Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Θέματα που αφορούν την επικαιρότητα και τα Μ.Μ.Ε.
Άβαταρ μέλους
K_geo

Re: Προπαγάνδα και "λάθη" στα ΜΜΕ με στόχο τον ΠΑΟΚ

Δημοσίευση από K_geo »

αλλο το τοτε κοντρα, αλλο το τωρινο κοντρα. μεσολαβησε μια αλλαγη διοικησης... και φυσικα κερδισε επαξια τη θεση του στη μπλακλιστ του paokmania.
Άβαταρ μέλους
thanasakiss4
Bet Guru 2019

Δημοσίευση από thanasakiss4 »

Σε αυτήν την μπλακλιστ πρεπει να μπει και το ''αντικειμενικο '' σπορ φμ απο σημερα!!!
το τι λεγεται αυτη τη στιγμη στον αερα απο βαζελους (βασιλαρασ), αεκτσηδες (κοσμας) και παροθσιαστες δεν λεγεται!Βασικα στην πρωτη σελιδα του σαιτ τους εχουν 5-6 αρθρα για σφαγες και παραγκες!
ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ

ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟ :opaokara:
Άβαταρ μέλους
Alastor

Δημοσίευση από Alastor »

Το sport fm ειναι συμφεροντων αλαφουζου και αναλογως κανει την δουλεια του.Το να μιλανε για εποχες σκληρης παραγκας απλα δειχνει για ποιον λογο ο Ιβαν πρεπει να παρει ΜΜΕ στα χερια του
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Δείξτε κατανόηση.
Πόνεσε πολύ το σημερινό
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Φιλική σύσταση. Μπορεί να βοηθήσει.

[youtube]lVxagZXbc7c[/youtube]
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Απο ο,τι μου είπαν κάνα δυο άτομα, που είδαν από την τηλεόραση τον αγώνα κι έχω σεβασμό στην κρίση τους, ο βρωμόγαυρος τσοχος έκανε προκλητική αναμετάδοση. Δημιουργήθηκε και σε άλλους αυτή η εντύπωση;
paok87

Δημοσίευση από paok87 »

Alastor έγραψε:Το sport fm ειναι συμφεροντων αλαφουζου και αναλογως κανει την δουλεια του.Το να μιλανε για εποχες σκληρης παραγκας απλα δειχνει για ποιον λογο ο Ιβαν πρεπει να παρει ΜΜΕ στα χερια του
Άβαταρ μέλους
panta

Δημοσίευση από panta »

navigator11 έγραψε:Απο ο,τι μου είπαν κάνα δυο άτομα, που είδαν από την τηλεόραση τον αγώνα κι έχω σεβασμό στην κρίση τους, ο βρωμόγαυρος τσοχος έκανε προκλητική αναμετάδοση. Δημιουργήθηκε και σε άλλους αυτή η εντύπωση;
Ναι. Εχω την εντύπωση πως εχει mancrush με τον Ουζουνίδη
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Μαγκες οι γαυροι πιο πολυ πειραχτηκαν απο τους βαζελους. Ηδη εχω μαλωσει με ποσους γαυρους
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

paok87 έγραψε:
Alastor έγραψε:Το sport fm ειναι συμφεροντων αλαφουζου και αναλογως κανει την δουλεια του.Το να μιλανε για εποχες σκληρης παραγκας απλα δειχνει για ποιον λογο ο Ιβαν πρεπει να παρει ΜΜΕ στα χερια του
Μιλάτε; Σας ακούμε. :D :D

Στα χέρια του Ιβάν Σαββίδη… Πήγασος, πρακτορείο «Ευρώπη» και MEGA

Μετά την κίνηση ΜΑΤ που έκανε στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης, ο Ιβάν Σαββίδης... επεκτείνει τις επιχειρηματικές δραστηριότητες και στα ΜΜΕ, κάτι που φαίνεται πως επιθυμούσε από την εποχή των τηλεοπτικών αδειών.
Φαίνεται πως αυτή τη φορά «κλειδώνει» η συμφωνία Μπόμπολα – Σαββίδη για εξαγορά του Πήγασου (εφημερίδες Έθνος και Ημερησία), του πρακτορείου Ευρώπη αλλά και του πολύπαθου Mega.
Ο Ιβάν Σαββίδης εξελίσσετε πια σε κυρίαρχο παίχτη στα Μέσα Ενημέρωσης, μπαίνοντας δυναμικά σε έναν όμιλο... brand name στην αγορά

http://www.paokmania.gr/stiles/mme/1234 ... i-kai-mega
kayde

Δημοσίευση από kayde »

ΠΟΥ-ΤΣ@, ΠΟΥ-ΤΣ@ ,τιποτα αλλο βαζελε,και θα χαρουμε να μαθουμε νεα απο την αδειοδοτηση σας,που εχετε διακανονισμους με 80 παιχτες και τους ριχνετε πιστολιασμα συνεχεια.
Άβαταρ μέλους
Doomlord4

Δημοσίευση από Doomlord4 »

Κάποια στιγμή θα πρέπει να οργανωθούμε σ αυτόν τον τομέα.Μας σφάζουν με 4άρες και υπερτερεί το δικό τους "καλά ρε φάγατε 4 και μιλάτε"
Έχουμε συνολικά στα 2 ματς 50-50 διαιτησία,αρπάζουν 4αρα και μιλάνε για σκοτεινή εποχή της επο!!!

Ο γαύρος χθες ήταν για 5 κόκκινες,και αναφορά για διαιτησία γίνεται σήμερα στην ομάδα που έριξε 4.χθες μόκο.

7442 σφαγές από γαύρο και 4822 σφαγές από βάζελο ΔΕΝ ξεχνιούνται κύριοι ΑΤΜ και Πρασινολαγολεβαντίνοι....

Για να μην αναφέρω την εμετική προπαγάνδα 60 χρόνια τώρα ότι το μεγάλο ψάρι τρώει το μικρό,τι παραπονιόσαστε κι εσεις σφάζεται τους μικρούς,αλλά στις 1634 σφαγές από "μικρούς" αν γκρινιάζαμε ακούγαμε το "καλά ρε δεν μπορείς να νικήσεις την Βέροια/Αστέρα/Γιάννενα και μιλάς πάλι για διαιτησία;"

ΠΟΚ=ΠΡΟΓΑΓΑΝΔΑ-ΕΜΕΤΟΣ-ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Απο ο,τι μου είπαν κάνα δυο άτομα, που είδαν από την τηλεόραση τον αγώνα κι έχω σεβασμό στην κρίση τους, ο βρωμόγαυρος τσοχος έκανε προκλητική αναμετάδοση. Δημιουργήθηκε και σε άλλους αυτή η εντύπωση;
Ναι μεγάλος μ@λ@κ@ς
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Αφού παρακολουθήσαμε την πρώτη μεγάλη επίδειξη, στη συνέχεια ακούσαμε το νέο "αυτοκράτορα" να μιλάει συγκινημένος για κάθαρση και εντιμότητα. Αυτό ήταν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει

Ταδε εφη ο συζυγος της γνωστης τραγουδιαστριας Δ. Βανδη
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

Ας πει στις κουλές και πόσα έφαγε από τα ταμεία

SM-G935F
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Επικαιρότητα - Μ.Μ.Ε”