Vladan Ivic
Re: Vladan Ivic
μεγαλυτερη καταστροφη απο τη μη συμμετοχη στα προκριματικα του τσ.λ. θα ειναι να διαλυθει το οικογενειακο κλιμα στην ομαδα. προσπαθουν με νυχια κ με δοντια δικαστες μμε αρδ καναλια χανουμοβαζελογαυροι. ας κρατησουμε γερα! για μενα να μεινει ο βλανταν και να συνεχιστει ο σχεδιασμος ενισχυσης της ομαδας που σιγουρα θα επηρεαστει απο τη μη συμμετοχη στα προκριματικα. οχι μονο απο πλευρας διοικησης αλλα και απο πλευρας υποψηφιων παιχτων
- navigator11
Α, εννοεις δλδ οτι λογω απειλων απ'τον Γκει, αναγκαστηκε να πει αυτα για αποστολοπουλο...teod1980 έγραψε:Καλά ρε σίμπα, έσενα αν σε απειλούσαν δε θα τα έλεγες αυτα για τον αποστολόπουλο;
Πλάκα κάνεις;
Ο Ιλια που ηταν ΤΔ στον γκει, που μολις προσφατα (λεγεται οτι) βοηθησε να στειλει τον Σιοβα στην Ισπανια μεσω γνωριμιων με τον σερβο ΤΔ της Λεγανιες..
Δεν ξερω ρε μαν, δε στεκει και πολυ..
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
πρέπει να είμαι ο Ράμπο για να βρω και να περιποιηθώ οποιον τυχον κανει κακο στα παιδιά μου;;obanebane έγραψε:Φαρμακοποιε αυτά που γράφεις ούτε τα Μικρά παιδιά δε τα γράφουν,ο Τζον Ράμπο εισαι;
σοβαρολογεις;;
έχεις παιδιά ή τζαμπα συζητάμε;
Σίμπα, μιλάμε για εγκληματικές οργανώσεις....τι να στεκει μου λες τωρα...simba έγραψε:Α, εννοεις δλδ οτι λογω απειλων απ'τον Γκει, αναγκαστηκε να πει αυτα για αποστολοπουλο...teod1980 έγραψε:Καλά ρε σίμπα, έσενα αν σε απειλούσαν δε θα τα έλεγες αυτα για τον αποστολόπουλο;
Πλάκα κάνεις;
Ο Ιλια που ηταν ΤΔ στον γκει, που μολις προσφατα (λεγεται οτι) βοηθησε να στειλει τον Σιοβα στην Ισπανια μεσω γνωριμιων με τον σερβο ΤΔ της Λεγανιες..
Δεν ξερω ρε μαν, δε στεκει και πολυ..
Αυτο το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος οτι ισχυει. Ποσοι παικτες απο αυτους που εχουμε θα ερχοντουσαν αμα δε πηγαιναμε τσ.λ; Σιγα τους παιχταραδες υψηλου επιπεδου! Τους σκας τα λεφτα που θελουν και ερχονται.berry έγραψε:μεγαλυτερη καταστροφη απο τη μη συμμετοχη στα προκριματικα του τσ.λ. θα ειναι να διαλυθει το οικογενειακο κλιμα στην ομαδα. προσπαθουν με νυχια κ με δοντια δικαστες μμε αρδ καναλια χανουμοβαζελογαυροι. ας κρατησουμε γερα! για μενα να μεινει ο βλανταν και να συνεχιστει ο σχεδιασμος ενισχυσης της ομαδας που σιγουρα θα επηρεαστει απο τη μη συμμετοχη στα προκριματικα. οχι μονο απο πλευρας διοικησης αλλα και απο πλευρας υποψηφιων παιχτων
Εκτος βεβαια αν οντως φετος πηγαιναν για το κατι παραπανω πραγματικα.
Οι απειλές πρεπει δηλαδή οπωσδήποτε να έχουν σχέση με τον γαύρο;
Στη προκειμένη περίπτωση άλλοι ήταν οι αντίπαλοι μας και στα play-offs και στην πορεία προς την κατάκτηση του κυπέλου.
Μήπως νομίζεται ότι μόνο ο χοντρός μπορεί να μεταχειριστει τέτοια μέσα;
Στη προκειμένη περίπτωση άλλοι ήταν οι αντίπαλοι μας και στα play-offs και στην πορεία προς την κατάκτηση του κυπέλου.
