Ότι να 'ναι!!!!!
- dreamwarrior
ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!
Καλημέρα και χρόνια πολλά στην εκλογική μας αντίπαλο ασπρόμαυρη.
Καλή χρονιά να έχετε κυρία μου και οι επιθυμίες σας ευχές μας (εκτός από ευχές για νίκη στις εκλογές!!)
Δεν θα ήθελα πρωί πρωί να κλιμακώσω την ένταση μεταξύ μας γι αυτό θα σας πρότεινα να πιούμε ένα καφεδάκι εδώ στο φόρουμ και να μιλήσουμε ήρεμα και ωραία για την έλευση του μπάρακ ο μπάμα ως πρόεδρος των Η.Π.Α. (Θέμα που βρήκα ε; )
Καλή χρονιά να έχετε κυρία μου και οι επιθυμίες σας ευχές μας (εκτός από ευχές για νίκη στις εκλογές!!)
Δεν θα ήθελα πρωί πρωί να κλιμακώσω την ένταση μεταξύ μας γι αυτό θα σας πρότεινα να πιούμε ένα καφεδάκι εδώ στο φόρουμ και να μιλήσουμε ήρεμα και ωραία για την έλευση του μπάρακ ο μπάμα ως πρόεδρος των Η.Π.Α. (Θέμα που βρήκα ε; )
- aspromauri
ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου DR DREAMWARRIOR, εύχομαστε ο καινούριος χρόνος να σε βρεί "κερδισμένο" ΠΑΝΤΟΥ (εκτός των ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ)!!!!!!!!!!!!!!!
Πρέπει βέβαια να ομολογήσω ώς σωστή αντίπαλος ότι ΕΣΥ είσαι ο νούμερο 1 διοργανωτής των νούμερο 1 εκλογών ... ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ θα είμαστε το νούμερο 1 στην τελική κατάταξη!!!!!!!!
Και για να συμβαδίζω με το θέμα που έθεσες ... όπως ο αγαπητός Ομπάμα έκανε την έκπληξη στις αμερικανικές εκλογές (ως ο πρώτος έγχρωμος πρόεδρος) ... ΕΤΣΙ και η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ παράταξη μας επιτέλους θα κυβερνήσει έναν ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ χώρο ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
Σχόλια
Συμφωνώ απόλυτα με τις σκέψεις σας αγαπητέ αντίπαλε.
Έχω μερικές αμφιβολίες για την αισιοδοξία σας αλλά τι να κάνουμε;Τα όνειρα είναι δικαίωμα του καθενός!!!Ακόμη και του σίγουρου χαμένου μιας υπόθεσης π.χ. Εκλογές!!!
Και μην ξεχνάτε ότι ΕΓΩ είμαι ο πολεμιστής του κάθε ονείρου οπότε beware!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Έχω μερικές αμφιβολίες για την αισιοδοξία σας αλλά τι να κάνουμε;Τα όνειρα είναι δικαίωμα του καθενός!!!Ακόμη και του σίγουρου χαμένου μιας υπόθεσης π.χ. Εκλογές!!!
Και μην ξεχνάτε ότι ΕΓΩ είμαι ο πολεμιστής του κάθε ονείρου οπότε beware!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- aspromauri
Re: Σχόλια
ΣΩΣΤΟ ... έτσι πρέπει ... ΠΑΝΤΑ να πολεμάτε για το όνειρο!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Και μην ξεχνάτε ότι ΕΓΩ είμαι ο πολεμιστής του κάθε ονείρου οπότε beware!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εμείς σας ευχόμαστε ... ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας και να κερδίσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!!
- dreamwarrior
ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε
Ρε τι θα γίνει με 'σας;
Δεν μπορώ να φάω μία μπουκιά και ΤΣΟΥΠ !!!! Πετάγεστε και οι 2 και μου κόβετε την όρεξη......
Ο γιατρός έδωσε πρόγραμμα ταχείας πάχυνσης κι εσείς μου το χαλάτε οκ;;;
Και για να σας δώσω μία απάντηση σας λέω ότι :
ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ DREAMWARRIOR ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ........................ την συνέχεια την γνωρίζεται έτσι;;
Δεν μπορώ να φάω μία μπουκιά και ΤΣΟΥΠ !!!! Πετάγεστε και οι 2 και μου κόβετε την όρεξη......
Ο γιατρός έδωσε πρόγραμμα ταχείας πάχυνσης κι εσείς μου το χαλάτε οκ;;;
Και για να σας δώσω μία απάντηση σας λέω ότι :
ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ DREAMWARRIOR ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ........................ την συνέχεια την γνωρίζεται έτσι;;
- aspromauri
- dreamwarrior
Αχ!!!!
Πίστεψέ με δεν θέλεις να σου πω την συνέχεια..........
Είμαι ευγενικος άνθρωπος...τι να κάνουμε;;;;
Είμαι ευγενικος άνθρωπος...τι να κάνουμε;;;;
- aspromauri
Re: Αχ!!!!
'Οσο για αυτό .... δεν χωρά αμφιβολία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Είμαι ευγενικος άνθρωπος...τι να κάνουμε;;;;
dreamwarrior έγραψε:
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Π*****ΑΣ ΡΕΕΕΕ!!!!
- dreamwarrior
Μέσα κι εγώ
Μ' αρέσει πάντως που όλοι συμφωνούμε έστω και σε ένα πράγμα.Το ότι δηλαδή οι εκλογές σε όποιο επίπεδο και σε όποιες καταστάσεις διεξάγονται πρέπει να είναι γιορτή και πανυγήρι!!!!!!!!
Το ότι να 'ναι είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλους όσους ασχολούνται με αυτόν τον τομέα!!!!!!!!!
Το ότι να 'ναι είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλους όσους ασχολούνται με αυτόν τον τομέα!!!!!!!!!
-
blackterror4
- dreamwarrior
ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ!!!!
Τα 'χαμε όλα ο λασπολόγος μας έλειπε!!!!!!!!
Εϊ ψιτ φιλαράκι.....πάνε δες εκεί στο τόπικ σου τα καλουτάκια με τα κολακευτικά σχόλια για τον βερόν και ασε αυτο το σοβαρό τόπικ για άλλους οκ;;;;;
Εϊ ψιτ φιλαράκι.....πάνε δες εκεί στο τόπικ σου τα καλουτάκια με τα κολακευτικά σχόλια για τον βερόν και ασε αυτο το σοβαρό τόπικ για άλλους οκ;;;;;
- aspromauri
- dreamwarrior
Τι έγινε εδώ;;;
Τώρα εσύ με τα νεύρα μου παίζεις;;;;;;
Ή θέλεις να ακούσεις κανένα πρόωρο προεκλογικό μπινελίκι;;; Ε;;;
Ή θέλεις να ακούσεις κανένα πρόωρο προεκλογικό μπινελίκι;;; Ε;;;
- aspromauri
Re: Τι έγινε εδώ;;;
Και ξαναθυμίζω ...
Έλα βρε μην νευριάζεις, πλάκα κάνουμε ... και είναι μόνο 02/01/2009!!!!!!!!!!!!!
dreamwarrior έγραψε:Είμαι ευγενικος άνθρωπος...τι να κάνουμε;;;;
Ευτυχώς που δεν σε ψήφισα!!!!!!!!!dreamwarrior έγραψε:Ή θέλεις να ακούσεις κανένα πρόωρο προεκλογικό μπινελίκι;;; Ε;;;
Έλα βρε μην νευριάζεις, πλάκα κάνουμε ... και είναι μόνο 02/01/2009!!!!!!!!!!!!!