Λουζερ ο αγκαμεζ που μονος του σου πηρε ευκολα διπλα στο παλατακι και του χρεωνουμε την μοναδικη κακη εμφανιση στον τελευταιο τελικο???potamda έγραψε:Μακριά από Αγκάμεζ. Καλός παίκτης, αλλά πολύ λούζερ. Επίσης, υπερεκτιμημένος σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε πέρσι... Δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ!
Τελευταία μου καρφώθηκε μια ιδέα. Ο Γκόμεζ να μείνει ως ακραίος, ώστε να μην έχει τόσο μεγάλη καταπόνηση στον ώμο και να χτυπήσεις έναν μεγάλο διαγώνιο. Με Σαφράνοβιτς και λίμπερο καλύπτεις σε μεγάλο βαθμό την υποδοχή και επιθετικά είσαι πολύ δυνατός. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.
ο Νικόλας ο Σμαραγδής έχει πιο πολλούς τίτλους από τον άτιτλο.Dimg4 έγραψε:Λουζερ ο αγκαμεζ που μονος του σου πηρε ευκολα διπλα στο παλατακι και του χρεωνουμε την μοναδικη κακη εμφανιση στον τελευταιο τελικο???potamda έγραψε:Μακριά από Αγκάμεζ. Καλός παίκτης, αλλά πολύ λούζερ. Επίσης, υπερεκτιμημένος σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε πέρσι... Δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ!
Τελευταία μου καρφώθηκε μια ιδέα. Ο Γκόμεζ να μείνει ως ακραίος, ώστε να μην έχει τόσο μεγάλη καταπόνηση στον ώμο και να χτυπήσεις έναν μεγάλο διαγώνιο. Με Σαφράνοβιτς και λίμπερο καλύπτεις σε μεγάλο βαθμό την υποδοχή και επιθετικά είσαι πολύ δυνατός. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.
ΑΔΕΡΦΕ μου έχεις διαγώνιο ξένο τον Γκόμεζ πως να ισχύει του Αγκάμεζ;;;Hermann έγραψε:Μαγκες απ΄οτι καταλαβα δεν ισχυει για Αγκαμεζ.
Επισης, ουτε ο Γκαρας δεν ανανεωνει μαλλον.