Vladan Ivic

Συζήτηση για το εμψυχο υλικό της ομάδας

Θα θέλατε να παραμείνει στο τιμόνι της ομάδας?

ΝΑΙ
129
72%
ΟΧΙ
49
28%

Σύνολο ψήφων: 178

berry

Re: Vladan Ivic

Δημοσίευση από berry »

μεγαλυτερη καταστροφη απο τη μη συμμετοχη στα προκριματικα του τσ.λ. θα ειναι να διαλυθει το οικογενειακο κλιμα στην ομαδα. προσπαθουν με νυχια κ με δοντια δικαστες μμε αρδ καναλια χανουμοβαζελογαυροι. ας κρατησουμε γερα! για μενα να μεινει ο βλανταν και να συνεχιστει ο σχεδιασμος ενισχυσης της ομαδας που σιγουρα θα επηρεαστει απο τη μη συμμετοχη στα προκριματικα. οχι μονο απο πλευρας διοικησης αλλα και απο πλευρας υποψηφιων παιχτων
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Ακριβώς έτσι.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

teod1980 έγραψε:Καλά ρε σίμπα, έσενα αν σε απειλούσαν δε θα τα έλεγες αυτα για τον αποστολόπουλο;

Πλάκα κάνεις;
Α, εννοεις δλδ οτι λογω απειλων απ'τον Γκει, αναγκαστηκε να πει αυτα για αποστολοπουλο...

Ο Ιλια που ηταν ΤΔ στον γκει, που μολις προσφατα (λεγεται οτι) βοηθησε να στειλει τον Σιοβα στην Ισπανια μεσω γνωριμιων με τον σερβο ΤΔ της Λεγανιες..

Δεν ξερω ρε μαν, δε στεκει και πολυ..
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

obanebane έγραψε:Φαρμακοποιε αυτά που γράφεις ούτε τα Μικρά παιδιά δε τα γράφουν,ο Τζον Ράμπο εισαι;
πρέπει να είμαι ο Ράμπο για να βρω και να περιποιηθώ οποιον τυχον κανει κακο στα παιδιά μου;;

σοβαρολογεις;;

έχεις παιδιά ή τζαμπα συζητάμε;
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

simba έγραψε:
teod1980 έγραψε:Καλά ρε σίμπα, έσενα αν σε απειλούσαν δε θα τα έλεγες αυτα για τον αποστολόπουλο;

Πλάκα κάνεις;
Α, εννοεις δλδ οτι λογω απειλων απ'τον Γκει, αναγκαστηκε να πει αυτα για αποστολοπουλο...

Ο Ιλια που ηταν ΤΔ στον γκει, που μολις προσφατα (λεγεται οτι) βοηθησε να στειλει τον Σιοβα στην Ισπανια μεσω γνωριμιων με τον σερβο ΤΔ της Λεγανιες..

Δεν ξερω ρε μαν, δε στεκει και πολυ..
Σίμπα, μιλάμε για εγκληματικές οργανώσεις....τι να στεκει μου λες τωρα...
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

berry έγραψε:μεγαλυτερη καταστροφη απο τη μη συμμετοχη στα προκριματικα του τσ.λ. θα ειναι να διαλυθει το οικογενειακο κλιμα στην ομαδα. προσπαθουν με νυχια κ με δοντια δικαστες μμε αρδ καναλια χανουμοβαζελογαυροι. ας κρατησουμε γερα! για μενα να μεινει ο βλανταν και να συνεχιστει ο σχεδιασμος ενισχυσης της ομαδας που σιγουρα θα επηρεαστει απο τη μη συμμετοχη στα προκριματικα. οχι μονο απο πλευρας διοικησης αλλα και απο πλευρας υποψηφιων παιχτων
Αυτο το τελευταιο δεν ειμαι σιγουρος οτι ισχυει. Ποσοι παικτες απο αυτους που εχουμε θα ερχοντουσαν αμα δε πηγαιναμε τσ.λ; Σιγα τους παιχταραδες υψηλου επιπεδου! Τους σκας τα λεφτα που θελουν και ερχονται.

