Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
goran 64

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από goran 64 »

hasio_john έγραψε:Δεν ξέρω ρε συ Γκόραν, δεν μπορώ να το εξηγήσω αυτό που έγινε.
Για μέρες δεν κοιμήθηκα καθόλου και σκεφτόμουν συνέχεια τι σκατά συνέβη στην ομάδα!
ΔΕΝ μπορώ να διανοηθώ με ΤΙΠΟΤΑ, πως κατάφερε ο Ίβιτς και παρουσίασε μια τέτοια εικόνα της ομάδας στο τέλος.
Βέβαια φταίνε και οι παίχτες μας ΕΝΝΟΕΙΤΕ, απλά το σωστό είναι ν' αναλαμβάνει μόνο ο προπονητής την ευθύνη μιας και είναι ο καπετάνιος.
Δυστυχώς στην εποχή μας ,όλα προχωράνε σε γρήγορη κίνηση και ΠΡΕΠΕΙ ν' αρπάζεις με λύσσα τις ευκαιρίες που περνάνε από μπροστά σου. Τα λάθη πλέον πληρώνονται άμεσα και ασυγχώρητα και αυτό το βλέπουμε ακόμα και στο εργασιακό μας περιβάλλον. Κρίμα για τον Βλάνταρο που στο νήμα έχασε την μεγαλύτερη ευκαιρία του. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ αποτυχημένος, απλά την έχασε στα σημεία. Αυτό που με νευριάζει είναι πως τα ""σημεία"" αυτά έχουν αναφερθεί άπειρες φορές από συμφορίτες εδώ μέσα (ακόμα και από σένα φίλε Γκόραν), αλλά και πάλι δεν άλλαξαν πολλά στο τέλος. Σίγουρα φταίει και η απειρία, αλλά σημαντικό είναι να μαθαίνεις ΆΜΕΣΑ από τα λάθη σου και όχι να περιμένεις σε βάθος χρόνο. Το λέω ΞΑΝΑ< --->>>> όλα πλέον πάνε σε fast forward και σε συνθλίβουν αν είσαι απρόσεκτος! Όπως και να έχει, κρίμα για τον Ίβιτς και ΚΡΙΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ γι' αυτά που περνάμε ΚΑΘΕ χρόνο. :|
(γνώμη μου φυσικά)
Ωραία εκτίμηση Χάσιο, αν και δεν εξηγεί αυτά που ανέφερες στην προηγούμενη σου...
Το δικό μου point είναι καθαρά ότι δεν χρειάζεται να αφορίζουμε κανέναν, ούτε προπονητή ούτε διοίκηση, ειδικά όσους πρόσφεραν ή προσφέρουν ακόμα στον Π.Α.Ο.Κ., άρα σε όλους εμάς...
Άβαταρ μέλους
goran 64

sic-4 έγραψε:
goran 64 έγραψε: Μήπως...
Για επιπλέον ενίσχυση με ποιοτικούς παίχτες-προσωπικότητες που συμφωνούσαμε πολλοί ότι χρειαζόμαστε?
Για αποδέσμευση κάποιων ακόμα βαριδίων που έχουν απομείνει στο ρόστερ, που συμφωνούσαμε πάλι πολλοί?
Για προστασία απ τα κοράκια, τους παρατηρητές, τους εισαγγελείς, τους δικαστές και τις επιτροπές της Ε(Π)Ο?

Που ξέρουμε λοιπόν εμείς αν παρακαλούσε γι αυτά και κανένας δεν του έδινε εγγυήσεις ότι θα συμβούν όλα πλέον?
Που ξερουμε αν??? Αναφερεις 3 πολυ συγκεκριμενα πραγματα τα οποια προκυπτουν στην κουβεντα μονο απο το "που ξερουμε αν"? Απο πουθενα αλλου. Και το κανεις επανειλημμενα τις τελευταιες ημερες. Με την ιδια λογικη μπορω να πω εγω "και που ξερουμε αν ο Ιβιτς δεν ζητησε 5μυρια συμβολαιο και το Ναζλιδη σεντερ-φορ". Ωραια κουβεντα θα κανουμε ομως...

