Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Ό,τι άλλο κρίνετε απαραίτητο προς συζήτηση και δεν έγκειται στις παραπάνω Θεματικές Ενότητες...
Pater

Re: Καφενείο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ

Δημοσίευση από Pater »

φαρμακοποιέ είδα το άρθρο που λες. Είμαστε σίγουροι ότι έγινε αυτό;
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

Εντάξει ηλικιακά και μόνο όταν βλέπεις κάποιον σαν τον Δαμανάκη (και ας μην τον ξέρεις) και σου ζητάει αυτόγραφο .... εεεεε δώσε το ρε γαμώτο! Και στο ξενοδοχείο απ' έξω που πήγα μετρημένοι στα δάχτυλα ήμασταν (μην σου πω άλλους 2 είδα)! Φαντάσου να ζήταγα κάνα αυτόγραφο και να με γείωναν. Από σεβασμό ρε γαμώτο και μόνο. Δεν είμαστε παιδάκια που πάνε να κάνουν την πλακίτσα τους, είμαστε οπαδοί που έχουμε δώσει την ψυχή μας για την ομάδα αυτή. ΣΕΒΑΣΤΕΙΤΕ (και) ΜΑΣ...
Άβαταρ μέλους
ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ

Δημοσίευση από ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣ »

Να τον ήξερε!!

Κι αν δε γνωρίζει την ζωντανή ιστορία του ΠΑΟΚ δεν επιτρέπεται να έρχεται να σου ζητήσει αυτόγραφο ο οποιοσδήποτε να αρνείσαι!!

Ρε με τι μπλέξαμε....
Άβαταρ μέλους
Μαυρο Χιονι
Moderator

Δημοσίευση από Μαυρο Χιονι »

Μιλάμε για Έλληνα;
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Καλημέρα σε όλους μας!
Spiros_S

Δημοσίευση από Spiros_S »

Καλημέρα σε όλους.
gamt

Δημοσίευση από gamt »

Καλημέρα σε όλους.
Σήμερα η ΤΟΥΜΠΑ πρέπει να πνίξει την ζέλα. Όποιος και να παίξει δεν υπάρχει περίπτωση να χαθεί η πρόκριση.
theo G4

Δημοσίευση από theo G4 »

Καλημέρα παιδιά .
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Καλησπέρα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!

Με υγεία, χαρά, δύναμη, ΕΠΙΜΟΝΗ και αισιοδοξία για όλους μας!!!!
Μονάχα έτσι πραγματοποιούνται ακόμα και τα πιο δύσκολα, μέχρι και τα απραγματοποίητα, να το ξέρετε!!!! ;)

Υ.Γ. Τι ωραία μέρα η σημερινή...
Άνοιξη κανονικότατη...Άνοιξη για την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας!!!! :pano: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :pano:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

Το βαζελοξαδερφακι του μικρου μου τσουρεκια του τα χε κανει ολο το Πασχα.Σας καναμε ,σας δειξαμε σας ραναμε μεχρι και καποιος κακες κουβεντες του πε.Ο μικρος μου δε γουσταρει το ποδοσφαιρο ομως ειναι τσατιλας και δε ανεχεται να του τη λεει κανεις.Αρχισε λοιπον να ρωταει συνεχως"Μπαμπα ειναι καλυτερη ομαδα ο ΠΑΟΚ?" "Θα τους κερδισουμε στη Τουμπα?" μεχρι και λιγο πριν φυγω για γηπεδο αυτη ηταν η αγωνια του,"Τι θα κανουμε μπαμπα?Θα κερδισουμε?" . "Θα τους ξεπ.... εεε θα τους σκισουμε παλικαρι μου.Απ τη Τουμπα δε περναει κανεις" η απαντηση.
Γυρναω σπιτι με κατσουφιασμενο υφος επιτηδες .Ο μικρος τρεχει στη πορτα με βλεπει ετσι ,παγωνει,κι ολο αγωνια ρωταει "Τι καναμε μπαμπα,χασαμε?
"Τους σκισαμε παλικαρι μου.Τεσσερα γκολ τους βαλαμε.Απο την Τουμπα δε περναει κανεις.Δε στο πα?".Το χαμογελο που εσκασε στα χειλη του για μενα ισοδυναμουσε με χιλιες προκρισεις.
Σημερα το βραδακι θα παρουμε μαζι τηλεφωνο και τον ξαδερφο... :twisted:
Άβαταρ μέλους
goran 64

:opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :pano: :opaokara: :opaokara: :nairepaok: :opaokara: :opaokara: :pano: :opaokara: :opaokara: :opaokara: :opaokara:

Πολλά ακόμα ορκισμένα Π.Α.Ο.Κ.τσάκια "γεννήθηκαν" με την χθεσινή πούτσ@ δίχως βαζελίνη στα βρωμοβΑζέλια!!!!
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Καλό τριήμερο!
Άβαταρ μέλους
sn0ufel4
Moderator

Δημοσίευση από sn0ufel4 »

kataramenos5 έγραψε:Το βαζελοξαδερφακι του μικρου μου τσουρεκια του τα χε κανει ολο το Πασχα.Σας καναμε ,σας δειξαμε σας ραναμε μεχρι και καποιος κακες κουβεντες του πε.Ο μικρος μου δε γουσταρει το ποδοσφαιρο ομως ειναι τσατιλας και δε ανεχεται να του τη λεει κανεις.Αρχισε λοιπον να ρωταει συνεχως"Μπαμπα ειναι καλυτερη ομαδα ο ΠΑΟΚ?" "Θα τους κερδισουμε στη Τουμπα?" μεχρι και λιγο πριν φυγω για γηπεδο αυτη ηταν η αγωνια του,"Τι θα κανουμε μπαμπα?Θα κερδισουμε?" . "Θα τους ξεπ.... εεε θα τους σκισουμε παλικαρι μου.Απ τη Τουμπα δε περναει κανεις" η απαντηση.
Γυρναω σπιτι με κατσουφιασμενο υφος επιτηδες .Ο μικρος τρεχει στη πορτα με βλεπει ετσι ,παγωνει,κι ολο αγωνια ρωταει "Τι καναμε μπαμπα,χασαμε?
"Τους σκισαμε παλικαρι μου.Τεσσερα γκολ τους βαλαμε.Απο την Τουμπα δε περναει κανεις.Δε στο πα?".Το χαμογελο που εσκασε στα χειλη του για μενα ισοδυναμουσε με χιλιες προκρισεις.
Σημερα το βραδακι θα παρουμε μαζι τηλεφωνο και τον ξαδερφο... :twisted:
:twisted: :twisted: :nairepaok:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

kataramenos5 έγραψε:Το χαμογελο που εσκασε στα χειλη του για μενα ισοδυναμουσε με χιλιες προκρισεις.
+1.000.000.000.000.000.000.000.000.000.000
Άβαταρ μέλους
goran 64

Καλησπέρα, καλή εβδομάδα και καλό μήνα να χουμε Π.Α.Ο.Κ.τσάκια!!!!
Με υγεία, δύναμη, επιμονή και αισιοδοξία για όλους μας!!!!

Καλή εργατική Πρωτομαγιά...Σε καλούς, δίκαιους, τίμιους, δυναμικούς και επίμονους αγώνες να συμμετέχουμε...

Τέτοια μέρα το 1886, χύθηκαν ποτάμια αίμα εργατών στο Σικάγο, με σκοπό να κερδηθεί ο αγώνας, του οποίου τα αποτελέσματα οι μεγαλοκεφαλαιούχοι μας έχουν πλέον καταργήσει, στην υπόδουλη στους βαρβάρους χώρα μας...

Τα ίδια πάνω κάτω και το 1936 στην Θεσσαλονίκη απ τους καπνεργάτες με ποτάμια αίμα στην Εγνατία με Βενιζέλου...

Γι αυτό λοιπόν αδέρφια μου το σημερινό μήνυμα είναι ένα και απλούστατο: ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ σημαίνει:
Μην κάθεστε, μην αδιαφορείτε βολεμένοι με τα λίγα, ΦΩΝΑΞΤΕ, ΔΡΑΣΤΕ!!!!

Γιατί ανέκαθεν ίσχυε, ισχύει και θα ισχύει για πάντα, όσον αφορά την εργατική τάξη απέναντι στα αφεντικά της, ότι:
"ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΑΚΤΑΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ..." !!!!
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Γενική Συζήτηση”