Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
Όσοι δεν ξέρετε ποιος είναι ο καργας, δείτε εδώ...
Γιατί μας πρηξατε τα @@@@
https://youtu.be/x0-ZHiujxpc
SM-G935F
SM-G935F
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Έχω φίλο, εθνικό, τους μισεί όσο τίποτα άλλο στον κόσμοpilotos έγραψε:Ξέρεις πόσοι γνήσιοι Πειραιώτες, πέθαναν με αυτόν τον καημό που τους έκλεψαν το γήπεδο;nothu έγραψε:Καιρος να παιξει ο Εθνικος στην εδρα του.
SM-G935F
Ξέρετε ποιος διέλυσε τον Εθνικό;;;Μαυρο Χιονι έγραψε:Έχω φίλο, εθνικό, τους μισεί όσο τίποτα άλλο στον κόσμοpilotos έγραψε:Ξέρεις πόσοι γνήσιοι Πειραιώτες, πέθαναν με αυτόν τον καημό που τους έκλεψαν το γήπεδο;nothu έγραψε:Καιρος να παιξει ο Εθνικος στην εδρα του.
SM-G935F
Ποιος;;;;;;;
SM-G935F
Ασε ν ανεβασουμε τπτ κι εμεις. Στο copy με προλαβες.pilotos έγραψε:Όσοι δεν ξέρετε ποιος είναι ο καργας, δείτε εδώ...
SM-G935F
Η συνεδρίαση της λίγδας για επικύρωση της βαθμολογίας, πάντως, είναι τη Δευτέρα.
Για να δούμε. Θα έχουμε πλειοψηφία για αναβολή;
Λοιπόν ο "μπαμπάς" του κουλη, διέλυσε την Αιγαίον, για χάρη ξένων συμφερόντων, κατέστρεψε οικονομικά τον πρόεδρο του Εθνικού τον Καρελα και όποιος θέλει ας ψάξει να βρει, πώς το ΠΟΚ ενωμένο, κατέστρεψε τον σύλλογο του Πειραιά...
Είδατε πως δένουν όλα;
SM-G935F
Είδατε πως δένουν όλα;
SM-G935F
- BlackBlockAttack
Spiros_S έγραψε:Η συνεδρίαση της λίγδας για επικύρωση της βαθμολογίας, πάντως, είναι τη Δευτέρα.
Ο Ασβεστας πριν απο λιγο ειπε οτι δεν υπαρχει ουτε μια στο δισεκατομυριο να επικυρωθει η βαθμολογια
Τα σκάνδαλα μαζεύονται το ένα πίσω από το άλλο
Μου φαίνεται αδιανόητο η αθλητική δικαιοσύνη να αφήσει να επικυρωθεί τέτοια βαθμολογία όταν υπάρχει προφανής αλλοίωση αποτελέσματος σε αγώνα κρίσιμο για το πρωτάθλημα. Ακόμα και αν τιμωρηθούν για το νέο πρωτάθλημα, θα είναι πέρα από κάθε λογική να τους δώσουν το παρόν αν κριθούν ένοχοι!
Συμφωνώ απόλυτα.Magpies4 έγραψε:Μου φαίνεται αδιανόητο η αθλητική δικαιοσύνη να αφήσει να επικυρωθεί τέτοια βαθμολογία όταν υπάρχει προφανής αλλοίωση αποτελέσματος σε αγώνα κρίσιμο για το πρωτάθλημα. Ακόμα και αν τιμωρηθούν για το νέο πρωτάθλημα, θα είναι πέρα από κάθε λογική να τους δώσουν το παρόν αν κριθούν ένοχοι!
Δεν ξέρω πως πρέπει να παρέμβει νομικά ο ΠΑΟΚ ώστε να επισπευθεί η κλήση του κωλ@γ@υρου από τον αθλητικό δικαστή για τα μπουνίδια με τον πλατανια ΠΡΙΝ ΕΠΙΚΥΡΩΘΕΙ Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ.
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
Ακριβώς έτσι είναι πιλοτεpilotos έγραψε:Λοιπόν ο "μπαμπάς" του κουλη, διέλυσε την Αιγαίον, για χάρη ξένων συμφερόντων, κατέστρεψε οικονομικά τον πρόεδρο του Εθνικού τον Καρελα και όποιος θέλει ας ψάξει να βρει, πώς το ΠΟΚ ενωμένο, κατέστρεψε τον σύλλογο του Πειραιά...