Εκτος βεβαια αν οντως φετος πηγαιναν για το κατι παραπανω πραγματικα.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Οι απειλές πρεπει δηλαδή οπωσδήποτε να έχουν σχέση με τον γαύρο;
Στη προκειμένη περίπτωση άλλοι ήταν οι αντίπαλοι μας και στα play-offs και στην πορεία προς την κατάκτηση του κυπέλου.
Μήπως νομίζεται ότι μόνο ο χοντρός μπορεί να μεταχειριστει τέτοια μέσα;
berry

Δημοσίευση από berry »

λογικα ενας παιχτης προτιμαει να ερθει σε μια ομαδα που παιζει τσ.λ. θα τον δουν περισσοτεροι θα εχει μεγαλυτερη προβολη ακομα και για την εθνικη του ομαδα. προφανως και παιζουν ρολο τα φραγκα. τη γνωμη μου λεω δεν εχω καποια πληροφορηση. αλλα αν πχ ο εντοι και ο καθε τετοιος παιχτης θα προτιμουσε την προβολη του τσ.λ. απο τα φραγκα μιας μικρομεσαιας ομαδας της αγγλιας.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ρεαλιστικά, όμως, τί πιθανότητες έχεις για ομίλους ως αδύνατος;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Εννοειται ρε Τεοδ, αλλα τη στιγμη που οι σχεσεις τους ειναι κατι παραπανω απο αγαστες, σιγα το λογο για τον οποιο απειλησαν τον Ιλια...
Για να βγει να κανει μια δηλωση που ουσιαστικα δε χρησιμευσε πουθενα, αφου οι τυποι το ειχαν δεμενο απο 200 πλευρες..
anw, ψιλα γραμματα. ισως μαθουμε τις επομενες μερες.
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ έγραψε:
obanebane έγραψε:Φαρμακοποιε αυτά που γράφεις ούτε τα Μικρά παιδιά δε τα γράφουν,ο Τζον Ράμπο εισαι;
πρέπει να είμαι ο Ράμπο για να βρω και να περιποιηθώ οποιον τυχον κανει κακο στα παιδιά μου;;

σοβαρολογεις;;

έχεις παιδιά ή τζαμπα συζητάμε;
Έχω μια κόρη.
Φαντάζομαι ότι καταλαβαίνεις ότι αυτοί που μπορεί να κάνουν κακό σε οποιοδήποτε παιδί ξεκινώντας με απειλές ,είναι εγκληματίες,υπόκοσμος, μαφιόζοι και ότι άλλη λερα μπορείς να φανταστείς.
Άντε και τα έβαλες με όλους αυτούς,τι νόημα θα έχει όταν τα παιδιά σου θα έχουν πάθει κακο;
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Εδω πλακωσαν επαγγελματιες αθλητες στα αποδυτηρια κατα τη διαρκεια του αγωνα!!!! Δηλαδη λουσμενοι στο φως της δημοσιοτητας. Και δεν τιμωρηθηκαν καν γι αυτο!!!!
Κι εσεις αναρωτιεστε τι ειναι ικανοι να κανουν στα σκοτεινα?
Άβαταρ μέλους
teod1980

Δημοσίευση από teod1980 »

simba έγραψε:Εννοειται ρε Τεοδ, αλλα τη στιγμη που οι σχεσεις τους ειναι κατι παραπανω απο αγαστες, σιγα το λογο για τον οποιο απειλησαν τον Ιλια...
Για να βγει να κανει μια δηλωση που ουσιαστικα δε χρησιμευσε πουθενα, αφου οι τυποι το ειχαν δεμενο απο 200 πλευρες..
anw, ψιλα γραμματα. ισως μαθουμε τις επομενες μερες.
Τι δε χρησιμευε, αποδομουσε τον κυριο καταθετη ως εκεινη τη στιγμη ως μανατζερ του

Και από την άλλη, όντως μπορεί επειδή ζει και αθηνα να ήταν κι άλλοι εμπλεκόμενοι
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Επικοινωνιακα μονο, ουσιαστικα το ειχαν δεσει απο παντου.
Anw, το μονο που λεω ειναι μηπως χαθηκε κατι στη μεταφραση και ετσι μπλεχτηκε το ονομα του Ιλια.

Γμσε τα, βρηκα και εγω θεμα να προσπαθησω να εκλογικευσω, μεσα στο χαος που επικρατει στο μυαλο μου.. :lol:
Άβαταρ μέλους
tsou

Δημοσίευση από tsou »

ομαδα με στιβαρο μελλοντικο σταθερο πλανο δεν θα κανουμε ποτε.
δεν υπαρχει κανενας λογος αλλαγης προπονητη.
απογοητευση.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”