το τι λεγεται αυτη τη στιγμη στον αερα απο βαζελους (βασιλαρασ), αεκτσηδες (κοσμας) και παροθσιαστες δεν λεγεται!Βασικα στην πρωτη σελιδα του σαιτ τους εχουν 5-6 αρθρα για σφαγες και παραγκες!
ΒΡΕ ΟΥΣΤΤΤΤΤΤΤΤ
ΠΑΟΚ ΠΑΟΚ ΚΥΠΕΛΛΛΛΛΟΟΟΟΟΟ
Alastor έγραψε:Το sport fm ειναι συμφεροντων αλαφουζου και αναλογως κανει την δουλεια του.Το να μιλανε για εποχες σκληρης παραγκας απλα δειχνει για ποιον λογο ο Ιβαν πρεπει να παρει ΜΜΕ στα χερια του
Ναι. Εχω την εντύπωση πως εχει mancrush με τον Ουζουνίδηnavigator11 έγραψε:Απο ο,τι μου είπαν κάνα δυο άτομα, που είδαν από την τηλεόραση τον αγώνα κι έχω σεβασμό στην κρίση τους, ο βρωμόγαυρος τσοχος έκανε προκλητική αναμετάδοση. Δημιουργήθηκε και σε άλλους αυτή η εντύπωση;
Μιλάτε; Σας ακούμε.paok87 έγραψε:Alastor έγραψε:Το sport fm ειναι συμφεροντων αλαφουζου και αναλογως κανει την δουλεια του.Το να μιλανε για εποχες σκληρης παραγκας απλα δειχνει για ποιον λογο ο Ιβαν πρεπει να παρει ΜΜΕ στα χερια του
Ναι μεγάλος μ@λ@κ@ςnavigator11 έγραψε:Απο ο,τι μου είπαν κάνα δυο άτομα, που είδαν από την τηλεόραση τον αγώνα κι έχω σεβασμό στην κρίση τους, ο βρωμόγαυρος τσοχος έκανε προκλητική αναμετάδοση. Δημιουργήθηκε και σε άλλους αυτή η εντύπωση;
Ποιος μιλάει αυτός που έκανε τα λεφτά της εφορίας μεταγραφές όπως ο ίδιος είπε..... Ξύδι κοντεεεεεεεεaspromaura ioannina έγραψε:Αφού παρακολουθήσαμε την πρώτη μεγάλη επίδειξη, στη συνέχεια ακούσαμε το νέο "αυτοκράτορα" να μιλάει συγκινημένος για κάθαρση και εντιμότητα. Αυτό ήταν ένα δείγμα για το τι θα ακολουθήσει
Ταδε εφη ο συζυγος της γνωστης τραγουδιαστριας Δ. Βανδη