Προφανώς και διάβασα (ας βάλω κι ένα εμοτικον ντρόπης στυλ Γκόραν)

Το ίδιο θα μπορούσα να πω οτι κάνεις εσύ στον Ίβιτς.
Δεν βγαίνει άκρη έτσι.
Δεν καταλαβαινω για ποια αποψη μου λες οτι δεν στοιχειοθετειται. Πραγματικα διαβαζεις τα ποστς ή σχολιαζεις διαβαζοντας μια προταση; Δεν εξεφρασα καμια αποψη επι του θεματος ακριβως επειδη δεν γνωριζουμε τιποτα για το θεμα. Περιμενουμε να ακουσουμε και μετα ας πει ο καθ' ενας την αποψη του.Rizla έγραψε:Σίμπα κατανοητό, όμως θα μπορούσε να θέσει κομψότερα την διαφωνία του
σε μια αντίθετη άποψη, έστω κι αν αυτή δεν "στοιχειοθετείται".
Ομοίως όμως δεν στοιχειοθετείται και η άποψη του Σικ οπότε η αφήνουμε το τόπικ
στην ησυχία του ή αφήνουμε στον κάθε έναν απο εμάς να λέει την άποψη του
χωρίς να κουνάμε το δαχτυλο στην μούρη του.
Μανιακέ CL βγήκε η ΑΕΚ του Μάνταλου και του Πεκχαρτ γιατι να μην πανηγυρίζει;
Ο βάζελος μας πέταξε έξω απο το CL το οποίο το επιδίωκε διακαώς γιατι να μην πανηγυρίζει;
Rizla έγραψε:Μπαφαλο οταν λέει κάποιος
" Κατι τετοια κανουν οι ραπτοπουλοι στα ραδιοφωνα και θεωρω πως δεν εχουν θεση εδω μεσα και αν κανω λαθος παρακαλω διορθωστε με."
που εννοεί εν ολίγοις να φύγει ο Τσου και ο άλλος απο κάτω συμφωνεί
πιστεύεις οτι πρόκειται για κόσμια αντιπαράθεση; κι αν όχι τι πιστεύεις οτι είναι;
Σίμπα η παραπάνω έκφραση ή το ποστ του Τσου οδηγούν στην εσωστρέφεια;
Το ειπαμε, μπορεί να γινει πιο υγιης διαφωνια..Rizla έγραψε:Το ποστ του Τσου μπορούσε και να είχε περάσει by ή να αντιμετωπιζόταν με επιχειρήματα και όχι με
χαρακτηρισμούς.
Διαφωνώ κι εγώ με τον Τσου δεν μπήκα να γράψω οτι είναι η καραφλή γλίτσα ούτε οτι θέλω
να μην ξαναγράψει εδω μέσα.
Rizla έγραψε:Ρε Σικ θα συννενοηθούμε;
Προφανώς και διάβασα (ας βάλω κι ένα εμοτικον ντρόπης στυλ Γκόραν)![]()
Το ίδιο θα μπορούσα να πω οτι κάνεις εσύ στον Ίβιτς.
Δεν βγαίνει άκρη έτσι.
Rizla έγραψε:Σικ δεν έγραψες οτι ο Ίβιτς έχει όλα τα εχέγγυα και οτι διαχειρίζεται μεγάλο μπάτζετ;
Ναι ή οχι; Αυτή είναι η άποψη σου.
Εσυ απο που το ξέρεις αυτό;
Ξέρεις τι εχέγγυα έχει ζητήσει ή τι μπάτζετ; Εικασίες δεν είναι κι αυτό;
Σίμπα εδω είναι ας βγει να το γράψει οτι το εννοούσε έτσι οπως το λες.
Νομιζω το εγραψα ηδη λιγο πριν απο το ποστ του simba, αυτο ακριβως που λεει και ο simba. Οτι δεν εννοω να φυγει ο τσου αλλα οτι τα σεναρια ειναι που δεν εχουν θεση εδω μεσα. Οποτε με αναγκαζεις να σε ξαναρωτησω:Rizla έγραψε: Σίμπα εδω είναι ας βγει να το γράψει οτι το εννοούσε έτσι οπως το λες.
Λοιπον, κατ΄ αρχης το "δεν ειπα αποψη" που ελεγα πριν ειναι λαθος μια και τελικα εχεις δικιο, ειπα αποψη, απλα πανω στην κουβεντα δεν το θυμομουν γιατι το θεμα μου δεν ηταν η αποψη αλλα το να παραπονεθω για το σεναριο.Rizla έγραψε:Δεν με κατάλαβες ή κάνεις πως δεν με κατάλαβαίνεις.
Εσυ υποστηρίζεις οτι ο Ιβιτς εχει μεγαλο μπάτζετ και έχει όλα τα εχέγγυα για να δουλέψει στον ΠΑΟΚ και το λες αυτό χωρίς να γνωρίζεις τι θέλει ο Ίβιτς ή τι εχέγγυα ζητάει.
Το λες εσύ αυτό και μπορεί για εμένα να έχεις δίκιο...ο Τσου όμως διαφωνεί, άρα ο Τσου ειναι πρόβατο της φαλακρής γλίτσας και δεν έχει θέση εδω μέσα η αποψη του;
Το διάβασα ρε,απλά δεν με έπεισες.