Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Σχόλια/Κριτική για οτιδήποτε ακούγεται ή γράφεται σχετικά με αγορές πωλήσεις ποδοσφαιριστων στην ομάδα μας...

ΆΝ είχατε τη δυνατότητα για ΜΟΝΟ ΜΙΑ ακόμα μεταγραφή, αυτή θα ήταν:

1) αμυντικός
17
14%
2) μέσος
105
84%
4) επιθετικός
3
2%

Σύνολο ψήφων: 125

Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Μεταγραφές Καλοκαιριού 2017

Δημοσίευση από K_geo »

ελα σας εφτιαξα και γκαλοπ να πουμε αφου.

αλλα με τρεις θεσεις, να εχει και λιγο..σκεψη :P

προσωπικα θα ηθελα ενα σεντερ μπακ, 1 μεσο και 1 εξτρεμ για παιχταροπαιχταραδες και μετα ενα αρ.μπακ για γεμισμα ροστερ και με τερμα βλέποντας και κάνοντας...
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Στο φιλο που λεει για Χατσεριδη ΚΑΙ Κυριακο Παπαδοπουλο.4 στοπερ πρωτης γραμμης ειναι υπερβολικο. Δλδ αν ειναι να δινουμε καμια 5 μυρρια το χρονο σε συμβολαια μονο για τα στοπερ καηκαμε. Χωρια οτι δημιουργεις θεμα γιατι δυσκολα θα δεχτει καποιος απο αυτους να καθεται παγκο. Πρεπει να κρατιουνται οι ισορροπιες στα αποδυτηρια.
Άβαταρ μέλους
Equalizer
Site Admin

Δημοσίευση από Equalizer »

Παιδιά λίγο κρατει με τους αμυντικούς.

Ο Κρεσπο ΔΕΝ είναι στόπερ πρώτης γραμμής. Είναι παγκιτης σε μια ομάδα πρωταθλητισμού ΚΑΙ πορείας στην Ευρώπη.

Ας μην παρασυρομαστε από τη φετινή ομολογουμένως ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ παρουσία του, αφού για ευρωπαϊκά δεδομένα του λείπουν πολλά στοιχεία . Δύναμη, ταχυτητα, εναέριες μάχες, σε όλα αυτά είναι καλουτσικος για Ελλάδα.

Σε συνδυασμό με την επίσης καλουτσικη παρουσία του Βαρελά ( μη τρελαθουμε δηλαδή πως αυτός είναι Ο ηγέτης που ψάχναμε), σημαίνει πως σίγουρα θέλουμε ενα στόπερ ΑΝΩΤΕΡΟ.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
Banksy

Δημοσίευση από Banksy »

Εναν ναι. Δυο ειναι υπερβολη. Διαφωνω για την ταχυτητα του Κρεσπο. Εννοω ειναι μια χαρα για να μην παρεξηγηθω.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ο κρεσπουρας ειναι τεραστια αδυναμια, κυριως γιατι δινει το 101% σε καθε ματς, αλλά και εγω θεωρώ ότι του χρονου θα μπορεί να ειναι ο 3ος αμυντικός μας. προσοχή, επίτηδες δεν έγραψα 3ο σεντερ μπακ γιατί έδειξε ότι μπορεί να καλύψει και τις 3 θεσεις στην άμυνα, ανάλογα τις ανάγκες της ομάδας αλλά και τις συνθήκες του αγώνα..

Βαρελα rain ψιλο-διαφωνω, απο οσα ειδα ειδικα στο 1με1 και στο τζαρτζαρισμα κτλ ειναι πολυ δυνατος, ακομα και σε υψηλο επιπεδο. οκ, εχει τα μειονεκτηματα του (πχ ευλιγισια) αλλα και μπαλιτσα ξερει και γενικα μου εχει αρεσει αρκετα.

είναι όντως, κινγκ κονγκ ο φουστης.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

K_geo έγραψε:ελα σας εφτιαξα και γκαλοπ να πουμε αφου.

Χθες το πα στο τσατ στον "kostas peraia" σημερα μπηκε. Φουλ σαπορτ λεμε η μοντ τημ.

Απλα αν μπορεις χωρισε λιγο τις θεσεις γιατι ετσι ειναι λιγο μπερδεμα.

Προτεινω αντι για μεσος να μπουνε οι επιλογες αμυντικος μεσος (6) και κεντρικος μεσος (8) οπως υπαρχει και για το 10αρι και να ξεχωρισουμε και τα φορ, σεντερ φορ και περιφερειακο φορ.

Sent from my E6653 using Tapatalk
Άβαταρ μέλους
axristeas

Δημοσίευση από axristeas »

ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
ΤΕΡΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ

Πρωτα αυτος και μετα οι αλλοι
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

sakis_the_fraud έγραψε:

Χθες το πα στο τσατ στον "kostas peraia" σημερα μπηκε. Φουλ σαπορτ λεμε η μοντ τημ.