Είδατε πως δένουν όλα;
SM-G935F
Μαγκες εγω θα ειμαι τερμα ξεκαθαρος
Το αν θα τιμωρηθει ο γαυρος ,ποσο και ποτε εχει να κανει ξεκαθαρα με ποιανου μερος θα ειναι ο εκαστοτε εισαγγελεας,δικαστης και παει λεγοντας.Αν μπει ανθρωπος του γαυρου στην υποθεση,μην περιμενετε πολλα.Εχουν τροπο να το ροκανισουν,να το παγωσουν,να βρουν παραθυρα και δικλειδες για να αναβληθει επ αοριστον η τιμωρια .Για να προχωρησει η υποθεση μεχρι τελους,πρεπει να υπαρξει ατομο "του Σαββιδη" η βαλτος απο πολιτικη σκοπια για να γινει το αυτονοητο.Δυστυχως ετσι ειναι.Πρεπει να χεις τα κονε για να γινει το αυτονοητο.
Το μεγαλυτερο προβλημα σε ολη αυτην την υποθεση ειναι πως ολα αυτα τα αναλαμβανει η εισαγγελια του πειραια.εμπλεκονται ολοι οι φορεις απο τον πειραια,ακομα και το αστυνομικο τμημα πειραια οπου εκει ειναι η εδρα της εγκληματικης οργανωσης.Ειμαι σιγουρος πως τους ξερει ολους,τους εχει και φακελωμενους ολους και μπορει να τους λαδωσει/εκβιασει ολους.Αν γινοταν στην Θεσσαλονικη η εκδικαση,θα τελειωνε χθες το πανηγυρι
Μονο στην Ελλαδα μετα απο καταγγελιες ξυλοδαρμου 15 παικτων,θα φαινοταν δυσκολο να τιμωρηθει συγκεκριμενη ομαδα.
Το αν θα τιμωρηθει ο γαυρος ,ποσο και ποτε εχει να κανει ξεκαθαρα με ποιανου μερος θα ειναι ο εκαστοτε εισαγγελεας,δικαστης και παει λεγοντας.Αν μπει ανθρωπος του γαυρου στην υποθεση,μην περιμενετε πολλα.Εχουν τροπο να το ροκανισουν,να το παγωσουν,να βρουν παραθυρα και δικλειδες για να αναβληθει επ αοριστον η τιμωρια .Για να προχωρησει η υποθεση μεχρι τελους,πρεπει να υπαρξει ατομο "του Σαββιδη" η βαλτος απο πολιτικη σκοπια για να γινει το αυτονοητο.Δυστυχως ετσι ειναι.Πρεπει να χεις τα κονε για να γινει το αυτονοητο.
Το μεγαλυτερο προβλημα σε ολη αυτην την υποθεση ειναι πως ολα αυτα τα αναλαμβανει η εισαγγελια του πειραια.εμπλεκονται ολοι οι φορεις απο τον πειραια,ακομα και το αστυνομικο τμημα πειραια οπου εκει ειναι η εδρα της εγκληματικης οργανωσης.Ειμαι σιγουρος πως τους ξερει ολους,τους εχει και φακελωμενους ολους και μπορει να τους λαδωσει/εκβιασει ολους.Αν γινοταν στην Θεσσαλονικη η εκδικαση,θα τελειωνε χθες το πανηγυρι
Μονο στην Ελλαδα μετα απο καταγγελιες ξυλοδαρμου 15 παικτων,θα φαινοταν δυσκολο να τιμωρηθει συγκεκριμενη ομαδα.
pilotos έγραψε:Λοιπόν ο "μπαμπάς" του κουλη, διέλυσε την Αιγαίον, για χάρη ξένων συμφερόντων, κατέστρεψε οικονομικά τον πρόεδρο του Εθνικού τον Καρελα και όποιος θέλει ας ψάξει να βρει, πώς το ΠΟΚ ενωμένο, κατέστρεψε τον σύλλογο του Πειραιά...
Είδατε πως δένουν όλα;
SM-G935F
Ρε μια χαρα δενουν ολα... Ποτε θα τους δεσουν ειναι το θεμα.