Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Παντού. Ειδικά σε κάθε κόρνερ έχει καταντήσει αηδία. Πέντε πέναλτι και πέντε επιθετικά φάουλ σε κάθε στημένο.
- Sick Bastard
Re: Προπαγάνδα και
νομίζω οι αρχαίοι Ρωμαίοι έπαιζαν ένα τέτοιο είδος ποδοσφαίρου, που επιτρέπονταν οι μπουνιές και οι κλωτσιέςsic-4 έγραψε:Ας εχουν 20 πενταλτι λοιπον.. Δεν καταλαβα γιατι οχι; Δηλαδη αν ειχαμε συνηθισει να παιζουμε ποδοσφαιρο με μπουνιες θα λεγαμε οτι δεν πρεπει να αρχισουν να τιμωρουνται για να μην εχουμε 20 πεναλτι;Sick Bastard έγραψε:bingo.nico4 έγραψε:Γιατί σιμπα αν είναι ανατροπή του Ενρικε τότε υπάρχει και πέναλτι του Βαρελα στον Μπεργκ μη σου πω και του Κρεσπο στον Κλωναριδη. Δικαιώνεις τους βαζελους αν διαμαρτύρεσαι για τέτοια τραβήγματα που σε κάθε αγώνα υπάρχουν πάνω από δέκα. Τυπικά σύμφωνα να τον κανονισμό μπορεί να έχεις δίκιο αλλά όλοι οι αγώνες θα είχαν είκοσι πέναλτι τότε.
Θα εχουν 20 πεναλτι οι πρωτοι αγωνες μεχρι που οι παικτες θα το καταλαβουν οτι πρεπει επιτελους να αρχισουν να παιζουν ποδοσφαιρο και οχι ξυλο
https://en.wikipedia.org/wiki/Harpastum
https://rogueclassicism.com/2010/05/22/ ... allsoccer/
δεν ξέρω πόσα πέναλτι είχε τότε, η παράγκα της Ρώμης ήταν πανίσχυρη
simba απεριόριστο ρεσπέκτ για τα βίντεο που κάνεις και ξεσκεπάζουν πολλά. 

Re: Προπαγάνδα και
Sick Bastard έγραψε:
νομίζω οι αρχαίοι Ρωμαίοι έπαιζαν ένα τέτοιο είδος ποδοσφαίρου, που επιτρέπονταν οι μπουνιές και οι κλωτσιές
https://en.wikipedia.org/wiki/Harpastum
https://rogueclassicism.com/2010/05/22/ ... allsoccer/
δεν ξέρω πόσα πέναλτι είχε τότε, η παράγκα της Ρώμης ήταν πανίσχυρη
απο τους Ελληνες το πηραν λεει οποτε στα χναρια των προγονων βαδιζουμε..
- Sick Bastard
Το σωστο ειναι με Π. Προσπαθησε να μην γραφεις οπως μιλας
Το gifakι θα ταιριαζε καλυτερα στο λινκ της wikipedia που ποσταρες κατω απο την παραγραφο που λεει This game was apparently a romanized version of a Greek game called phaininda
Το gifakι θα ταιριαζε καλυτερα στο λινκ της wikipedia που ποσταρες κατω απο την παραγραφο που λεει This game was apparently a romanized version of a Greek game called phaininda
- Sick Bastard
τα γράφω όπως πρέπει.
άλλο τα μπέναλτι κι άλλο τα πέναλτι
άλλο τα μπέναλτι κι άλλο τα πέναλτι
Το να την ντυνεις με αμερικανιες in mοtion και ετυμολογικες αναλυσεις κατα Βαρουχα δεν κανουν την ειρωνεια σου διακριτικη φιλε Bastard.
- Sick Bastard
Δεν ήθελα να είναι έτσι κι αλλιώς.
Είναι ενστικτώδης αντίδραση σε ''επιχειρήματα'' του τύπου ''αν παίζαμε ποδόσφαιρο με μπουνιές''
Είναι ενστικτώδης αντίδραση σε ''επιχειρήματα'' του τύπου ''αν παίζαμε ποδόσφαιρο με μπουνιές''
Καλο θα ειναι λοιπον να συγκρατεις τα ειρωνικα σου ενστικτα οταν συμμετεχεις σε ενα forum γιατι αν αφησουμε ολοι τα ενστικτα μας ανεξελεγκτα δεν ξερουμε ποιες μπορει να ειναι οι συνεπειες. ΦΙΛΕ BASTARD!
- Sick Bastard
Σιγά τις συνέπειες. Δεν θα μου μιλάς πια;
Ή δεν θα σε μιλάω εγώ; Νομίζω ότι μπορούμε και οι δύο να ζήσουμε μ αυτό.
Ή δεν θα σε μιλάω εγώ; Νομίζω ότι μπορούμε και οι δύο να ζήσουμε μ αυτό.
Σιγουρα μπορω να ζησω χωρις τις γλοιωδεις, παιδικες ειρωνειες σου ομως το θεμα δεν ειναι αυτο αλλα αν εχει θεση στο forum η συμπεριφορα 12χρονου που επιδεικνυεις ειρωνευομενος. Νομιζω πως οχι, απ' οτι εχει συζητηθει.
- Kostas_Peraia4
Λοιπόν μέχρι εδώ.Μην το συνεχίσετε,σας παρακαλώ πολύ
Ναι ρε μλκες ξεκολλατε, τι ειν'αυτα...
Sick, υπερβολικη η ειρωνεια σου για την υπαρξη των 2 πεναλτι και η σύγκριση τους με αυτα της ζελας.
Γτ πιστευω οτι ειναι πολυ περισσοτερο, γτ υπαρχουν καθαρες παραβασεις, άσχετα ποσο παρατεταμενες ή δυνατές ειναι.
Και στην τελική, αναφερθηκαν γιατι ειναι ενδεικτικα της προπαγανδας και της αθλιοτητας των κατω, γιατί αν εκεινα τα πταίσματα του κυζα εγιναν σημαια, γι'αυτα θα γινοταν επανασταση.
Ενω τωρα τα ξεπετανε στο φτερο (συν τις 2ες κίτρινες των σιμοες-οικοδομου) γιατι ξερωγωοκυζαςσκασεβουλγαρε.
Και μεις μενουμε μουγγοι γτ δεν εβγαλε αιμα ο ενρικε ή δε σκιστηκε η μπλουζα του μπις.
Οπότε, καλο ειναι να χρησιμοποιουνται και ως αντι-προπαγανδα.
Sick, υπερβολικη η ειρωνεια σου για την υπαρξη των 2 πεναλτι και η σύγκριση τους με αυτα της ζελας.
Γτ πιστευω οτι ειναι πολυ περισσοτερο, γτ υπαρχουν καθαρες παραβασεις, άσχετα ποσο παρατεταμενες ή δυνατές ειναι.
Και στην τελική, αναφερθηκαν γιατι ειναι ενδεικτικα της προπαγανδας και της αθλιοτητας των κατω, γιατί αν εκεινα τα πταίσματα του κυζα εγιναν σημαια, γι'αυτα θα γινοταν επανασταση.
Ενω τωρα τα ξεπετανε στο φτερο (συν τις 2ες κίτρινες των σιμοες-οικοδομου) γιατι ξερωγωοκυζαςσκασεβουλγαρε.
Και μεις μενουμε μουγγοι γτ δεν εβγαλε αιμα ο ενρικε ή δε σκιστηκε η μπλουζα του μπις.
Οπότε, καλο ειναι να χρησιμοποιουνται και ως αντι-προπαγανδα.
- Sick Bastard
Δεν ήταν για τα πέναλτι.
Αλλά είπαμε ότι δεν το συνεχίζουμε και ok.
Αλλά είπαμε ότι δεν το συνεχίζουμε και ok.