Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

Άβαταρ μέλους
Rizla

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από Rizla »

Ρε Σικ θα συννενοηθούμε;
Προφανώς και διάβασα (ας βάλω κι ένα εμοτικον ντρόπης στυλ Γκόραν) :oops:
Το ίδιο θα μπορούσα να πω οτι κάνεις εσύ στον Ίβιτς.
Δεν βγαίνει άκρη έτσι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ριζλα, κυρίως το ποστ του Τσου και στη συνεχεια η εντονη αντιδραση του Σικ..
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Το ποστ του Τσου μπορούσε και να είχε περάσει by ή να αντιμετωπιζόταν με επιχειρήματα και όχι με
χαρακτηρισμούς.
Διαφωνώ κι εγώ με τον Τσου δεν μπήκα να γράψω οτι είναι η καραφλή γλίτσα ούτε οτι θέλω
να μην ξαναγράψει εδω μέσα.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Rizla έγραψε:Σίμπα κατανοητό, όμως θα μπορούσε να θέσει κομψότερα την διαφωνία του
σε μια αντίθετη άποψη, έστω κι αν αυτή δεν "στοιχειοθετείται".
Ομοίως όμως δεν στοιχειοθετείται και η άποψη του Σικ οπότε η αφήνουμε το τόπικ
στην ησυχία του ή αφήνουμε στον κάθε έναν απο εμάς να λέει την άποψη του
χωρίς να κουνάμε το δαχτυλο στην μούρη του.
Μανιακέ CL βγήκε η ΑΕΚ του Μάνταλου και του Πεκχαρτ γιατι να μην πανηγυρίζει;
Ο βάζελος μας πέταξε έξω απο το CL το οποίο το επιδίωκε διακαώς γιατι να μην πανηγυρίζει;
Δεν καταλαβαινω για ποια αποψη μου λες οτι δεν στοιχειοθετειται. Πραγματικα διαβαζεις τα ποστς ή σχολιαζεις διαβαζοντας μια προταση; Δεν εξεφρασα καμια αποψη επι του θεματος ακριβως επειδη δεν γνωριζουμε τιποτα για το θεμα. Περιμενουμε να ακουσουμε και μετα ας πει ο καθ' ενας την αποψη του.

Σε πειραξε το ..ακομψο της παρεμβασης μου προς τον tsou, αλλα εισαι ενταξει με την ακομψη και αστηριχτη ΕΙΚΑΣΙΑ του κατα Ιβαν-Ιβιτς. Δεν ειδα να σχολιαζεις κατι γι αυτο
.
Δεν μπορουμε ομως να κανουμε κουβεντα οσο συνεχιζεις να θεωρεις αποψη ενα υποθετικο σεναριο που βγαζει καποιος απο το μυαλο του. Αλλο πραγμα εννοω εγω με τη λεξη αποψη οποτε καποιος απο τους δυο το βλεπει λαθος, οποτε κουβεντα δεν γινεται.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Rizla έγραψε:Μπαφαλο οταν λέει κάποιος

" Κατι τετοια κανουν οι ραπτοπουλοι στα ραδιοφωνα και θεωρω πως δεν εχουν θεση εδω μεσα και αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με."

που εννοεί εν ολίγοις να φύγει ο Τσου και ο άλλος απο κάτω συμφωνεί
πιστεύεις οτι πρόκειται για κόσμια αντιπαράθεση; κι αν όχι τι πιστεύεις οτι είναι;

Σίμπα η παραπάνω έκφραση ή το ποστ του Τσου οδηγούν στην εσωστρέφεια;

Κανενας tsou δεν εννοω να φυγει. Εννοω οτι και ο tsou και o sic και o rizla καλο ειναι να μην πετανε οτι σεναριο τους κατεβει στο κεφαλι ιδιως δε αν αυτα τα ΣΕΝΑΡΙΑ ειναι αρνητικα για την ομαδα. Αυτο εσυ το μετεφρασες οτι εγω θελω να φιμωσω τις αντιθετες αποψεις. Τα ΣΕΝΑΡΙΑ ειναι που νομιζω οτι δεν εχουν θεση εδω μεσα και πες μου που διαφωνεις σε αυτο.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Rizla έγραψε:Το ποστ του Τσου μπορούσε και να είχε περάσει by ή να αντιμετωπιζόταν με επιχειρήματα και όχι με
χαρακτηρισμούς.

Διαφωνώ κι εγώ με τον Τσου δεν μπήκα να γράψω οτι είναι η καραφλή γλίτσα ούτε οτι θέλω
να μην ξαναγράψει εδω μέσα.
Το ειπαμε, μπορεί να γινει πιο υγιης διαφωνια..

Δε νομίζω οτι εγραψε αυτο πάντως (εχω γινει εξπέρ στην ερμηνεια των χαρακτηρισμων γιατι εχω δεχτει πολλους :mrgreen: )
Έγραψε οτι wild εικασιες σαν αυτες που λεει ο ραπτο, δεν εχουν θεση εδω μεσα..
Οχι το ατομο.

