Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ
αλλο το τοτε κοντρα, αλλο το τωρινο κοντρα. μεσολαβησε μια αλλαγη διοικησης... και φυσικα κερδισε επαξια τη θεση του στη μπλακλιστ του paokmania.
- thanasakiss4
- Bet Guru 2019
Σε αυτήν την μπλακλιστ πρεπει να μπει και το ''αντικειμενικο '' σπορ φμ απο σημερα!!!
το τι λεγεται αυτη τη στιγμη στον αερα απο βαζελους (βασιλαρασ), αεκτσηδες (κοσμας) και παροθσιαστες δεν λεγεται!Βασικα στην πρωτη σελιδα του σαιτ τους εχουν 5-6 αρθρα για σφαγες και παραγκες!
ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟ
το τι λεγεται αυτη τη στιγμη στον αερα απο βαζελους (βασιλαρασ), αεκτσηδες (κοσμας) και παροθσιαστες δεν λεγεται!Βασικα στην πρωτη σελιδα του σαιτ τους εχουν 5-6 αρθρα για σφαγες και παραγκες!
ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟ
Το sport fm ειναι συμφεροντων αλαφουζου και αναλογως κανει την δουλεια του.Το να μιλανε για εποχες σκληρης παραγκας απλα δειχνει για ποιον λογο ο Ιβαν πρεπει να παρει ΜΜΕ στα χερια του
Φιλική σύσταση. Μπορεί να βοηθήσει.
[youtube]lVxagZXbc7c[/youtube]
[youtube]lVxagZXbc7c[/youtube]
- navigator11
Απο ο,τι μου είπαν κάνα δυο άτομα, που είδαν από την τηλεόραση τον αγώνα κι έχω σεβασμό στην κρίση τους, ο βρωμόγαυρος τσοχος έκανε προκλητική αναμετάδοση. Δημιουργήθηκε και σε άλλους αυτή η εντύπωση;
Alastor έγραψε:Το sport fm ειναι συμφεροντων αλαφουζου και αναλογως κανει την δουλεια του.Το να μιλανε για εποχες σκληρης παραγκας απλα δειχνει για ποιον λογο ο Ιβαν πρεπει να παρει ΜΜΕ στα χερια του
Ναι. Εχω την εντύπωση πως εχει mancrush με τον Ουζουνίδηnavigator11 έγραψε:Απο ο,τι μου είπαν κάνα δυο άτομα, που είδαν από την τηλεόραση τον αγώνα κι έχω σεβασμό στην κρίση τους, ο βρωμόγαυρος τσοχος έκανε προκλητική αναμετάδοση. Δημιουργήθηκε και σε άλλους αυτή η εντύπωση;
-
Dimg4
Μαγκες οι γαυροι πιο πολυ πειραχτηκαν απο τους βαζελους. Ηδη εχω μαλωσει με ποσους γαυρους
Μιλάτε; Σας ακούμε.paok87 έγραψε:Alastor έγραψε:Το sport fm ειναι συμφεροντων αλαφουζου και αναλογως κανει την δουλεια του.Το να μιλανε για εποχες σκληρης παραγκας απλα δειχνει για ποιον λογο ο Ιβαν πρεπει να παρει ΜΜΕ στα χερια του
Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη… Πήγασος, πρακτορείο «Ευρώπη» και MEGA
Μετά την κίνηση ΜΑΤ που έκανε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο Ιβάν Σαββίδης... επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και στα ΜΜΕ, κάτι που φαίνεται πως επιθυμούσε από την εποχή των τηλεοπτικών αδειών.
Φαίνεται πως αυτή τη φορά «κλειδώνει» η συμφωνία Μπόμπολα – Σαββίδη για εξαγορά του Πήγασου (εφημερίδες Έθνος και Ημερησία), του πρακτορείου Ευρώπη αλλά και του πολύπαθου Mega.