Και το θεμα ειναι οτι το λες και επανειλημμενα ρε συ Γκοραν και το ψιλοπαρουσιαζεις σαν το πιο πιθανο. Και να πω οτι υπαρχουν εμφανεστατες ενδειξεις που να στηριζουν τις υποθεσεις σου; Εδειξε η διοικηση οτι δεν προτιθεται να ενισχυσει την ομαδα (στο μετρο του εφικτου); Εχει μηπως κανεναν λογο να θελει να κραταει βαριδια; Ή θα μπορουσε κανεις εκτος του Τσακ Νορρις να δωσει εγγυησεις οτι θα καθαρισει το ελληνικο ποδοσφαιρο;

Δεν καταλαβαινω γιατι το λες και το ξαναλες ολο αυτο.
Sic-4...
Με το συμπάθιο κιόλας αλλά κατ αρχάς δεν μ αρέσει ο τρόπος σου να κόβεις τα posts μου, εστιάζοντας εκεί που θέλεις εσύ και θαρρώ σου το χω ξαναγράψει...Τα ερωτηματικά που βάζω, όπως και η λέξη "μήπως" που φαίνεται πάνω πάνω, έστω και σε όσα απ τα γραφόμενα μου παρέθεσες, δείχνουν ξεκάθαρα την πρόθεση μου να κάνω σενάρια ένθεν κακείθεν κι όχι να είμαι απόλυτος ή να πείσω κανέναν ότι αυτά ισχύουν, αν δεν το κατάλαβες...

Επιμένω λοιπόν σε κάποια υποθετικά σενάρια όταν βλέπω κάποιους να αποδομούν αδίκως τον προπονητή Βλάνταν Ίβιτς, αυτόν που βοήθησε να κατέβουμε όλοι στον Λευκό Πύργο μετά από 14 χρόνια για την ομάδα ποδοσφαίρου...
Αν αυτό σε ενοχλεί συμπάθα με σε παρακαλώ, αλλά εμένα με ενοχλεί το ακριβώς αντίθετο, οπότε διαφωνούμε...

Άλλωστε γι αυτό έγραψα παραπάνω τις απόψεις μου για τον προπονητή Βλάνταν Ίβιτς με το "αποχαιρετιστήριο σεντόνι" γι αυτόν, το οποίο θα πρεπε να χεις διαβάσει (προσεκτικά) πριν εκφράσεις όσα δεν καταλαβαίνεις...

Υ.Γ. Ενδείξεις υπάρχουν πολλές, όπως η περσινή επιτυχία δίχως καν απαιτήσεις απ την μεριά του Ίβιτς, αναλαμβάνοντας την ευθύνη ως υπηρεσιακός ή οι προηγούμενων ετών απολύσεις ως αποτυχημένων των Δώνη, Στέφενς, Α.Α., Άρνεσεν, Αγγελίδη, Τούντορ, Αρτίκο αποδείξεις όμως για το πώς και γιατί δεν υπάρχουν ακόμα...
Demir

Δημοσίευση από Demir »

τετοια νεκρα δεν εχει ξαναγινει....
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Σε 24 με 48 ώρες δεμιρη :) :) :)
Asimos

Δημοσίευση από Asimos »

Έστω πως είσαι ΤΔ στον ΠΑΟΚ που πλέον κάνει μεταγραφές παικτών των δύο μυρίων. Δύο εκατομμυρίων ευρώ. 2.000.000,00€ για να το γράψω κι ολόκληρο. Έχεις αφεντικό έναν Ελληνικής προέλευσης αλλά Ρωσικής κατασκευής λεφτά για αφεντικό ο οποίος έχει δαπανήσει καμιά 80+ μύρια και χάρηκε ένα κύπελλο όλο κι όλο.

Το προφανές είναι πως σε πήρε για να του φέρεις το πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Θα κρατούσες τον Ίβιτς;

ΥΓ: Το σενάριο εργασίας είναι θεωρητικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Τις απαντήσεις κρατήστε τις για σας.