Anw, δν το παιζω δικηγορος, απλα να ειμαστε πιο ψυχραιμοι ολοι.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Rizla έγραψε:Ρε Σικ θα συννενοηθούμε;
Προφανώς και διάβασα (ας βάλω κι ένα εμοτικον ντρόπης στυλ Γκόραν) :oops:
Το ίδιο θα μπορούσα να πω οτι κάνεις εσύ στον Ίβιτς.
Δεν βγαίνει άκρη έτσι.
:oops: λοιπον, βαζω κι εγω goranoticon (ελα goran, πλακα κανουμε :) ) και μαλιστα και μεγαλα γραμματα στην παραθεση σου... (μηπως να τα κανω και κοκκινα; )

Ποιο ιδιο θα μπορουσες να πεις οτι κανω στον Ιβιτς; ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΑΠΟΨΗ!!!! :) Αρα προφανως δεν διαβασες.
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Σικ δεν έγραψες οτι ο Ίβιτς έχει όλα τα εχέγγυα και οτι διαχειρίζεται μεγάλο μπάτζετ;
Ναι ή οχι; Αυτή είναι η άποψη σου.
Εσυ απο που το ξέρεις αυτό;
Ξέρεις τι εχέγγυα έχει ζητήσει ή τι μπάτζετ; Εικασίες δεν είναι κι αυτό;
Σίμπα εδω είναι ας βγει να το γράψει οτι το εννοούσε έτσι οπως το λες.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Rizla έγραψε:Σικ δεν έγραψες οτι ο Ίβιτς έχει όλα τα εχέγγυα και οτι διαχειρίζεται μεγάλο μπάτζετ;
Ναι ή οχι; Αυτή είναι η άποψη σου.
Εσυ απο που το ξέρεις αυτό;
Ξέρεις τι εχέγγυα έχει ζητήσει ή τι μπάτζετ; Εικασίες δεν είναι κι αυτό;
Σίμπα εδω είναι ας βγει να το γράψει οτι το εννοούσε έτσι οπως το λες.

Ειπα λοιπον οτι ο Ιβιτς διαχειριζεται μεγαλο μπατζετ και οτι ο περισσοτερος κοσμος τον θελει.
Αυτα τα δυο ειναι ΓΕΓΟΝΟΤΑ. Ιδιως το πρωτο, αντε το δευτερο να το συζητησουμε λιγο, αλλα το πρωτο ειναι αδιαμφισβητητο γεγονος. Το μπατζετ της χρονιας που μας περασε ηταν απο τα μεγαλυτερα της λιγκας και δεν νομιζω πως υπαρχει καποιος που θεωρει οτι του χρονου θα ειναι μικροτερο. Αν ελεγα "ο Ιβιτς εχει 200 μυρια μπατζετ για του χρονου" τοτε θα ελεγα μια ΠΑΠΑΡΙΑ, οχι μια ΑΠΟΨΗ. Σε παρακαλω, νομιζω πως η διαφορα ειναι ιδιαιτερα εμφανης για να την αγνοεις.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Rizla έγραψε: Σίμπα εδω είναι ας βγει να το γράψει οτι το εννοούσε έτσι οπως το λες.
Νομιζω το εγραψα ηδη λιγο πριν απο το ποστ του simba, αυτο ακριβως που λεει και ο simba. Οτι δεν εννοω να φυγει ο τσου αλλα οτι τα σεναρια ειναι που δεν εχουν θεση εδω μεσα. Οποτε με αναγκαζεις να σε ξαναρωτησω:
ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΑ ΠΟΣΤ ΜΟΥ????? :oops: :lol: 8-) :? :shock:
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Rizla

Δημοσίευση από Rizla »

Δεν με κατάλαβες ή κάνεις πως δεν με κατάλαβαίνεις.
Εσυ υποστηρίζεις οτι ο Ιβιτς εχει μεγαλο μπάτζετ και έχει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει στον ΠΑΟΚ και το λες αυτό χωρίς να γνωρίζεις τι θέλει ο Ίβιτς ή τι εχέγγυα ζητάει.
Το λες εσύ αυτό και μπορεί για εμένα να έχεις δίκιο...ο Τσου όμως διαφωνεί, άρα ο Τσου ειναι πρόβατο της φαλακρής γλίτσας και δεν έχει θέση εδω μέσα η αποψη του;
Το διάβασα ρε,απλά δεν με έπεισες.
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Rizla έγραψε:Δεν με κατάλαβες ή κάνεις πως δεν με κατάλαβαίνεις.
Εσυ υποστηρίζεις οτι ο Ιβιτς εχει μεγαλο μπάτζετ και έχει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει στον ΠΑΟΚ και το λες αυτό χωρίς να γνωρίζεις τι θέλει ο Ίβιτς ή τι εχέγγυα ζητάει.
Το λες εσύ αυτό και μπορεί για εμένα να έχεις δίκιο...ο Τσου όμως διαφωνεί, άρα ο Τσου ειναι πρόβατο της φαλακρής γλίτσας και δεν έχει θέση εδω μέσα η αποψη του;
Το διάβασα ρε,απλά δεν με έπεισες.
Λοιπον, κατ΄ αρχης το "δεν ειπα αποψη" που ελεγα πριν ειναι λαθος μια και τελικα εχεις δικιο, ειπα αποψη, απλα πανω στην κουβεντα δεν το θυμομουν γιατι το θεμα μου δεν ηταν η αποψη αλλα το να παραπονεθω για το σεναριο.

