Ότι να 'ναι!!!!!

Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!

Δημοσίευση από dreamwarrior »

Καλημέρα και χρόνια πολλά στην εκλογική μας αντίπαλο ασπρόμαυρη.
Καλή χρονιά να έχετε κυρία μου και οι επιθυμίες σας ευχές μας (εκτός από ευχές για νίκη στις εκλογές!!)
Δεν θα ήθελα πρωί πρωί να κλιμακώσω την ένταση μεταξύ μας γι αυτό θα σας πρότεινα να πιούμε ένα καφεδάκι εδώ στο φόρουμ και να μιλήσουμε ήρεμα και ωραία για την έλευση του μπάρακ ο μπάμα ως πρόεδρος των Η.Π.Α. (Θέμα που βρήκα ε; )
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Δημοσίευση από aspromauri »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ΑΓΑΠΗΜΕΝΕ μου DR DREAMWARRIOR, εύχομαστε ο καινούριος χρόνος να σε βρεί "κερδισμένο" ΠΑΝΤΟΥ (εκτός των ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΕΚΛΟΓΩΝ)!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Πρέπει βέβαια να ομολογήσω ώς σωστή αντίπαλος ότι ΕΣΥ είσαι ο νούμερο 1 διοργανωτής των νούμερο 1 εκλογών ... ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ θα είμαστε το νούμερο 1 στην τελική κατάταξη!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Και για να συμβαδίζω με το θέμα που έθεσες ... όπως ο αγαπητός Ομπάμα έκανε την έκπληξη στις αμερικανικές εκλογές (ως ο πρώτος έγχρωμος πρόεδρος) ... ΕΤΣΙ και η ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ παράταξη μας επιτέλους θα κυβερνήσει έναν ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ χώρο ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Σχόλια

Συμφωνώ απόλυτα με τις σκέψεις σας αγαπητέ αντίπαλε.
Έχω μερικές αμφιβολίες για την αισιοδοξία σας αλλά τι να κάνουμε;Τα όνειρα είναι δικαίωμα του καθενός!!!Ακόμη και του σίγουρου χαμένου μιας υπόθεσης π.χ. Εκλογές!!!
Και μην ξεχνάτε ότι ΕΓΩ είμαι ο πολεμιστής του κάθε ονείρου οπότε beware!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Re: Σχόλια

dreamwarrior έγραψε:Και μην ξεχνάτε ότι ΕΓΩ είμαι ο πολεμιστής του κάθε ονείρου οπότε beware!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ΣΩΣΤΟ ... έτσι πρέπει ... ΠΑΝΤΑ να πολεμάτε για το όνειρο!!!!!!

Εμείς σας ευχόμαστε ... ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ να πραγματοποιηθεί το όνειρο σας και να κερδίσετε!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

ρεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε

Ρε τι θα γίνει με 'σας;
Δεν μπορώ να φάω μία μπουκιά και ΤΣΟΥΠ !!!! Πετάγεστε και οι 2 και μου κόβετε την όρεξη......
Ο γιατρός έδωσε πρόγραμμα ταχείας πάχυνσης κι εσείς μου το χαλάτε οκ;;;
Και για να σας δώσω μία απάντηση σας λέω ότι :
ΕΑΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΙ ΤΟΥ DREAMWARRIOR ΤΟ ΣΤΑΝΙΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ........................ την συνέχεια την γνωρίζεται έτσι;;
Άβαταρ μέλους
aspromauri

........ ΤΗΝ ΝΙΚΗ ????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Αχ!!!!

Πίστεψέ με δεν θέλεις να σου πω την συνέχεια..........
Είμαι ευγενικος άνθρωπος...τι να κάνουμε;;;;
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Re: Αχ!!!!

dreamwarrior έγραψε:Είμαι ευγενικος άνθρωπος...τι να κάνουμε;;;;
'Οσο για αυτό .... δεν χωρά αμφιβολία !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dreamwarrior έγραψε:
ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΣΣΣΣΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ Π*****ΑΣ ΡΕΕΕΕ!!!!
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Μέσα κι εγώ

Μ' αρέσει πάντως που όλοι συμφωνούμε έστω και σε ένα πράγμα.Το ότι δηλαδή οι εκλογές σε όποιο επίπεδο και σε όποιες καταστάσεις διεξάγονται πρέπει να είναι γιορτή και πανυγήρι!!!!!!!!
Το ότι να 'ναι είναι παράδειγμα προς μίμηση σε όλους όσους ασχολούνται με αυτόν τον τομέα!!!!!!!!!
blackterror4

Δημοσίευση από blackterror4 »

πο ρε δεν μας αφηνετε καλα καλα να ξυπνησουμε.καταρχην καλημερα.ερχομαι να προσθεσω σε αυτα τα σωστα που λεει ο ντριμιδης ο αγωνιστης και να ειπω ενα μονο πραγμα πυρ γυνη θαλασσα.δεν λεω αλλα γτ μολις ξυπνησα.θα χει και συνεχεια
Άβαταρ μέλους
mi8rio

Δημοσίευση από mi8rio »

DimisK έγραψε:
Ρώτα τον... ντριμίδη φανουρίδη.

ΚΑ-ΤΑ-ΠΛ-ΗΚ-ΤΙ-ΚΟ
! ! ! ! 8) :) :lol: :wink:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

ΝΑΤΑ ΝΑΤΑ!!!!

Τα 'χαμε όλα ο λασπολόγος μας έλειπε!!!!!!!!
Εϊ ψιτ φιλαράκι.....πάνε δες εκεί στο τόπικ σου τα καλουτάκια με τα κολακευτικά σχόλια για τον βερόν και ασε αυτο το σοβαρό τόπικ για άλλους οκ;;;;;
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Αχ να σε δω ΠΟΛΕΜΙΣΤΗ ΤΟΥ ΟΝΕΙΡΟΥ τι θα κάνεις μόλις μάθει το litsaki τί κούκλος είσαι και σε ΨΗΦΙΣΕΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Άβαταρ μέλους
dreamwarrior

Τι έγινε εδώ;;;

Τώρα εσύ με τα νεύρα μου παίζεις;;;;;;
Ή θέλεις να ακούσεις κανένα πρόωρο προεκλογικό μπινελίκι;;; Ε;;;
Άβαταρ μέλους
aspromauri

Re: Τι έγινε εδώ;;;

Και ξαναθυμίζω ...
dreamwarrior έγραψε:Είμαι ευγενικος άνθρωπος...τι να κάνουμε;;;;
dreamwarrior έγραψε:Ή θέλεις να ακούσεις κανένα πρόωρο προεκλογικό μπινελίκι;;; Ε;;;
Ευτυχώς που δεν σε ψήφισα!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Έλα βρε μην νευριάζεις, πλάκα κάνουμε ... και είναι μόνο 02/01/2009!!!!!!!!!!!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Recycle Bin”