Μεταγραφές Ιανουαρίου 2009

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...
PAOK SYMI

TI ΓINETE ME KONTRERAS;;;;;;;;;

Δημοσίευση από PAOK SYMI »

:?: Πριν μια ωρα στο ιντερνετ !!!!!!!!!!!!! Va avanti ormai da parecchio tempo la trattativa per portare Pablo Contreras alla Reggina. Domani il cileno sarà in campo per Paok-Ofi Creta, e lunedì tenterà di convincere i dirigenti del club di Salonicco a lasciarlo andare in Italia. Un tentativo che difficilmente andrà in porto, dato che Contreras è tra i migliori giocatori del campionato greco a livello di rendimento. Αναφερει πως ανθρωπος της Ρετζινα θα ερθει για τον κοντρερας γνωριζουμε κατι;η θα μας τον παρουν κ δεν θα παρουμε χαμπαρι; ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΑΛΛΑ .......... :( :arrow: ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΑΝΗΣΥΧΙΑ!!!!!!!!!!! :shock: :shock:
Άβαταρ μέλους
gagas

Δημοσίευση από gagas »

θα αφησουν τον παικταρα τον τοροσιδη και θα παρουν τον κοντρερας?
αν παρακολουθει κανενας ιταλος το φορουμ, συστηνω ανεπιφυλακτα τοροσιδη..νεος ωραιος,σταθερος,υψηλη τεχνικη καταρτιση,με προοπτικες.θα κανει τεραστια καριερα..ποιος κοντρερας τωρα,ο διωγμενος απο την μπραγκα..
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος gagas την Κυρ 04 Ιαν 2009, 01:57, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
PAOK SYMI

Eγω λεω για αυτο στο ιντερνετ φιλε απαραδεκτε αυτο για τη Λατσιο το διαβασα αλλα δεν πολυ ανησυχησα.αλλα στο οτι μετα το παιχνιδι θα μιλησει με ατομο της ρετζινας με ταρακουνησε ΚΑΛΑ!!!!!! Reggina, ennesimo tentativo per Contreras
Strill.it
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΛΗΘΕΥΕΙ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
mihalis_4

Δημοσίευση από mihalis_4 »

ρε παιδια δεν νομιζω να φυγει.και ο ιδιος και ο ζαγορ ειπε οτι θα μεινει.
εγω τον πιστευω τον ζαγορ γιατι οπως ειπε τωρα χτιζουμε ομαδα
:?
PAOK SYMI

Βρε ολοι πιστευουμε τον ΖΑΓΟΡ αλλα κ με την αυξηση δεν τα παμε καλα κ λεω μηπως.αλλα ελπιζω να μεινει.αν κ αυτοι οι ιταλοι τοσο καιρο μας εχουν τρελανει!!!!!!!!ΜΑΣ ΠΡΗΞΑΝ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
ioanmits

Δημοσίευση από ioanmits »

Dj_timo έγραψε:
ioanmits έγραψε:Ποιός Ζαϊρί ρε παιδιά, τρελοκομείο είναι ο τύπος... έχει ταλέντο αλλά δεν έχει καθόλου αγωνιστική πειθαρχεία. Το στυλ του παίκτη που μισεί ο Σάντος...
Όσο για τον Μπάμπιτς είναι παικτούρα και σίγουρα παπάς καθώς δεν έχουμε την οικονομική δυνατότητα να πάρουμε τέτοιο παίκτη.. Για τον Μπουένο έχει βάση, μάλλον προτάθηκε από μάνατζερ (προτάθηκε και στους κιτρινάρηδες της γειτονιάς της Παπαναστασίου), αλλά μάλλον δεν ψάχνουμε σέντερ φορ... Δεν τον ξέρω αλλά από τα στοιχεία του φαίνεται καλή περίπτωση
Ε ναι τι να ψαξουμε σεντερ φορ αφου ειμαστε κομπλε...οπως και στη θεση του οργανωτη...καλα θα μας τρελανουν ρε γαμωτο? Φορ και δεκαρι δεν κανει μπαμ οτι πρεπει να παρουμε? Ο Ιβιτς οταν σερνεται ο Μουσλιμοβιτς βλεπει καθετη με το κυαλι και οταν δεν παιζει βαζουμε γκολ ειτε απο λαθος αμυντικου ειτε απο κωλοφαρδια
Και εγώ συμφωνώ ότι χρειαζόμαστε φορ 100%. Αν ξανατραυματιστεί ο Ζλάταν, πάλι με Αναστασάκο θα είμαστε (Τον Κλάους δεν τον πιστεύει και ο Μπάκα δεν μπορεί μόνος στην κορυφή). Το ότι δεν ψάχνουμε σεντερ φορ το λένε οι εφημείδες και ο Σάντος. Μια ακόμη μεταγραφή (αν γίνει και αυτή...) που θα είναι αριστερός μεσοεπιθετικός και τέλος
Άβαταρ μέλους
pagotatzis

