αλλα με τρεις θεσεις, να εχει και λιγο..σκεψη

προσωπικα θα ηθελα ενα σεντερ μπακ, 1 μεσο και 1 εξτρεμ για παιχταροπαιχταραδες και μετα ενα αρ.μπακ για γεμισμα ροστερ και με τερμα βλέποντας και κάνοντας...
Χθες το πα στο τσατ στον "kostas peraia" σημερα μπηκε. Φουλ σαπορτ λεμε η μοντ τημ.K_geo έγραψε:ελα σας εφτιαξα και γκαλοπ να πουμε αφου.
ναι ε; ξες οτι δεν μου ειπε τπτ στο μεταξυ ε;sakis_the_fraud έγραψε:Χθες το πα στο τσατ στον "kostas peraia" σημερα μπηκε. Φουλ σαπορτ λεμε η μοντ τημ.K_geo έγραψε:ελα σας εφτιαξα και γκαλοπ να πουμε αφου.
Απλα αν μπορεις χωρισε λιγο τις θεσεις γιατι ετσι ειναι λιγο μπερδεμα.
Προτεινω αντι για μεσος να μπουνε οι επιλογες αμυντικος μεσος (6) και κεντρικος μεσος (8) οπως υπαρχει και για το 10αρι και να ξεχωρισουμε και τα φορ, σεντερ φορ και περιφερειακο φορ.
Sent from my E6653 using Tapatalk
όχι, ούτε καν είδα το ποστ σου για να είμαι ειλικρινής, μιλούσα γενικά, γιατί η κουβέντα αυτή έχει ξαναγίνειbane1980 έγραψε: Επειδή η αρχική παράθεση είναι σε δικό μου ποστ, υποθέτω οτι φωτογραφίζεις τη δικιά μου οπτική, άρα επίτρεψέ μου να εξηγήσω το σκεπτικό μου, γιατί ούτε "μίσος" ούτε τπτ.
Α ρε γκοραν ποσο δικιο ειχες, πανε να με φανε την ιδεα!K_geo έγραψε:ναι ε; ξες οτι δεν μου ειπε τπτ στο μεταξυ ε;sakis_the_fraud έγραψε:Χθες το πα στο τσατ στον "kostas peraia" σημερα μπηκε. Φουλ σαπορτ λεμε η μοντ τημ.K_geo έγραψε:ελα σας εφτιαξα και γκαλοπ να πουμε αφου.
Απλα αν μπορεις χωρισε λιγο τις θεσεις γιατι ετσι ειναι λιγο μπερδεμα.
Προτεινω αντι για μεσος να μπουνε οι επιλογες αμυντικος μεσος (6) και κεντρικος μεσος (8) οπως υπαρχει και για το 10αρι και να ξεχωρισουμε και τα φορ, σεντερ φορ και περιφερειακο φορ.
Sent from my E6653 using Tapatalk![]()
![]()
οκ το αλλαζω και βαζω και δυνατότητα να μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας κατα τη διάρκεια του poll.
ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ.