71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
shogoon

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από shogoon »

θα μπορουσε να ειναι copy paste σχολιο για τον Κλαους. Ευτυχως στην ομαδα υπαρχουν πλεον τεχνοκρατες και φερανε και τον Πριγιο. Καλοι ειναι και οι 2 να μεινουν αλλα οχι για βασικοι. Η ομαδα αλλαζει επιπεδο δεν θελει και πολυ για να το καταλαβει καποιος
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Ο γλυκος είναι ο τερματοφύλακας με τα καλύτερα προσωντα (με διαφορά από τον δεύτερο) στην Ελλάδα,αλλά του λείπει ένα βασικό χαρακτηριστικό που πρέπει να διαθέτει ο τερματοφύλακας...η τρέλα και η άγνοια κινδύνου.αυτα ή τα χεις ή όχι.

Μακάρι να βρούμε έναν τερματοφύλακα με τα στοιχεία του γλυκου και το μενταλιτε του χακομπο
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Δεν μπορώ να τον καταλάβω! Φέτος ήταν η καλύτερη και η πιο μεστή του χρονιά. Πραγματικά ο καλύτερος τερματοφύλακας της Ελλάδας. Παρ' όλα αυτά τρώει ένα γκολ απαράδεκτο με Ηρακλή, που μας στερεί 2 βαθμούς και κάνει τη γκέλα της χρονιά σε έναν τελικό. ΟΚ. Όλοι οι τερματοφύλακες δέχονται γελοία γκολ. Έχω ποστάρει στο παρόν τόπικ τις γκέλες δύο εκ των καλυτέρων τερματοφυλάκων στον κόσμο, των Μπουφόν και Νόιερ. Αλλά ρε αδελφέ αυτό με τον τελικό δεν χωνεύεται, γιατί δεν είναι η πρώτη φορά. Θυμάμαι και στον προηγούμενο τελικό, πριν 3 χρόνια στο ΟΑΚΑ, όπου ήταν πάλι κακός. Ό,τι πήγαινε μέσα έγραφε. Για να μην αναφέρω τον ημιτελικό με Ατρόμητο.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Θα ήταν τραγικά άδικο, στην καλύτερή του χρονιά, το χθεσινό του λάθος να μας κόστιζε την απώλεια του κυπέλου. Εξακολουθώ να πιστευω ότι είναι ένας πολύ καλός τερματοφύλακας σε εξαιρετική ηλικία.
Φυσικά και υπάρχουν καλύτεροι στην αγορά, με μια διαφορά όμως για να τους αποκτήσεις πρέπει να δώσεις πολλά, πάρα πολλά και σίγουρα πολύ περισσότερα απο αυτά που δίνεις τώρα στον Γλύκο για να πάρεις έναν που θα είχε τουλάχιστον τα ίδια χαρακτηριστικά με αυτόν.
Άβαταρ μέλους
Odi

Δημοσίευση από Odi »

Άξια μας έφτασες ως τον τελικό.

Αλλά είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος στην Ελλάδα.

Τα λάθη είναι για τους ανθρώπους and shit, αλλά από Θεός γίνεσαι στόχος πολύ γρήγορα.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Ούτε μπορώ να φανταστώ το βάρος που έφυγε από πάνω σου στο τέλος.
Άβαταρ μέλους
NapolitanosG4

Δημοσίευση από NapolitanosG4 »

Νομίζω πως ήσουν ο πιο ανακουφισμένος από όλους με την λήξη του ματς. Τα άσχημα δυστυχώς εχουν περισσότερη δύναμη, και χαράζονται πιο έντονα στην μνήμη και είναι κρίμα ρε γμτ!
Συνεχίζω να σε γουστάρω και να σε πιστεύω. Το ότι άντεξες μετά από τόσες δυσκολίες ειδικά, είναι τεράστια μαγκιά. Ένα φοβάμαι μονάχα, την υπερβολική σου αυτοπεποίθηση και σιγουριά που ορισμένες φορές, βλέπε χθες, μπορεί να αποβεί μοιραία.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

Μου φαίνεται εξαιρετικός τερματοφύλακας όταν πρέπει να δράσει άμεσα σε κλασματα δευτερολεπτου.
Όταν έχει χρόνο να σκεφτεί (τον οποίο λίγο χρόνο έστω) πολλές φορές μου δίνει τη εντύπωση ότι θολώνει.
Έξοδοι, να βγω μη βγω, όταν έχουμε κατοχή στην άμυνα κ το παίζουμε κ καλά άνετοι με πασούλες.
Φαντάζομαι είναι κατι που βελτιώνεται με τα χρόνια
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Μεγάλο το λάθος χτες! Ευτυχώς, δεν κόστισε τελικά. Δε χρειάζεται να ξαναστοχοποιηθεί. Αυτήν τη στιγμή είναι ο,τι καλύτερο διαθέτουμε στην ομάδα! Και δεν πρέπει να υπονομευθεί, παρά το αδιανόητο λάθος χτες.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Sick Bastard έγραψε:
BigBaby έγραψε:Στα μεγαλα ματς δεν αντεχεις το βαρος της φανελας...Πολλα δωρα εχεις κανει για να εισαι βασικος τερματοφυλακας.
Αν συμβιβαστεις με την ιδεα του 2ου δεν εχω προβλημα να μεινεις....σαν 1ος στα μεγαλα ματς το χανεις.
Ο ημιτελικός κυπέλλου είναι μεγάλο ματς ή όχι;
Το τελευταίο παιχνίδι των playoff που βγάζει το σουτ του Πέτριτς με πέταγμα προς τα πίσω στο 87' είναι μεγάλο ματς ή όχι;