Προβλεψη: Αφού έπεσα έξω στο ότι θα έμενε ο ΒΙ, πλέον ποντάρω τα διπλά πως θα τον αντικαταστήσει Γάλλος.
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Υπάρχει πάντως ένας αέρας στα αρδ ερτζιανά ότι θα κλείσει σήμερα το ζήτημα ...
Καλό θα είναι πάντως, ότι είναι να γίνει, ας μην αργήσει μιας και μόνο κακό κάνει!
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Αφου θεωρουμε πως εχουμε καλο Τ.Δ,νομιζω δεν θα εχουμε προβλημα στην προσληψη καλου κοουτς. Μην το κουραζετε αλλο το θεμα,οτι και να γινει θα ναι θετικο για την ομαδα
Άβαταρ μέλους
goran 64

Asimos έγραψε:Έστω πως είσαι ΤΔ στον ΠΑΟΚ που πλέον κάνει μεταγραφές παικτών των δύο μυρίων. Δύο εκατομμυρίων ευρώ. 2.000.000,00€ για να το γράψω κι ολόκληρο. Έχεις αφεντικό έναν Ελληνικής προέλευσης αλλά Ρωσικής κατασκευής λεφτά για αφεντικό ο οποίος έχει δαπανήσει καμιά 80+ μύρια και χάρηκε ένα κύπελλο όλο κι όλο.

Το προφανές είναι πως σε πήρε για να του φέρεις το πρωτάθλημα.

Ερώτηση: Θα κρατούσες τον Ίβιτς;

ΥΓ: Το σενάριο εργασίας είναι θεωρητικό και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Τις απαντήσεις κρατήστε τις για σας.

Προβλεψη: Αφού έπεσα έξω στο ότι θα έμενε ο ΒΙ, πλέον ποντάρω τα διπλά πως θα τον αντικαταστήσει Γάλλος.
Υποθετική απάντηση στην υποθετική ερώτηση θεωρητικού σεναρίου εργασίας, άσχετου με την πραγματικότητα:
Μπορεί και ναι μπορεί και όχι...Εξαρτάται απ το πόσο θα συμβαδίζανε τα θέλω μας και οι απόψεις μας, αλλά και εάν τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας ήταν επιτυχημένα, ειδικότερα δε μετά την δεύτερη χρονιά της...
Αν πάλι το αφεντικό ζητούσε εδώ και τώρα Πρωτάθλημα, θα κοίταζα να το κλειδώσω όσο γίνεται, έχοντας όμως κατά νου ότι πριν από μένα έφυγε κι ένας Φρανκ Άρνεσεν, επειδή απέτυχε να ανταπεξέλθει σ αυτόν τον στόχο...

Πρόβλεψη στην πρόβλεψη: Αν είναι κάνας Γάλλος απ αυτούς που κάνουν άλογα εκείνα τα μαυράκια στις προπονήσεις για να είναι πυραυλοκίνητα στους αγώνες, τότε θαρρώ πως ούτε καν παρέλαση δεν βγάζει!!!!
mbison

Δημοσίευση από mbison »

Ο Ζινταν εχει αυτην την περιβοητη αυρα. Ο Ρε μπρο με 1,73 δεν με εμπνεει σαν αυρα.
Άβαταρ μέλους
ace1979

Δημοσίευση από ace1979 »

Γκοραν κάνει μια πολυ ωραια ερώτηση ο συνφορουμιτης ,καθόλου υποθετική ,εγω θα ήθελα να μείνει ο ιβιτς αλλα αυτος θέλει να φυγει,απλα οποιος έρθει πρέπει να ειναι πλήρως συμβατος με μιχελ και λοιπο οργανισμό ΠΑΟΚ
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Alastor έγραψε:Αφου θεωρουμε πως εχουμε καλο Τ.Δ,νομιζω δεν θα εχουμε προβλημα στην προσληψη καλου κοουτς. Μην το κουραζετε αλλο το θεμα,οτι και να γινει θα ναι θετικο για την ομαδα
Υιοθετησα αυτη τη λογικη απο την πρωτη στιγμη και εχω εμπιστοσυνη οτι η επομενη μερα στην ομαδα θα ειναι καλύτερη. Ούτως ή αλλως αγωνιστικά ο κορμός υπάρχει. Επισης ειναι αδικο για την ολη φιλοσοφία του κλαμπ που αρχιζει και χτιζεται σιγα-σιγα, να μενουμε σε προσωπα.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος paok87 την Τετ 07 Ιουν 2017, 15:44, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Και αφου πειστηκα οτι φευγει ο ιβιτς αν και μεχρι το πρωι πιστευα οτι θα εχει ανατροπη το θεμα καθισα και σκεφτηκα για ποιο λογο αργησανε-αργουν να ανακοινωσουν το διαζυγιο.