Μήπως νομίζεται ότι μόνο ο χοντρός μπορεί να μεταχειριστει τέτοια μέσα;
λογικα ενας παιχτης προτιμαει να ερθει σε μια ομαδα που παιζει τσ.λ. θα τον δουν περισσοτεροι θα εχει μεγαλυτερη προβολη ακομα και για την εθνικη του ομαδα. προφανως και παιζουν ρολο τα φραγκα. τη γνωμη μου λεω δεν εχω καποια πληροφορηση. αλλα αν πχ ο εντοι και ο καθε τετοιος παιχτης θα προτιμουσε την προβολη του τσ.λ. απο τα φραγκα μιας μικρομεσαιας ομαδας της αγγλιας.
Εννοειται ρε Τεοδ, αλλα τη στιγμη που οι σχεσεις τους ειναι κατι παραπανω απο αγαστες, σιγα το λογο για τον οποιο απειλησαν τον Ιλια...
Για να βγει να κανει μια δηλωση που ουσιαστικα δε χρησιμευσε πουθενα, αφου οι τυποι το ειχαν δεμενο απο 200 πλευρες..
anw, ψιλα γραμματα. ισως μαθουμε τις επομενες μερες.
Για να βγει να κανει μια δηλωση που ουσιαστικα δε χρησιμευσε πουθενα, αφου οι τυποι το ειχαν δεμενο απο 200 πλευρες..
Έχω μια κόρη.ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:πρέπει να είμαι ο Ράμπο για να βρω και να περιποιηθώ οποιον τυχον κανει κακο στα παιδιά μου;;obanebane έγραψε:Φαρμακοποιε αυτά που γράφεις ούτε τα Μικρά παιδιά δε τα γράφουν,ο Τζον Ράμπο εισαι;
σοβαρολογεις;;
έχεις παιδιά ή τζαμπα συζητάμε;
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις ότι αυτοί που μπορεί να κάνουν κακό σε οποιοδήποτε παιδί ξεκινώντας με απειλές ,είναι εγκληματίες,υπόκοσμος, μαφιόζοι και ότι άλλη λερα μπορείς να φανταστείς.
Άντε και τα έβαλες με όλους αυτούς,τι νόημα θα έχει όταν τα παιδιά σου θα έχουν πάθει κακο;
Εδω πλακωσαν επαγγελματιες αθλητες στα αποδυτηρια κατα τη διαρκεια του αγωνα!!!! Δηλαδη λουσμενοι στο φως της δημοσιοτητας. Και δεν τιμωρηθηκαν καν γι αυτο!!!!
Κι εσεις αναρωτιεστε τι ειναι ικανοι να κανουν στα σκοτεινα?
Κι εσεις αναρωτιεστε τι ειναι ικανοι να κανουν στα σκοτεινα?
Τι δε χρησιμευε, αποδομουσε τον κυριο καταθετη ως εκεινη τη στιγμη ως μανατζερ τουsimba έγραψε:Εννοειται ρε Τεοδ, αλλα τη στιγμη που οι σχεσεις τους ειναι κατι παραπανω απο αγαστες, σιγα το λογο για τον οποιο απειλησαν τον Ιλια...
Και από την άλλη, όντως μπορεί επειδή ζει και αθηνα να ήταν κι άλλοι εμπλεκόμενοι
Επικοινωνιακα μονο, ουσιαστικα το ειχαν δεσει απο παντου.
Anw, το μονο που λεω ειναι μηπως χαθηκε κατι στη μεταφραση και ετσι μπλεχτηκε το ονομα του Ιλια.
Γμσε τα, βρηκα και εγω θεμα να προσπαθησω να εκλογικευσω, μεσα στο χαος που επικρατει στο μυαλο μου..
Anw, το μονο που λεω ειναι μηπως χαθηκε κατι στη μεταφραση και ετσι μπλεχτηκε το ονομα του Ιλια.
Γμσε τα, βρηκα και εγω θεμα να προσπαθησω να εκλογικευσω, μεσα στο χαος που επικρατει στο μυαλο μου..

ομαδα με στιβαρο μελλοντικο σταθερο πλανο δεν θα κανουμε ποτε.
δεν υπαρχει κανενας λογος αλλαγης προπονητη.
απογοητευση.
δεν υπαρχει κανενας λογος αλλαγης προπονητη.
απογοητευση.