Έκανε λάθος ναι.
Αλλά φτάνει με τις υπερβολές.
Τα λαθη που εχει κανει ειναι σε ημιτελικους κυπελλου, τελικους και οποτε υπαρχει πιεση...δεν ειναι τυχαιο αυτο.
Με τον Παναθηναικο στον ημιτελικο εχω την εντυπωση οτι ειχε λαθος θεση οταν ο Βαρελα εκανε επαφη με την μπαλα και πηγε προς την εστια.
Δεν πιστευω οτι ειναι τυχαιο το οτι γκελαρει στα μεγαλα παιχνιδια....(αν γκελαρε σε ολα τα μεγαλα απλα δεν θα υπηρχε στον ΠΑΟΚ).
Αυτο που εννοω ειναι οτι στην μεγαλη πιεση των παιχνιδιων κανει ευκολα το λαθος.
Λαθος πασες με τα ποδια εβγαλαν σε θεση βολης παικτες (και μετα εκανε τρομερη επεμβαση).
Ισως το βλεπω μονο εγω ετσι δεν ξερω. Παντως θα ηθελα καλυτερο παικτη στην θεση του ειναι η αληθεια.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Λάθη κάνουν όλοι προφανώς. Το θέμα είναι ΠΟΣΑ λάθη κάνει ο καθένας και ΤΙ λάθη.

Ναι, ο Γλύκος είναι καλός τερματοφύλακας. Δεν είναι όμως ο τερματοφύλακας που πρέπει να έχει ο ΠΑΟΚ του επόμενου επιπέδου.

Είναι η θέση του τερματοφύλακα στις προτεραιότητες της ομάδας; Το γεγονός πως παραλίγο να χάσουμε το κύπελλο καθαρά από ατσουμπαλιά βροντοφωνάζει ΝΑΙ.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

pgetsos έγραψε:
goran 64 έγραψε:
Πες αλήθεια...Πέρασες καμιά τσάρκα από Noor1, ε??? :roll: :roll:
Αλλιώς δεν εξηγείται το παραπάνω post στο εν λόγω topic, ούτε με ενδοφλέβιες ενέσεις A T A R A X... :lol: :lol: :lol: :lol:
:!: Κανενας λογος για ειρωνεια στο παραπανω ποστ :!:

Ο καθενας εχει τη γνωμη του, δε χρειαζεται να ειρωνευομαστε οποιον διαφωνουμε..
Πέτρο...
Αν το σχόλιο μου για το παραπάνω ποστ (σημειωτέον ότι βολικά δεν το παρέθεσες) που μιλάει το μισό για Πρίγιοβιτς (αν κατάλαβα καλά δηλαδή) και το μισό για Γλύκο (ευρισκόμενο όπως τονίζω "στο εν λόγω topic") δεν σου φαίνεται αστείο και εκτιμάς προσωπικά ότι ειρωνεύομαι, ενώ πεντακάθαρα (μέσω emoticons) φαίνεται ότι μπερδέυτηκα κι έχω σκάσει στα γέλια, τότε προσωπικά εκτιμώ πως τουλάχιστον δεν έχεις καθόλου χιούμορ φίλε μου...
Ξαναδιάβασε το σε παρακαλώ πολύ, γιατί μπορεί και να κανες απλά ένα λάθος...
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος goran 64 την Κυρ 07 Μάιος 2017, 13:42, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
BigBaby

Δημοσίευση από BigBaby »

Κι εγω αυτο πιστευω αδερφε...οπως η ομαδα ξεπερασε Κατσε-Κλαους-
Χαριση ηρθε και η ωρα του Γλυκου.
Άβαταρ μέλους
nothu

Δημοσίευση από nothu »

Ρε νομιζετε οτι υπαρχει τερματοφυλακας που δεν κανει λαθη; Τι νομιζετε ειναι ρομποτ; Θυμομαστε 5 λαθη του Γλυκου αλλα τις απειρες φορες που μας εχει σωσει τις ξεχναμε αμεσως.
Άβαταρ μέλους
MANIAKOS

Δημοσίευση από MANIAKOS »

Αφού είναι αχώνευτος
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”