Προτεινω αντι για μεσος να μπουνε οι επιλογες αμυντικος μεσος (6) και κεντρικος μεσος (8) οπως υπαρχει και για το 10αρι και να ξεχωρισουμε και τα φορ, σεντερ φορ και περιφερειακο φορ.

ναι ε; ξες οτι δεν μου ειπε τπτ στο μεταξυ ε; :lol: :lol:

οκ το αλλαζω και βαζω και δυνατότητα να μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας κατα τη διάρκεια του poll.

ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

bane1980 έγραψε: Επειδή η αρχική παράθεση είναι σε δικό μου ποστ, υποθέτω οτι φωτογραφίζεις τη δικιά μου οπτική, άρα επίτρεψέ μου να εξηγήσω το σκεπτικό μου, γιατί ούτε "μίσος" ούτε τπτ.
όχι, ούτε καν είδα το ποστ σου για να είμαι ειλικρινής, μιλούσα γενικά, γιατί η κουβέντα αυτή έχει ξαναγίνει
Άβαταρ μέλους
bane1980

Δημοσίευση από bane1980 »

No worries, ΠΑΟΚ είσαι :pano:

Ναι, έχει φορεθεί, και θα φορεθεί, και δεν υπάρχει και κανάς τρελός λόγος βασικά...πολλή σημασία του δώσαμε νομίζω. Καλός, χρήσιμος, αλλά αυτή τη στιγμή προέχει να μας πληρώσουν αυτοί και εμείς να βρούμε ένα εξτρεμόεξτρέμαρο με ατομική και γκολ.
Άβαταρ μέλους
sakis_the_fraud

Δημοσίευση από sakis_the_fraud »

K_geo έγραψε:
sakis_the_fraud έγραψε:

ναι ε; ξες οτι δεν μου ειπε τπτ στο μεταξυ ε; :lol: :lol:

οκ το αλλαζω και βαζω και δυνατότητα να μπορείτε να αλλάξετε την επιλογή σας κατα τη διάρκεια του poll.

ΑΠΛΑ ΟΣΟΙ ΨΗΦΙΣΑΤΕ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΞΑΝΑΚΑΝΕΤΕ.
Α ρε γκοραν ποσο δικιο ειχες, πανε να με φανε την ιδεα! :-P

Ωραιος με τους μεσους, το εξτρεμοφορ ξεχασες, γιατι αλλοι λενε αραουχοειδες αλλοι θελουν δευτερο ζλατ.... πριγιοβιτς. :-D

Τελευταία επεξεργασία από το μέλος sakis_the_fraud την Δευ 22 Μάιος 2017, 16:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
georgedoulk2008
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από georgedoulk2008 »

@bansky

Πρώτον γουσταρω το νικ.
Δευτερον ο Κουλης παιζει με ανεση αμυντικό χαφ και πιστεύω οτι αυτη ειναι η θεση που του ταιριαζει.
Τριτον κανε εικονα επιθετικου να πρεπει να περασει απο Κουλη στον αξονα και να βγει φατσα με Χατσεριδη!
Άβαταρ μέλους
K_geo

Δημοσίευση από K_geo »

ε τωρα θα ελεγα τπτ αλλα εχε χαρη. :P

να βαλω και αριστεροποδαρο σεντερ μπακ και δεξιοποδαρο σεντερ μπακ και φορ εννιαρι και φορ περιοχης και ξερω γω να μου πει μετα δεν μπορειτε να βαλετε τοσες επιλογες. :lol: :P
Άβαταρ μέλους
obanebane

Δημοσίευση από obanebane »

Μονο μια θεση επρεπε να επιλεγουμε στο poll,για να δουμε που πιστευει ο κοσμος οτι ποναει περισσοτερο η ομαδα.
Οι τρεις επιλογες ειναι ευκολες για ολους.
Αν ο ΠΑΟΚ μπορουσε να κανει μονο μια μεταγγραφη,σε ποια θεση θα την κανατε εσεις;
Αυτη θα επρεπε να ειναι η ερωτηση κατα τη γνωμη μου.
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Rain, διαφωνω για Κρεσπο, μακαρι οι "μη πρωτης γραμμης" που'ρχονται να παιζουν τοσο παθιασμένα, ηγετικα και αξιόπιστα..
Μακαρι ναχαμε 2-3 τετοιους παιχταραδες, και ας θεωρουνταν στα "χαρτια" παγκιτες..

Για Βαρελα, εχω πει την αποψη μου, θελω πολλα περισσότερα, σε anticipation, alertness κ αυτοσυγκεντρωση, για να καλυπτει το μειον σε ευλιγισια.
Καλος στο 1-1 κ στη δυναμικη παρεμβαση σε μικρο χωρο οταν εχει κολλησει στον αντιπαλο, αλλα οταν εχει σε αποσταση τον αντίπαλο ή οταν καλειται να βγει στα πλαγια, για να παίξει 1-1, ειναι χλωμουτσικος.
Γι'αυτο θελει να δουλεψει στα παραπανω που σημειωσα.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Μεταγραφολογία”