Καλά.sourmenetes έγραψε:Ρε μεγαλε αστο τωρα...
Κοφτο..πως το λενε;;;
Δεν ειναι η ωρα...
71.Παναγιώτης Γλύκος
Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος
Κατ' αρχήν ο Γλύκος δεν είναι ούτε Μπουφόν, αλλά ούτε και ο χειρότερος τερματοφύλακας που έχει περάσει από τον ΠΑΟΚ. Το κακό του είναι ότι δεν είναι συνεπής. Είναι ικανός για τα καλύτερα και για τα χειρότερα.
Αλλά, χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω, η μπάλα κοντράει και παίρνει τρομερά φάλτσα. Σκάει μπροστά του και γίνεται ακόμα χειρότερο. Αν δειτε πως στριφογυρνάει η μπάλα την ώρα που πάει να την πιάσει καταλαβαίνετε. Βέβαια, σε τέτοιο επίπεδο τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται.
Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ που είμαστε. Η εμφάνιση με βάζελο ήταν μοναδική. Ναι, θέλουμε καλύτερο τερματά. Αλλά αυτά έχουμε ένα καλοκαίρι να τα δούμε.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΥΠΕΛΟ.

Αλλά, χωρίς να θέλω να τον δικαιολογήσω, η μπάλα κοντράει και παίρνει τρομερά φάλτσα. Σκάει μπροστά του και γίνεται ακόμα χειρότερο. Αν δειτε πως στριφογυρνάει η μπάλα την ώρα που πάει να την πιάσει καταλαβαίνετε. Βέβαια, σε τέτοιο επίπεδο τέτοια λάθη δεν επιτρέπονται.
Επίσης, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός είναι ο λόγος που είμαστε εδώ που είμαστε. Η εμφάνιση με βάζελο ήταν μοναδική. Ναι, θέλουμε καλύτερο τερματά. Αλλά αυτά έχουμε ένα καλοκαίρι να τα δούμε.
ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΚΥΠΕΛΟ.

- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- PAOK_Antarctica
Ευχαριστούμε που μας έφερες στον τελικό και του χρόνου που θα μας βάλεις ομίλους!
Τα μαμησες τη μανα σημερα ρε ψηλε... Θα στερουμασταν τιτλο απο την γκαφα σου
- kataramenos5
Αν δε γινοταν η στραβη θα τους ριχναμε καμια 4ρα κι αυτους και ουτε οφσαιτ ουτ τιποτα τη γκαντεμια μας μεσα.
θελω να δω και ριπλει απο μπροστα παντως για το αν αλλαξε πορεια το τοπι .
- hasio_john
Δεν θα μιλήσω για την γενική του εικόνα και για ματς προηγούμενων αγωνιστικών, παρά μόνο θα πάω λίγες μέρες πριν στον αγώνα με την ζέλα που ο Παναγιώτης έπιασε τ' άπιαστα και μας έφερε στον ΤΕΛΙΚΟ που το σηκώσαμε και στο τέλος. Σήμερα ήταν απλά μια άτυχη στιγμή που παγκοσμίως μέχρι και οι καλύτεροι τερματάδες έχουν αρπάξει παρόμοια!
ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ και να συνεχίσει να δουλεύει στις προπονήσεις.
Δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου μαζί μας, ΑΛΛΑ όπως και να έχει εγώ προσωπικά τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
ΝΑ ΤΗΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΤΗΝ ΦΑΣΗ και να συνεχίσει να δουλεύει στις προπονήσεις.
Δεν ξέρω αν θα είναι του χρόνου μαζί μας, ΑΛΛΑ όπως και να έχει εγώ προσωπικά τον ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΟΛΑ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hasio_john την Κυρ 07 Μάιος 2017, 00:48, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
- Παλαιολόγος
kataramenos5 έγραψε:Αν δε γινοταν η στραβη θα τους ριχναμε καμια 4ρα κι αυτους και ουτε οφσαιτ ουτ τιποτα τη γκαντεμια μας μεσα.
πραγματικα για 4 ηρθαν αποψε,πολυ τυχερη η ΑΕΚ
πηρε ψυχολογια μετα απο το πουθενα
λεει και η μπαλα ηταν καινουρια ο γλυκος
Στα μεγαλα ματς δεν αντεχεις το βαρος της φανελας...Πολλα δωρα εχεις κανει για να εισαι βασικος τερματοφυλακας.
Αν συμβιβαστεις με την ιδεα του 2ου δεν εχω προβλημα να μεινεις....σαν 1ος στα μεγαλα ματς το χανεις.
Αν συμβιβαστεις με την ιδεα του 2ου δεν εχω προβλημα να μεινεις....σαν 1ος στα μεγαλα ματς το χανεις.
Ρε ιεροσυλε....Ολοι κανουν λαθη...ο Γλυκος εχει κανει υπερβολικα πολλα για να δινει σιγουρια
στους αμυντικους μας.
Σαν 2ος καλος ειναι....μακαρι να παρουμε καλυτερο τερματοφυλακα γιατι ο Γλυκος ειναι
πηγη κινδυνου. (ναι εχει κανει και καλα παιχνιδια...και πολλα λαθη).
στους αμυντικους μας.
Σαν 2ος καλος ειναι....μακαρι να παρουμε καλυτερο τερματοφυλακα γιατι ο Γλυκος ειναι
πηγη κινδυνου. (ναι εχει κανει και καλα παιχνιδια...και πολλα λαθη).
- Παλαιολόγος
ειναι ευκολο να βρεθει ομως ενα τετοιο τερμα οπως το θελουμε;
γιατι τοσα χρονια οσους φερνουμε δειχνουν χειροτεροι του γλυκου
γιατι τοσα χρονια οσους φερνουμε δειχνουν χειροτεροι του γλυκου
Τερματοφυλακες υπαρχουν....το θεμα ειναι οτι για να παρεις καλο τερματοφυλακα πρεπει να πληρωσεις αρκετα.
Βεβαια ο Ιβαν μετα το κυπελλο με την χαρα που εχει θα σπρωξει αρκετο χρημα στην μεταγραφικη περιοδο του
καλοκαιριου.
Βεβαια ο Ιβαν μετα το κυπελλο με την χαρα που εχει θα σπρωξει αρκετο χρημα στην μεταγραφικη περιοδο του
καλοκαιριου.
Εμενα ο φετινος γλυκος μου κανει παντως. Δε θα τον σταυρωσω για ενα λαθος οταν για να παιζω σε αυτο το ματς μου εχει κανει την αποκρουση της χρονιας σε παρολιγον αυτογκολ του Βαρελα και αλλα 3-4 τρομερα. Η οταν προπερσι με εβγαλε τσου λου με την αποκρουση στις καθυστερησεις με τον βαζελο μεσα στη τουμπα
2 γκολ απο λαθη του εφαγες φετος, ναι. Το συνολικο αθροισμα ομως δεν ειναι καργα θετικο;
2 γκολ απο λαθη του εφαγες φετος, ναι. Το συνολικο αθροισμα ομως δεν ειναι καργα θετικο;