Ο Ιβάν Σαββίδης εξελίσσετε πια σε κυρίαρχο παίχτη στα Μέσα Ενημέρωσης, μπαίνοντας δυναμικά σε έναν όμιλο... brand name στην αγορά
http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1234 ... i-kai-mega
ΠΟΥ-ΤΣ@, ΠΟΥ-ΤΣ@ ,τιποτα αλλο βαζελε,και θα χαρουμε να μαθουμε νεα απο την αδειοδοτηση σας,που εχετε διακανονισμους με 80 παιχτες και τους ριχνετε πιστολιασμα συνεχεια.
Κάποια στιγμή θα πρέπει να οργανωθούμε σ αυτόν τον τομέα.Μας σφάζουν με 4άρες και υπερτερεί το δικό τους "καλά ρε φάγατε 4 και μιλάτε"
Έχουμε συνολικά στα 2 ματς 50-50 διαιτησία,αρπάζουν 4αρα και μιλάνε για σκοτεινή εποχή της επο!!!
Ο γαύρος χθες ήταν για 5 κόκκινες,και αναφορά για διαιτησία γίνεται σήμερα στην ομάδα που έριξε 4.χθες μόκο.
7442 σφαγές από γαύρο και 4822 σφαγές από βάζελο ΔΕΝ ξεχνιούνται κύριοι ΑΤΜ και Πρασινολαγολεβαντίνοι....
Για να μην αναφέρω την εμετική προπαγάνδα 60 χρόνια τώρα ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό,τι παραπονιόσαστε κι εσεις σφάζεται τους μικρούς,αλλά στις 1634 σφαγές από "μικρούς" αν γκρινιάζαμε ακούγαμε το "καλά ρε δεν μπορείς να νικήσεις την Βέροια/Αστέρα/Γιάννενα και μιλάς πάλι για διαιτησία;"
ΠΟΚ=ΠΡΟΓΑΓΑΝΔΑ-ΕΜΕΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
Έχουμε συνολικά στα 2 ματς 50-50 διαιτησία,αρπάζουν 4αρα και μιλάνε για σκοτεινή εποχή της επο!!!
Ο γαύρος χθες ήταν για 5 κόκκινες,και αναφορά για διαιτησία γίνεται σήμερα στην ομάδα που έριξε 4.χθες μόκο.
7442 σφαγές από γαύρο και 4822 σφαγές από βάζελο ΔΕΝ ξεχνιούνται κύριοι ΑΤΜ και Πρασινολαγολεβαντίνοι....
Για να μην αναφέρω την εμετική προπαγάνδα 60 χρόνια τώρα ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό,τι παραπονιόσαστε κι εσεις σφάζεται τους μικρούς,αλλά στις 1634 σφαγές από "μικρούς" αν γκρινιάζαμε ακούγαμε το "καλά ρε δεν μπορείς να νικήσεις την Βέροια/Αστέρα/Γιάννενα και μιλάς πάλι για διαιτησία;"
ΠΟΚ=ΠΡΟΓΑΓΑΝΔΑ-ΕΜΕΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
Ναι μεγάλος μ@λ@κ@ςnavigator11 έγραψε:Απο ο,τι μου είπαν κάνα δυο άτομα, που είδαν από την τηλεόραση τον αγώνα κι έχω σεβασμό στην κρίση τους, ο βρωμόγαυρος τσοχος έκανε προκλητική αναμετάδοση. Δημιουργήθηκε και σε άλλους αυτή η εντύπωση;
- aspromaura ioannina
Αφού παρακολουθήσαμε την πρώτη μεγάλη επίδειξη, στη συνέχεια ακούσαμε το νέο "αυτοκράτορα" να μιλάει συγκινημένος για κάθαρση και εντιμότητα. Αυτό ήταν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει
Ταδε εφη ο συζυγος της γνωστης τραγουδιαστριας Δ. Βανδη
Ταδε εφη ο συζυγος της γνωστης τραγουδιαστριας Δ. Βανδη
Ας πει στις κουλές και πόσα έφαγε από τα ταμεία
SM-G935F
SM-G935F