Η μονη λογικη (στο μυαλο μου) εξηγηση ειναι για να γυρισει το κλιμα κατά του Ίβιτς. Οσο σέρνεται αυτη η κατάσταση φθειρεται ο βλανταν και οχι η παε. Σκεφτειτε να ανακοινωνοταν το διαζυγιο μετα το ματς με βαζελο που παρεμπιπτόντως επεσε και χειροκροτημα στην ομαδα. Θα κραζαμε ολημερις την κακια διοικηση. Ενω τωρα, οι αντιδρασεις κυμαινονται απο στο καλο ευχαριστουμε μεχρι και ο ιβιτς απετυχε παταγωδως. Εχει μια καποια διαφορά.

Ας ειναι. Ενα λαθος δεν διορθώνεται με λαθος. Αν ειναι να τον κρατούσαν χωρις να τον θέλουν κακο στην ομαδα θα κανανε. Αν παλι δεν θέλει ο ιβιτς να μεινει διαγραψτε τα προηγούμενα και αλλαξτε μονο την αλληλουχια στην τελευταια παραγραφο.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Δηλαδή το να θέλουν όντως να τον κρατήσουν και να το προσπαθούν, δεν το δεχόμαστε σαν σενάριο;
Άβαταρ μέλους
buffalobill4

Δημοσίευση από buffalobill4 »

Γενικα ανταρκτικα αυτο πιστευα αλλα πιστευω οι σηνερινες τοποθετησεις των αρδ ειναι καθαρα νονπεηπερ της παε. Διαρροές δηλαδη. Προσωπική εκτιμηση παλι.
Daddy G

Δημοσίευση από Daddy G »

Ναι, ο ΠΑΟΚ ήταν κάκιστος στα play off. Ήταν κάκιστος γενικά στα εκτός έδρας ντέρμπι των Αθηνών.
Ναι, θα μπορούσε να έχει πάρει και βαθμούς που πέταξε έτσι, με ομάδες όπως ο Ηρακλής.
Σεβαστές όλες οι απόψεις, όχι όμως η αχαριστία.
1)Ο ΠΑΟΚ των 4άρων κυπέλλων, προσέθεσε κι ένα 5ο στη συλλογή μετά από 14 χρόνια. Δεν είχαμε 40 κύπελλα για να απαξιώνουμε έτσι την κατάκτηση αυτή. Θεωρώ πως οι ίδιοι που έσπευσαν στο Λευκό Πύργο, τώρα θα μειώσουν την επιτυχία του Ίβιτς και των παικτών, για να χρυσώσουν το χάπι του αποχωρισμού.
2)Ο ΠΑΟΚ της φάπας πέρσι, με το σερί και τη 2η τελικά θέση. Αν δεν ήταν επιτυχία Ίβιτς, πάω πάσο.
3)Ο ΠΑΟΚ του πολύ όμορφου ποδοσφαίρου για ένα πολύ μεγάλο διάστημα φέτος. Το πωπωπω μια ΠΑΟΚαρα, δεν το πιστώνεται και ο Ίβιτς;
4)Ο ΠΑΟΚ που τερματίζει ουσιαστικά 3 βαθμούς πίσω από τον 1ο στην κανονική διάρκεια. Μπορείτε να μου θυμίσετε πότε ξαναέγινε αυτό;
5)Ο ΠΑΟΚ των καθαρών -επιτέλους- αποδυτηρίων-. Ίσως το δυσκολότερο εγχείρημα του Ίβιτς. Στο οποίο του στάθηκε και η διοίκηση, φυσικά. Και μετά από χρόνια είδαμε μια οικογένεια τους παίκτες.
6)Ο ΠΑΟΚ της Ευρώπης. Ναι μεν αποκλείστηκε στους 32 και μάλιστα θεωρώ πως είχε μεγάλη ευθύνη ο ίδιος, κατάφερε τουλάχιστον να μας επαναφέρει εκεί μετά από 2 χρόνια σερί που κολλούσαμε στους ομίλους. Και με ένα ιστορικό διπλό στη Φλωρεντία.
Ο ΠΑΟΚ του Βλάνταν Ίβιτς κύριοι.. Αυτά τα λίγα πέτυχε ο ''άπειρος'', μαθητευόμενος μάγος.
Το γιατί και το πώς φτάνουμε στο διαζύγιο, μακάρι να του μάθουμε.
Αλλά ας μην είμαστε αχάριστοι.
Σεβασμός μόνο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”