Ωραία εκτίμηση Χάσιο, αν και δεν εξηγεί αυτά που ανέφερες στην προηγούμενη σου...hasio_john έγραψε:Δεν ξέρω ρε συ Γκόραν, δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό που έγινε.
Για μέρες δεν κοιμήθηκα καθόλου και σκεφτόμουν συνέχεια τι σκατά συνέβη στην ομάδα!
ΔΕΝ μπορώ να διανοηθώ με ΤΙΠΟΤΑ, πως κατάφερε ο Ίβιτς και παρουσίασε μια τέτοια εικόνα της ομάδας στο τέλος.
Βέβαια φταίνε και οι παίχτες μας ΕΝΝΟΕΙΤΕ, απλά το σωστό είναι ν' αναλαμβάνει μόνο ο προπονητής την ευθύνη μιας και είναι ο καπετάνιος.
Δυστυχώς στην εποχή μας ,όλα προχωράνε σε γρήγορη κίνηση και ΠΡΕΠΕΙ ν' αρπάζεις με λύσσα τις ευκαιρίες που περνάνε από μπροστά σου. Τα λάθη πλέον πληρώνονται άμεσα και ασυγχώρητα και αυτό το βλέπουμε ακόμα και στο εργασιακό μας περιβάλλον. Κρίμα για τον Βλάνταρο που στο νήμα έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αποτυχημένος, απλά την έχασε στα σημεία. Αυτό που με νευριάζει είναι πως τα ""σημεία"" αυτά έχουν αναφερθεί άπειρες φορές από συμφορίτες εδώ μέσα (ακόμα και από σένα φίλε Γκόραν), αλλά και πάλι δεν άλλαξαν πολλά στο τέλος. Σίγουρα φταίει και η απειρία, αλλά σημαντικό είναι να μαθαίνεις ΆΜΕΣΑ από τα λάθη σου και όχι να περιμένεις σε βάθος χρόνο. Το λέω ΞΑΝΑ< --->>>> όλα πλέον πάνε σε fast forward και σε συνθλίβουν αν είσαι απρόσεκτος! Όπως και να έχει, κρίμα για τον Ίβιτς και ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ γι' αυτά που περνάμε ΚΑΘΕ χρόνο.![]()
(γνώμη μου φυσικά)
Το δικό μου point είναι καθαρά ότι δεν χρειάζεται να αφορίζουμε κανέναν, ούτε προπονητή ούτε διοίκηση, ειδικά όσους πρόσφεραν ή προσφέρουν ακόμα στον Π.Α.Ο.Κ., άρα σε όλους εμάς...