Δημοσίευση από pagotatzis »

kerk έγραψε:
Fantomas έγραψε:Κάνε υπομονή φίλε μου γιατί ο παίχτης προέρχεται από χώρα της Λατινικής Αμερικής και το όνομα του τελειώνει σε ήλιος!!!

o μηνος ειπε οτι στα αγγλικα ακουγετε ηλιος

denilSON :) :) :)
Άβαταρ μέλους
maikopoulos

Δημοσίευση από maikopoulos »

pagotatzis έγραψε:
kerk έγραψε:
Fantomas έγραψε:Κάνε υπομονή φίλε μου γιατί ο παίχτης προέρχεται από χώρα της Λατινικής Αμερικής και το όνομα του τελειώνει σε ήλιος!!!

o μηνος ειπε οτι στα αγγλικα ακουγετε ηλιος

denilSON :) :) :)
Εγώ θέλω Daniel San (karate kid)!

:) :) :)
Και κανέναν να μην πάρουμε, αν παίζουμε όπως σήμερα δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα.
Άβαταρ μέλους
danirifle
Bet Guru 2021

Δημοσίευση από danirifle »

χρειαζόμαστε ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ φοοοοοοοοοοοοοοοοοορρρρρρρρ!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Ειμαστε εκτος θεματος,αλλα πρεπει να το γραψω γιατι θα σκασω.Ο γαυρος πηρε 5 βαθμους στα τελευταια δυο παιχνιδια απο τα κορακια.
Οι καλυτερες μεταγραφες για οσους δεν το καταλαβαν,ειναι ο ΜΟΥΣΛΙ και
ο ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ.Μερα με τη νυχτα η ομαδα.
Άβαταρ μέλους
D.A.A.T.

Δημοσίευση από D.A.A.T. »

χαζομαρες..απο ποτε ειμαστε τοσο άπλες που θα σπασουμε ενα τοσο μεγαλο συμβολαιο και μαλιστα απο παικτη που παει καλα..αν η πηγη σου δεν ειναι ο Βρυζας,ο Σαντος η ο Ζαγορακης τοτε με συγχωρεις αλλα αυτα που γτραφεις δεν εχουν νοημα..
Άβαταρ μέλους
arrwstos

Δημοσίευση από arrwstos »

για πες περισοτερα ρε φιλε γιατι με αναστατωσες πολυ......
Άβαταρ μέλους
Falegkos

Δημοσίευση από Falegkos »

Ηρεμήστε δεν υπάρχει θεμα.

Παιχνίδια να παρει και να ηρεμήσει και θα ειναι αναντικατάστατος.
Το μονο που σταματάει αυτον τον παιχτη ειναι η διαιτησία αφου βλεπουμε τη γινετε.

Φιλε μην τα πετας ετσι αυτα.
Άβαταρ μέλους
adam04

Δημοσίευση από adam04 »

Παντος οπως και να εχει αμα δεν ηρεμιση δεν μας βοηθαει.Απο την κερκιδα δεν βοηθαει την ομαδα.Πρεπει να βαλει την ομαδα πανω απο τα νευρα του.Ειναι μεγαλος παιχτης,αλλα μονο αμα παιζει μπορει να το δειξη.
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

εγω εχω αξιοπιστες πληροφοριες οτι παιρνουμε τον ροναλντο απο μαντσεστερ με 160000000 ευρω αφου η σιτυ των σευχηδων δινει μονο 120000000 ευρω.μην με πιεσετε δεν θα πω ποιος μου το πε κι λεπτομεριες.ρε τι εινα αυτα που λετε 900000 συμβολαιο εχει ο παικτης και στην τελικη γιατι δεν το θελουν?ελεος με τους αξιοπιστους.νοιωθεται καθολου?τωρα που ολα ειναι μελι γαλα.κρατηστε τις πληροφοριες για σας :o :o
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”