Π.Α.Ο.Κ.-Βαζελος 4-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Σχόλια - κριτική για όλους τους αγώνες του Κυπέλλου Ελλάδος και όλων των παραλειπομένων...

MVP

ΓΛΥΚΟΣ
51
30%
ΜΑΤΟΣ
1
1%
ΚΡΕΣΠΟ
1
1%
ΒΑΡΕΛΑ
3
2%
ΛΕΟΒΑΤΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΤΣΙΜΙΡΟΤ
1
1%
ΣΑΚΧΟΦ
4
2%
ΟΥΑΡΝΤΑ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΚΑΜΠΟΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΠΕΛΚΑΣ
14
8%
ΠΡΙΓΙΟΒΙΤΣ
2
1%
ΜΠΙΣΕΣΒΑΡ
90
54%
ΚΑΝΙΑΣ
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
ΕΝΡΙΚΕ
1
1%

Σύνολο ψήφων: 168

Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Re: Π.Α.Ο.Κ.-Βαζελος 4-0,MVP-Σχόλια & Παραλειπόμενα

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Ωπ σε τσακωσα.Μονο εσυ ελειπες και .. 4-0.
Κοφ τον. :D
simba έγραψε:Για πανθεσσαλικο λενε...
Ευκαιρια Τζαλμα να σκοραρει στη γενετειρα.
:opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

The_Stalker έγραψε:Ξαναποστάρω τη φωτο - αφιέρωμα στην κουνέλα από άλλο σάιτ:

Εικόνα
:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν εχω παρακολουθήσει ποτε αναδρομικά αγώνα του ΠΑΟΚ αλλα αυτη τη φορα θα το κανω
Ε ρε γμτ, σε ενα ματς έλειψα φέτος και έχασα τα καλυτερα!

Νταμπλ.
Εγώ λέω να ξανά λείψουμε εμείς οι 2...

SM-G935F
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Μη λέτε τετοια γιατί ανα καιρους εχω κατηγορήσει τη μιση οικογενεια και τους φιλους ως γκαντεμηδες και αν το πάρουν πρεφα την πατησα :D
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Καλα ,καλα δε φταιτε εσεις ,το παρεακι που εκανε καταληψη στην 6 ηταν η αιτια που αλλαξε το γουρι. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
slidar

Δημοσίευση από slidar »

Εικόνα
flash4
Bet Guru 2020

Δημοσίευση από flash4 »

Aκόμα να συνέλθω. Δεν υπάρχει αυτό που ζήσαμε. Τούμπα βγαλμένη από τα όνειρά μας!
:opaokara:
Άβαταρ μέλους
Ettien

Δημοσίευση από Ettien »

Ενα μέτριο έως κακό πρωτο ημιχρονο αντικατασταθηκε από ένα καλό δευτερο. Για την καθιζηση του βαζελου στο β΄μέρος, πέρα από την δικη μας άνοδο έπαιξε ρόλο η απουσία του Ζέκα. Αυτό δείχνει πως είναι δομημένος φέτος ο βαζελος. Ενας Ζέκα και ένας Μπεργκ και αντε λίγο απο Εμποκού. Αμα λείπει ενας απο τους δύο είναι άλλη ομάδα. Με τόσο μικρό ρόστερ πιθανόν θα έχουν ζόρια και στα πλευ οφ.
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν εχω παρακολουθήσει ποτε αναδρομικά αγώνα του ΠΑΟΚ αλλα αυτη τη φορα θα το κανω
Ε ρε γμτ, σε ενα ματς έλειψα φέτος και έχασα τα καλυτερα!

Νταμπλ.
Εγώ σπάνια ξαναβλέπω παιχνίδι. Το έκανα σήμερα γιατί πες πες εδώ κάτω είπα μήπως έγινε όντως κάτι και πάνω στην τρέλα της στιγμής και την οπαδική αγάπη δεν το είδα.

Θα μπορούσα παρακαλώ να έχω τέτοιες "εχθρικές" διαιτησίες σε λεωφόρο, οακα και τηγάνι; Όποιος έχει θέμα με αυτή τη διαιτησία είναι ή βαλτός ή βλάκας.
Αλλά αυτοί καλά το πάνε. Άλλοθι για το ότι το καλοκαίρι η ζέλα θα πάρει μεταγραφές αυτοκόλλητα πανίνι μια που ο πρόεδρος δεν θα θέλει να πετάξει τα χρήματα της ομάδος.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Με αφορμή το ποστ του Σπύρου, θα μπορούσε η ΠΑΕ να βγάλει μια ανακοίνωση και να ζητήσει διαιτησίες σαν την προχθεσινή, μη καταλογισμό πχ καρτών σε επαναλαμβανόμενες πτώσεις παικτών για εκμαιευση πέναλτυ κλπ κλπ, όταν ο ΠΑΟΚ κατεβαίνει στην χαβούζα.
Λουκέτο. Έχουμε αγώνα αύριο

ΝΑΤΟΙ ΝΑΤΟΙ ΟΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ

SM-G935F
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

πριν κλειδωσει, να μην ξεχασω να γραψω κατι

ΠΟΥΤΣΑ ΒΑΖΕΛΙΑ
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

paok87 έγραψε:πριν κλειδωσει, να μην ξεχασω να γραψω κατι

ΠΟΥΤΣΑ ΒΑΖΕΛΙΑ
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Spiros_S έγραψε:
Εγώ σπάνια ξαναβλέπω παιχνίδι. Το έκανα σήμερα γιατί πες πες εδώ κάτω είπα μήπως έγινε όντως κάτι και πάνω στην τρέλα της στιγμής και την οπαδική αγάπη δεν το είδα.

