Και εγώ συμφωνώ ότι χρειαζόμαστε φορ 100%. Αν ξανατραυματιστεί ο Ζλάταν, πάλι με Αναστασάκο θα είμαστε (Τον Κλάους δεν τον πιστεύει και ο Μπάκα δεν μπορεί μόνος στην κορυφή). Το ότι δεν ψάχνουμε σεντερ φορ το λένε οι εφημείδες και ο Σάντος. Μια ακόμη μεταγραφή (αν γίνει και αυτή...) που θα είναι αριστερός μεσοεπιθετικός και τέλοςDj_timo έγραψε:Ε ναι τι να ψαξουμε σεντερ φορ αφου ειμαστε κομπλε...οπως και στη θεση του οργανωτη...καλα θα μας τρελανουν ρε γαμωτο? Φορ και δεκαρι δεν κανει μπαμ οτι πρεπει να παρουμε? Ο Ιβιτς οταν σερνεται ο Μουσλιμοβιτς βλεπει καθετη με το κυαλι και οταν δεν παιζει βαζουμε γκολ ειτε απο λαθος αμυντικου ειτε απο κωλοφαρδιαioanmits έγραψε:Ποιός Ζαϊρί ρε παιδιά, τρελοκομείο είναι ο τύπος... έχει ταλέντο αλλά δεν έχει καθόλου αγωνιστική πειθαρχεία. Το στυλ του παίκτη που μισεί ο Σάντος...
Όσο για τον Μπάμπιτς είναι παικτούρα και σίγουρα παπάς καθώς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πάρουμε τέτοιο παίκτη.. Για τον Μπουένο έχει βάση, μάλλον προτάθηκε από μάνατζερ (προτάθηκε και στους κιτρινάρηδες της γειτονιάς της Παπαναστασίου), αλλά μάλλον δεν ψάχνουμε σέντερ φορ... Δεν τον ξέρω αλλά από τα στοιχεία του φαίνεται καλή περίπτωση
Εγώ θέλω Daniel San (karate kid)!pagotatzis έγραψε:kerk έγραψε:Fantomas έγραψε:Κάνε υπομονή φίλε μου γιατί ο παίχτης προέρχεται από χώρα της Λατινικής Αμερικής και το όνομα του τελειώνει σε ήλιος!!!
o μηνος ειπε οτι στα αγγλικα ακουγετε ηλιος
denilSON![]()
![]()