Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
- hasio_john
Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ
Εντάξει ηλικιακά και μόνο όταν βλέπεις κάποιον σαν τον Δαμανάκη (και ας μην τον ξέρεις) και σου ζητάει αυτόγραφο .... εεεεε δώσε το ρε γαμώτο! Και στο ξενοδοχείο απ' έξω που πήγα μετρημένοι στα δάχτυλα ήμασταν (μην σου πω άλλους 2 είδα)! Φαντάσου να ζήταγα κάνα αυτόγραφο και να με γείωναν. Από σεβασμό ρε γαμώτο και μόνο. Δεν είμαστε παιδάκια που πάνε να κάνουν την πλακίτσα τους, είμαστε οπαδοί που έχουμε δώσει την ψυχή μας για την ομάδα αυτή. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ (και) ΜΑΣ...
- ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ
Να τον ήξερε!!
Κι αν δε γνωρίζει την ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να έρχεται να σου ζητήσει αυτόγραφο ο οποιοσδήποτε να αρνείσαι!!
Ρε με τι μπλέξαμε....
Κι αν δε γνωρίζει την ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να έρχεται να σου ζητήσει αυτόγραφο ο οποιοσδήποτε να αρνείσαι!!
Ρε με τι μπλέξαμε....
- Μαυρο Χιονι
- Moderator
- ΑποστόληςΑ
Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα η ΤΟΥΜΠΑ πρέπει να πνίξει την ζέλα. Όποιος και να παίξει δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί η πρόκριση.
Σήμερα η ΤΟΥΜΠΑ πρέπει να πνίξει την ζέλα. Όποιος και να παίξει δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί η πρόκριση.
Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, χαρά, δύναμη, ΕΠΙΜΟΝΗ και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Μονάχα έτσι πραγματοποιούνται ακόμα και τα πιο δύσκολα, μέχρι και τα απραγματοποίητα, να το ξέρετε!!!!
Υ.Γ. Τι ωραία μέρα η σημερινή...
Άνοιξη κανονικότατη...Άνοιξη για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!

Με υγεία, χαρά, δύναμη, ΕΠΙΜΟΝΗ και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Μονάχα έτσι πραγματοποιούνται ακόμα και τα πιο δύσκολα, μέχρι και τα απραγματοποίητα, να το ξέρετε!!!!

Υ.Γ. Τι ωραία μέρα η σημερινή...
Άνοιξη κανονικότατη...Άνοιξη για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!!

- kataramenos5
Το βαζελοξαδερφακι του μικρου μου τσουρεκια του τα χε κανει ολο το Πασχα.Σας καναμε ,σας δειξαμε σας ραναμε μεχρι και καποιος κακες κουβεντες του πε.Ο μικρος μου δε γουσταρει το ποδοσφαιρο ομως ειναι τσατιλας και δε ανεχεται να του τη λεει κανεις.Αρχισε λοιπον να ρωταει συνεχως"Μπαμπα ειναι καλυτερη ομαδα ο ΠΑΟΚ?" "Θα τους κερδισουμε στη Τουμπα?" μεχρι και λιγο πριν φυγω για γηπεδο αυτη ηταν η αγωνια του,"Τι θα κανουμε μπαμπα?Θα κερδισουμε?" . "Θα τους ξεπ.... εεε θα τους σκισουμε παλικαρι μου.Απ τη Τουμπα δε περναει κανεις" η απαντηση.
Γυρναω σπιτι με κατσουφιασμενο υφος επιτηδες .Ο μικρος τρεχει στη πορτα με βλεπει ετσι ,παγωνει,κι ολο αγωνια ρωταει "Τι καναμε μπαμπα,χασαμε?
"Τους σκισαμε παλικαρι μου.Τεσσερα γκολ τους βαλαμε.Απο την Τουμπα δε περναει κανεις.Δε στο πα?".Το χαμογελο που εσκασε στα χειλη του για μενα ισοδυναμουσε με χιλιες προκρισεις.
Σημερα το βραδακι θα παρουμε μαζι τηλεφωνο και τον ξαδερφο...
Γυρναω σπιτι με κατσουφιασμενο υφος επιτηδες .Ο μικρος τρεχει στη πορτα με βλεπει ετσι ,παγωνει,κι ολο αγωνια ρωταει "Τι καναμε μπαμπα,χασαμε?
"Τους σκισαμε παλικαρι μου.Τεσσερα γκολ τους βαλαμε.Απο την Τουμπα δε περναει κανεις.Δε στο πα?".Το χαμογελο που εσκασε στα χειλη του για μενα ισοδυναμουσε με χιλιες προκρισεις.

