Κοφ τον.

simba έγραψε:Για πανθεσσαλικο λενε...
Ευκαιρια Τζαλμα να σκοραρει στη γενετειρα.

simba έγραψε:Για πανθεσσαλικο λενε...
Ευκαιρια Τζαλμα να σκοραρει στη γενετειρα.
The_Stalker έγραψε:Ξαναποστάρω τη φωτο - αφιέρωμα στην κουνέλα από άλλο σάιτ:
Εγώ λέω να ξανά λείψουμε εμείς οι 2...PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν εχω παρακολουθήσει ποτε αναδρομικά αγώνα του ΠΑΟΚ αλλα αυτη τη φορα θα το κανω
Ε ρε γμτ, σε ενα ματς έλειψα φέτος και έχασα τα καλυτερα!
Νταμπλ.
Εγώ σπάνια ξαναβλέπω παιχνίδι. Το έκανα σήμερα γιατί πες πες εδώ κάτω είπα μήπως έγινε όντως κάτι και πάνω στην τρέλα της στιγμής και την οπαδική αγάπη δεν το είδα.PAOK_Antarctica έγραψε:Δεν εχω παρακολουθήσει ποτε αναδρομικά αγώνα του ΠΑΟΚ αλλα αυτη τη φορα θα το κανω
Ε ρε γμτ, σε ενα ματς έλειψα φέτος και έχασα τα καλυτερα!
Νταμπλ.
paok87 έγραψε:πριν κλειδωσει, να μην ξεχασω να γραψω κατι
ΠΟΥΤΣΑ ΒΑΖΕΛΙΑ
Πες τα ρε Σπύρο αγόρι μου γιατί μέχρι και του λόγου μου άρχισα να πιστεύω ότι είμαι ένας γελοίος, υστερόβουλος, φιλοτομαριστής, ματαιόδοξος, εκδικητικός και κομπλεξικός επαρχιώτης...Ή έστω κάποιος τυφλός!!!!Spiros_S έγραψε:
Εγώ σπάνια ξαναβλέπω παιχνίδι. Το έκανα σήμερα γιατί πες πες εδώ κάτω είπα μήπως έγινε όντως κάτι και πάνω στην τρέλα της στιγμής και την οπαδική αγάπη δεν το είδα.
Θα μπορούσα παρακαλώ να έχω τέτοιες "εχθρικές" διαιτησίες σε λεωφόρο, οακα και τηγάνι; Όποιος έχει θέμα με αυτή τη διαιτησία είναι ή βαλτός ή βλάκας.
Αλλά αυτοί καλά το πάνε. Άλλοθι για το ότι το καλοκαίρι η ζέλα θα πάρει μεταγραφές αυτοκόλλητα πανίνι μια που ο πρόεδρος δεν θα θέλει να πετάξει τα χρήματα της ομάδος.
paok87 έγραψε:πριν κλειδωσει, να μην ξεχασω να γραψω κατι
ΠΟΥΤΣΑ ΒΑΖΕΛΙΑ