Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του πρωταθλήματος και όλων των παραλειπομένων...
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Re: Γενικά νέα για το βόλλεϋ

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Ακουγεται οτι παμε για πασαδορο στον Mathias Valkiers τον βασικο πασαδορο της εθνικης Βελγιου....οταν το ακουσα ειδα ματς του Βελγιου απο το παγκοσμιο πρωταθλημα και πραγματικα αν αποκτηθει μας ανεβζει 5 επιπεδα πανω!!!μακαρι!!! :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Περιμενω scouting report αλανια...θα κατσω να δω κι εγω ενα παιχνιδι που βρηκα του Βελγιου αλλα απο βολλευ ξερω τα βασικα ( 2.08 ειναι οντως ο Βαλκιερς?? )
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

potamda έγραψε:Μακριά από Αγκάμεζ. Καλός παίκτης, αλλά πολύ λούζερ. Επίσης, υπερεκτιμημένος σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε πέρσι... Δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ!

Τελευταία μου καρφώθηκε μια ιδέα. Ο Γκόμεζ να μείνει ως ακραίος, ώστε να μην έχει τόσο μεγάλη καταπόνηση στον ώμο και να χτυπήσεις έναν μεγάλο διαγώνιο. Με Σαφράνοβιτς και λίμπερο καλύπτεις σε μεγάλο βαθμό την υποδοχή και επιθετικά είσαι πολύ δυνατός. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.
Λουζερ ο αγκαμεζ που μονος του σου πηρε ευκολα διπλα στο παλατακι και του χρεωνουμε την μοναδικη κακη εμφανιση στον τελευταιο τελικο???
Άβαταρ μέλους
Metagrafakias

Δημοσίευση από Metagrafakias »

Οχι 1,94 ειναι ο βαλκιερζ αλλα ειναι τρομερος και στο μπλοκ!!!!
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Dimg4 έγραψε:
potamda έγραψε:Μακριά από Αγκάμεζ. Καλός παίκτης, αλλά πολύ λούζερ. Επίσης, υπερεκτιμημένος σε σχέση με το συμβόλαιο που είχε πέρσι... Δεν ταιριάζει στον ΠΑΟΚ!

Τελευταία μου καρφώθηκε μια ιδέα. Ο Γκόμεζ να μείνει ως ακραίος, ώστε να μην έχει τόσο μεγάλη καταπόνηση στον ώμο και να χτυπήσεις έναν μεγάλο διαγώνιο. Με Σαφράνοβιτς και λίμπερο καλύπτεις σε μεγάλο βαθμό την υποδοχή και επιθετικά είσαι πολύ δυνατός. Δεν ξέρω πόσο εφικτό είναι.
Λουζερ ο αγκαμεζ που μονος του σου πηρε ευκολα διπλα στο παλατακι και του χρεωνουμε την μοναδικη κακη εμφανιση στον τελευταιο τελικο???
ο Νικόλας ο Σμαραγδής έχει πιο πολλούς τίτλους από τον άτιτλο.
Πρώτος εσύ θα τον κράζεις αν έρθει και χάσει τίτλο
Άβαταρ μέλους
pyrgioths

Δημοσίευση από pyrgioths »

Αβερρρρρ..... Μας λείπεις........... :| :roll: :pano:
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Μαγκες απ΄οτι καταλαβα δεν ισχυει για Αγκαμεζ.

Επισης, ουτε ο Γκαρας δεν ανανεωνει μαλλον.
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Ωχ ναι?Μλκια για Γκαρά. Ποια είναι η εναλλακτική σε Έλληνα λίμπερο; Δε θα με χαλούσε ο Δαρίδης. Σκυλίσιες άμυνες έβγαζε όσο τον είδα στο πρωτάθλημα.
Άβαταρ μέλους
Descartes

Δημοσίευση από Descartes »

Ας μην μαλώνουμε για τον Αγκάμεζ. Εκτός και αν η φήμη είχε αυτό το στόχο, να μας διχάσει και να δημιουργήσει αμφιβολίες. Αν τον θελει ο προπονητής και δεν μπορεί να συνεχίσει ο Γκόμεζ, ας τον αποκτήσουμε. Αν όχι, συνεχίζουμε.