Πολλά ακόμα ορκισμένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια "γεννήθηκαν" με την χθεσινή πούτσ@ δίχως βαζελίνη στα βρωμοβΑζέλια!!!!
- ΑποστόληςΑ
kataramenos5 έγραψε:Το βαζελοξαδερφακι του μικρου μου τσουρεκια του τα χε κανει ολο το Πασχα.Σας καναμε ,σας δειξαμε σας ραναμε μεχρι και καποιος κακες κουβεντες του πε.Ο μικρος μου δε γουσταρει το ποδοσφαιρο ομως ειναι τσατιλας και δε ανεχεται να του τη λεει κανεις.Αρχισε λοιπον να ρωταει συνεχως"Μπαμπα ειναι καλυτερη ομαδα ο ΠΑΟΚ?" "Θα τους κερδισουμε στη Τουμπα?" μεχρι και λιγο πριν φυγω για γηπεδο αυτη ηταν η αγωνια του,"Τι θα κανουμε μπαμπα?Θα κερδισουμε?" . "Θα τους ξεπ.... εεε θα τους σκισουμε παλικαρι μου.Απ τη Τουμπα δε περναει κανεις" η απαντηση.

- ΑποστόληςΑ
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000kataramenos5 έγραψε:Το χαμογελο που εσκασε στα χειλη του για μενα ισοδυναμουσε με χιλιες προκρισεις.
Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να χουμε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Καλή εργατική Πρωτομαγιά...Σε καλούς, δίκαιους, τίμιους, δυναμικούς και επίμονους αγώνες να συμμετέχουμε...
Τέτοια μέρα το 1886, χύθηκαν ποτάμια αίμα εργατών στο Σικάγο, με σκοπό να κερδηθεί ο αγώνας, του οποίου τα αποτελέσματα οι μεγαλοκεφαλαιούχοι μας έχουν πλέον καταργήσει, στην υπόδουλη στους βαρβάρους χώρα μας...
Τα ίδια πάνω κάτω και το 1936 στην Θεσσαλονίκη απ τους καπνεργάτες με ποτάμια αίμα στην Εγνατία με Βενιζέλου...
Γι αυτό λοιπόν αδέρφια μου το σημερινό μήνυμα είναι ένα και απλούστατο: ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ σημαίνει:
Μην κάθεστε, μην αδιαφορείτε βολεμένοι με τα λίγα, ΦΩΝΑΞΤΕ, ΔΡΑΣΤΕ!!!!
Γιατί ανέκαθεν ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει για πάντα, όσον αφορά την εργατική τάξη απέναντι στα αφεντικά της, ότι:
"ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ..." !!!!
Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Καλή εργατική Πρωτομαγιά...Σε καλούς, δίκαιους, τίμιους, δυναμικούς και επίμονους αγώνες να συμμετέχουμε...
Τέτοια μέρα το 1886, χύθηκαν ποτάμια αίμα εργατών στο Σικάγο, με σκοπό να κερδηθεί ο αγώνας, του οποίου τα αποτελέσματα οι μεγαλοκεφαλαιούχοι μας έχουν πλέον καταργήσει, στην υπόδουλη στους βαρβάρους χώρα μας...
Τα ίδια πάνω κάτω και το 1936 στην Θεσσαλονίκη απ τους καπνεργάτες με ποτάμια αίμα στην Εγνατία με Βενιζέλου...
Γι αυτό λοιπόν αδέρφια μου το σημερινό μήνυμα είναι ένα και απλούστατο: ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ σημαίνει:
Μην κάθεστε, μην αδιαφορείτε βολεμένοι με τα λίγα, ΦΩΝΑΞΤΕ, ΔΡΑΣΤΕ!!!!
Γιατί ανέκαθεν ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει για πάντα, όσον αφορά την εργατική τάξη απέναντι στα αφεντικά της, ότι:
"ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ..." !!!!