συ

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
Magpies4

Δημοσίευση από Magpies4 »

Κι εγώ τον Ουάρντα σκεφτηκα. Επίσης πράγματι αυτό με την ειδική άδεια δεν το έχω καταλάβει.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Πριν απο κατι μηνες λεγαμε καποιοι για το οτι ηταν λαθος του Ιβιτς που τον εκανε βασικο και μαγκα απο το πουθενα και κατευθειαν ξαφνικα και οτι κατι δεν μας αρεσε σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

ο τροπος που επικοινωνουσε με το φαν κλαμπ του τοτε που ειχε γινει το περιστατικο με την τιμωρια του, με ειχε τρομαξει.. απο τοτε ειχα αρχισει να φοβαμαι για ...σικαμπαλιες
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

Δεν πεφτουμε κι απ τα συννεφα για τον ουαρντα.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Μην αρχιζουμε με το παραμικρο ολες τις θεωριες συνωμοσιας...
Ας δουμε τι ισχυει και τι δεν ισχυει.
Για μενα σαν ομαδα οφειλεις να του ξεκαθαρισεις καποια πραγματα.ο παικτης μπορει να παιξει γιατι εχει ταλεντο.
βρες τροπο να το εκμεταλλευτεις σαν ομαδα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

καμια θεωρια συνομωσιας σουρμε
ο παικτης εχει φαν κλαμπ με κανα δυο μυρια φανς αν θυμαμαι καλα που τον αντιμετωπιζουν σαν ημιθεο και εδειξε λιγο να θεωρει εαυτον υπερσταρ
Μακαρι να αποκομισα λαθος εντυπωση, γιατι οντως εχει ταλεντο
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Ρε σεις, μην ακουσουμε για πληροφορια την δενουμε κομπο και αρχιζουμε τα συμπερασματα και τα σασταλεγα.

Να δουμε τι θα δουμε και το συζηταμε βρε παιδια.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”