Θα είναι κρίμα να μην ανανεώσει ο Γκαράς. Κέρδισε 3 πρωταθλήματα με εμάς, ήταν συγκλονιστικός στον τελευταίο τελικό κάτω και στην Ελληνική αγορά δεν υπάρχει εναλλακτική.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Η Πόλις Εάλω…
Δευτέρα, 29 Μαΐου 2017 12:29...

Η Πόλις Εάλω…

Το δικό του μήνυμα για την θλιβερή σημερινή επέτειο της άλωσης της Πόλης έστειλε το ΤΑΠ ΠΑΟΚ...

Αναλυτικά:

"Σώπασε, κυρά Δέσποινα, μην κλαις και μη δακρύζης, πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θα' ναι..."

Δεν ξεχνώ!

Τ.Α.Π. ΠΑΟΚ

Σέβας στο τμήμα των τρις συνεχόμενα τα 3 τελευταία χρόνια :pano: Πρωταθλητών Ελλάδος...
Των μοναδικών (όχι ερασιτεχνών) μάλιστα ως τώρα του Π.Α.Ο.Κ.!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μπραβο τους
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Ρε σεις αυτός ο Matthias Valkiers πρέπει να είναι πολύ καλή περίπτωση τελικά!
Βλέπω ότι το Βέλγιο με αυτόν πασσαδόρο κυρίως και δευτερευόντως τον άλλο που λένε ότι μας ενδιαφέρει κόντραρε στα ίσια μεγαθήρια του βόλλευ πέρσι στο world league. Με Αμερική, Βραζιλία και Πολωνία έχασε στο ται μπρεικ!
Άντε να έρθει να γουστάρουμε!
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Δεν ισχυει για Βαλκιερς επικοινωνησαν μαζι του και ειπε οτι δεν ηξερε τιποτα για ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

ΑΔΕΡΦΕ μου πες μου λίγο αυτό το paok vc τι ακριβώς είναι;;; Διαβάζω αυτοί γράφουν αυτό, αυτοί είπαν το άλλο αλλά δεν το έχω ψάξει παραπάνω... Είναι ιστοσελίδα;;; Είναι ΑΔΕΡΦΙΑ που έχουν ομάδα στο fb και απλά ασχολούνται με τα του ΠΑΟΚ είναι κάτι άλλο;;;

Λείπει ο aver μ φαίνεται και ξεσαλώσατε... Κλείνει ο Αγκάμεζ, ήρθε ο Λι, Στον δρόμο είναι ο Χιμένεθ και πάει λέγοντας...

Ο προπονητής μας θέλει τον συγκεκριμένο πασαδόρο ισχύει ΑΔΕΡΦΕ στο εγγυώμαι το συγκεκριμένο... Το αν κλείσει ή όχι ακόμα κανείς δεν ξέρει αλλά τον ΘΕΛΕΙ!!! Και μιας που αναφέρθηκα για τον Λι για να έρθει ξένος κεντρικός θα πρέπει να αυξηθεί ο αριθμός των ξένων παικτών από 4 σε 5 διαφορετικά με ξένο πασαδόρο που θα πάρουμε και με ξένο ακραίο τελειώσαμε με τους ξένους!!!
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

Hermann έγραψε:Μαγκες απ΄οτι καταλαβα δεν ισχυει για Αγκαμεζ.

Επισης, ουτε ο Γκαρας δεν ανανεωνει μαλλον.
ΑΔΕΡΦΕ μου έχεις διαγώνιο ξένο τον Γκόμεζ πως να ισχύει του Αγκάμεζ;;;

Όσο για τον Γκαρά υπάρχει ακόμα μέλλον στην υπόθεσή του... Και πέρσι τελευταίος έκλεισε δεν λέει κάτι... Αξιώνει περισσότερα χρήματα και βρίσκονται σε συζητήσεις... Αν θέλουν να τον κρατήσουν απλά θα τα βρουν και θα τον κρατήσουν... Πέρσι για παράδειγμα θέλαμε άλλον για βασικό λίμπερο δεν μας έκατσε και κλείσαμε τον Γκαρά... Βιάζεστε χωρίς λόγο...
Απάντηση

Επιστροφή στο “Πρωτάθλημα”