Θα μπορούσα παρακαλώ να έχω τέτοιες "εχθρικές" διαιτησίες σε λεωφόρο, οακα και τηγάνι; Όποιος έχει θέμα με αυτή τη διαιτησία είναι ή βαλτός ή βλάκας.
Αλλά αυτοί καλά το πάνε. Άλλοθι για το ότι το καλοκαίρι η ζέλα θα πάρει μεταγραφές αυτοκόλλητα πανίνι μια που ο πρόεδρος δεν θα θέλει να πετάξει τα χρήματα της ομάδος.
Πες τα ρε Σπύρο αγόρι μου γιατί μέχρι και του λόγου μου άρχισα να πιστεύω ότι είμαι ένας γελοίος, υστερόβουλος, φιλοτομαριστής, ματαιόδοξος, εκδικητικός και κομπλεξικός επαρχιώτης...Ή έστω κάποιος τυφλός!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

4-0 :nairepaok: 4-0 :nairepaok: 4-0 :nairepaok: 4-0 :nairepaok: 4-0 :nairepaok: 4-0 :nairepaok:

Π Ε Ν Τ Α Κ Α Θ Α Ρ Α ... Ρ Ε ΕΕΕΕΕΕ... :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

:pano:
Άβαταρ μέλους
vs40

Δημοσίευση από vs40 »

Ειδα και εγω ξανα το παιχνιδι και θα πω το ιδιο: μακαρι να μας παιζουν κ εμας ετσι στην Αθηνα. Ζωντανα το απολαυσα απο το Λαολα. Κατεβασμενο το ξαναδα με μεταδοση ΟΤΕ. Εκει καταλαβα πολλα..Οι σπικερ επιρρεαζουν παρα πολυ δυστυχως. Για αυτο παρασυρθηκε ο αμυαλος Ντεμης κ ηρθε η τοση εντονη δυσαρεσκεια απο παντου. Οταν ο ουδετερος σπικερ μιλαει για σφαγη, τοτε ειναι υποχρεωμενοι να το κανουν ολοι θεμα. Κανενα πεναλτι δεν υπαρχει κ τους γλυτωσε 4 καρτες συνολικα. Ο Χουλτ επρεπε να αποβληθει πιο πριν που πηρε τα ποδια του Ματος. Του τη χαρισε εκει κ για αυτο μετα ηταν αυστηρος. Τι να πουμε εμεις που στα πλει οφ ο Σορλεν πηρε 2 απανωτες κιτρινες απο τον Κακο στο παιχνιδι με Αεκ, απλα για διαμαρτυρια στο 45ο λεπτο! Παικτης με μηδεν κοκκινες στην καριερα του.. Μακαρι να μας παιζουν ετσι στην Αθηνα.. Η μονη φαση που ειναι καπως αμφισβητουμενη ειναι το φαουλ που μπηκε το 1 ο γκολ. Δεν ηταν πεναλτι. Ενα φαουλ που ισουται με 10% γκολ. Μην τρελαθουμε. Αν μετρουσαμε σαν ΠΑΟΚ τετοια φαουλ, κορνερ κτλ θα ειμασταν πιο γραφικοι απο την γραφικοτητα την ιδια. Οσο για το πεναλτι στον Μπεργκ, αν το εδινε, καθε παιχνιδι θα επρεπε να εχει 5 πεναλτι. Αντιθετα, αυτο που δεν μας εδωσε στη Λεωφορο, ηταν πολυ πιο ξεκαθαρο. Συνολικα, απο τα 2 παιχνιδια, η διαιτησια ηταν ακριβως 50-50%. Προφανως αυτο δεν αρεσει στους Αθηναιους, που μας αποκαλουν Βουλγαρους, για το οποιο'Βουλγαροι' υπαρχει βαρυα τιμωρια κ απορρω γιατι δεν το κυνηγαμε εμεις νομικα, μιας που δεν περιμενω πολλα απο τους παρατηρητες. Θελει να παρουμε την ομαδα στα αποδυτηρια κ να μην το δεχομαστε στο εξης.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vs40 την Σάβ 29 Απρ 2017, 11:24, έχει επεξεργασθεί 3 φορές συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Tolaros

Δημοσίευση από Tolaros »

paok87 έγραψε:πριν κλειδωσει, να μην ξεχασω να γραψω κατι

ΠΟΥΤΣΑ ΒΑΖΕΛΙΑ

Έτσι.
Κ άλλη μία έχω για την πάρτη σας σιχάματα στα πλέι οφ.
Εκεί θα είναι μεγαλύτερη
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Κύπελλο Ελλάδος”