Δεν ειναι ο τσου που διαφωνησε αλλα εγω με τον τσου. Γιατι βγαινει ο tsou και λεει σε στυλ "εγω ξερω", πως η ΠΑΕ δεν θελει να δωσει στον Ιβιτς τα εχεγγυα που αυτος ζητα. Κατσε ρε φιλε, απο που προκυπτει αυτο; Δηλωσε ο Ιβιτς κατι τετοιο; Πως βγαινεις και το λες. Εκεινο που ισχυει ειναι οτι οι δυο τους εχουν συμβολαιο, αρα μεχρι να αποδειχθει το αντιθετο, σημαινει πως ειναι ευχαριστημενοι με τη συνεργασια τους. Αυτο ειναι το ΓΕΓΟΝΟΣ. Το οτι ο Σαββιδης δεν του δινει αυτα που ζητα για του χρονου ειναι ΣΕΝΑΡΙΟ.

Οσο για το οτι δεν σε επεισα ουτε μετα τις εξηγησεις, συγγνωμη αλλα μαλλον δεν θελεις να πειστεις και εχει ηδη ερμηνευσει απο την αρχη λαθος αυτο που ειπα:
Κατι τετοια κανουν οι ραπτοπουλοι στα ραδιοφωνα και θεωρω πως δεν εχουν θεση εδω μεσα και αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με.

Αυτη η προταση μου ειναι που εσυ λες οτι ζητσαω να φυγει ο τσου. Λεω λοιπον ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΑ.......ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. Καλουτσικα ελληνικα γραφω κι εγω κι εσυ, οποτε νομιζω οτι μπορουμε να συνεννοουμαστε επι οσων γραφουμε και οχι να τα βαφτιζουμε διαφορετικα. Πουθενα δεν ειπα να φυγει ο τσου. Λεω πως κατι τετοια "σεναρια" ειναι φαλακρογλιτσικου περιεχομενου και δεν εχουν θεση εδω μεσα
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

σικ συνεχιζεις χαρακτηριζεις(γατονι, ραπτοπουλο, κακεντρεχη, οτι θελω να σου δηλητηριασω τα μυαλα κτλ) ενω εγω ακομα δεν το εχω κανει.
ξαναλεω και ξαναδιευκρινιζω οπως πριν, μηπως σταματησεις τις υστεριες και τα ψεματα και καποτε οι μοντς καντε κατι με τους αστυνομους αποψεων του φορουμ. οταν λεω οτι ο ΠΑΟΚ δεν παρεχει τα εχεγγυα στον ιβιτς δεν εννοω οτι δεν του δινει εκατομμυρια ειστε σε μπατζετ ειτε σε συμβολαιο, εννοω οτι ο ΠΑΟΚ προφανως δεν καιγεται να κρατησει τον ιβιτς και εμμεσως τον αφηνει να φυγει.
αν καιγοταν να τον κρατησει θα εβγαινε καταρχην να διαψευσει ηδη την προπονητολογια που επιτρεπει να διαρρεει και θα καθοταν να μιλησει με τον ιβιτς ωστε να συζητησει σοβαρα για παραμονη.
ανταυτου ο ιδιος ο ιβαν μιλαει στην καναλια με εναν τροπο μειωτικο δειχνοντας οτι ο ιβιτς ειναι αναλωσιμος και δεν αφηνει να γινει αντιληπτο οτι θεληση της ΠΑΕ ειναι η πιστη στο οποιο πλανο(;) τεθηκε με τον βλανταν.
αυτα προφανως δειχνουν οτι η ΠΑΕ δεν θα προσπαθησει να κρατησει τον ιβιτς, οποτε γιατι να παπαγαλιζουμε για αλλη μια φορα τα δακρυβρεχτα κλεινει την πορτα και ειναι ανενδοτος να φυγει και δεν αντεχει την πιεση κτλ.
ενας μηχανισμος οπως ο ΠΑΟΚ αμα ηθελε πραγματικα πιστευω πως ειναι πολυ ευκολο να κρατησει εναν προπονητη οπως ο ιβιτς(νεος, μηδεν βιογραφικο κτλ), αν δεν μπορεις ουτε εναν τετοιο να κρατησεις τοτε τι θα κανεις με μεγαλα ονοματα;
ασε ξερω τι θα κανεις...θα τους βγαλεις φευγατους και πουληταρια.
εγω δεν θα παρω. εσυ παρε.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

Ο Ιβιτς δεν εχει να παει πουθενα.

Ακομα και αν δηλωσε παραίτηση πρέπει να βρεθεί τρόπος να του αλλαξουμε γνωμη.

Αν ο Σαββίδης ή οποιοσδήποτε άλλος πιστεύει οτι θα βρεθεί πιο κατάλληλος προπονητης ΚΑΝΕ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

Αποψη μου.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”