Χάνουμε και τα 2 ματς...
Τα χάνει κι ο Γάβρος....
Ο Νιόνιος 1 νίκη 1 ήττα
Ο βάζελος 1 νίκη 1 ισοπαλία
2 νίκες η ΑΕΚ
5ΛΗ ισοβαθμία στους 55β.
Ειπα εγω οτι δεν εχει βαλει εκατομμυρια?Αυτο που λεω ειναι οτι δεν μπορουν τα μανατζερακια να τον ψυρισουν.Ουτε λογιστης ειμαι,ουτε αμφισβητω ισολογισμους,βασικα δε δινω δεκαρα γι αυτους.sic-4 έγραψε:Sekeris4 έγραψε:Κορόιδο μπορεις να πιαστεις την πρωτη χρονια,οχι την 5η.Πόσο μαλλον οταν εισαι ο Σαββιδης που περνανε τα παντα απο κοσκινο δυο τρεις και 10 φορες.Καποιοι...ευκολοπιστοι νομιζουν οτι σκορπαει λεφτα και οτι μπορουν να τον δουλεψουν καποια μανατζερακια της πλακας επειδη οι αρδ γραφουν οτι ποσά τους κατεβει στο κεφαλι-στην καλυτερη-.Δεν γινεται η αλεπου 100 και το αλεποπουλο 101.Σκεφτειτε το.
Λοιπον μιστερ ...δυσκολοπιστε, τις εξυπναδες που εκτοξευεις για να το παιξεις ψαγμενος, να τις αποδεικνυεις ή να τις κρατας για την παρτη σου. Ο ανθρωπος εχει βαλει εκατομμυρια στην ομαδα για να βγαινει ο καθε στραβοστομης σεκερης και να λεει οτι ειμαστε ευκολοπιστοι οσοι το "νομιζουμε" αυτο;;; Αντε μαζεψου ρε.
υγ: και με υποννοιες μαλιστα οτι διαδιδει ψευδεις πληροφοριες για τα ποσα που βαζει ("οι αρδ γραφουν οτι ποσά τους κατεβει στο κεφαλι-στην καλυτερη-")
Sekeris4 έγραψε:Ειπα εγω οτι δεν εχει βαλει εκατομμυρια?Αυτο που λεω ειναι οτι δεν μπορουν τα μανατζερακια να τον ψυρισουν.Ουτε λογιστης ειμαι,ουτε αμφισβητω ισολογισμους,βασικα δε δινω δεκαρα γι αυτους.sic-4 έγραψε:Sekeris4 έγραψε:Κορόιδο μπορεις να πιαστεις την πρωτη χρονια,οχι την 5η.Πόσο μαλλον οταν εισαι ο Σαββιδης που περνανε τα παντα απο κοσκινο δυο τρεις και 10 φορες.Καποιοι...ευκολοπιστοι νομιζουν οτι σκορπαει λεφτα και οτι μπορουν να τον δουλεψουν καποια μανατζερακια της πλακας επειδη οι αρδ γραφουν οτι ποσά τους κατεβει στο κεφαλι-στην καλυτερη-.Δεν γινεται η αλεπου 100 και το αλεποπουλο 101.Σκεφτειτε το.
Λοιπον μιστερ ...δυσκολοπιστε, τις εξυπναδες που εκτοξευεις για να το παιξεις ψαγμενος, να τις αποδεικνυεις ή να τις κρατας για την παρτη σου. Ο ανθρωπος εχει βαλει εκατομμυρια στην ομαδα για να βγαινει ο καθε στραβοστομης σεκερης και να λεει οτι ειμαστε ευκολοπιστοι οσοι το "νομιζουμε" αυτο;;; Αντε μαζεψου ρε.
υγ: και με υποννοιες μαλιστα οτι διαδιδει ψευδεις πληροφοριες για τα ποσα που βαζει ("οι αρδ γραφουν οτι ποσά τους κατεβει στο κεφαλι-στην καλυτερη-")
Εσυ μπορει τον Σαββιδη να τον εχεις για κοροιδο και για χαζο που τον τρωνε λεφτα.Να μας πεις ομως πως εκανε τοση περιουσια απ το 0 αν υπηρχε μια περιπτωση στο εκατομμυριο να τον δουλεψουν οι κουτσοι λιακοι.
Θα απολογηθω επειδη θεωρω τον Σαββιδη εξυπνο και οχι αυτοι που τον θεωρουν κοροιδο?Εισαι με τα καλα σου,μιστερ?
Τα στραβοστομης και τα μαζεψου,στα φιλαρακια σου και στο σπιτι σου.
Όσο έχει κάνει χέρι ο Πατιτο στην φάση του γκολ τόσο και οι γαυροι εχουν φάει ξύλο,πηγαν να κάνουν ντου στον διατητη οι επιστημονες και μπήκαν τα ΜΑΤ μέσα ...sic-4 έγραψε:Ρε παιδια... δεν εχω ιδεα τι εγινε στον αλλο ημιτελικο και διαβαζω εδω μεσα οτι οι γαυροι εδειραν τον διαιτητη και τετοια. Μπαινω στο gazzetta να δω τι εγινε και δεν βλεπω πουθενα ουτε ενα αρθρο να λεει κατι τετοιο, αντιθετως εχει 10 αρθρα που λενε πως οι γαυροι εφαγαν ξυλο απο τα ματ. Τι εχει παιχτει;
Κανείς δεν έγραψε ότι έχουμε άχρηστους. Φυσικά ενισχυθήκαμε φέτος, αλλά και διώξαμε τους δύο καλύτερους παίκτες μας (και ο άλλος που δεν δώσαμε ακόμα, Τσίμι, είναι να φύγει το καλοκαίρι). Μιά χαρά κλείσαμε τρύπες στο ρόστερ με Κάνιας, Κρέσπο, Μάτος, Πρίγιοβιτς (άργησε) κλπ. Απλά επίσης μου φαίνεται ακατανόητο πως πήρε η αεκ τον Αραούχο και τον Τσιγκρίνσκι και όχι εμείς όταν προτάθηκαν (ξέρω ότι έγραφαν τα ΑΡΔ περί τραυματισμων και μεθύστακα για τους δύο) σε 2 θέσεις που πονάμε. Κανείς δεν έγραψε ότι η αεκ είναι καλύτερή μας, και αυτό είναι που με πειράζει (και φαντάζομαι πολύ κόσμο). Η άποψή μου πάντα είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα μετράει και βγάζοντας έξω τον ψευτοπρωτάθλητή, τα βαζελοχανούμια τα 5 χρόνια του Ιβάν έχουν καταφέρει ουκ ολίγα σε σχέση με μας.desperando έγραψε:Εντάξει σήμερα εμαθα οτι ο ΠΑΟΚ έχει ολα τα σαπακια και οι βαζελοκουλες εχουν γεμίσει με παικταραδες.
Τωρα θεοποιησαμε τους μακ και Γκάρι που οταν τους είχαμε αχρηστους τους ανεβαζαμε χαζογκολιδες τους κατεβαζαμέ.
Ξεχνανε ομως οι ιδιοι που γράφουν αυτες τις .... οτι περσι μς Γκάρι και μακ και παλευες να μπεις πλει οφ.
Επίσης καποιοι εντεχνως ξεχναν οτι το βασικο φορ της ομαδας ειναι ο πριγιο και οχι ο κουλουρης.
Με τον κουλουρη κατεβήκαμε γιατι ο βασικος μας φορ ηταν τραυματιας
Τραγικόsourmenetes έγραψε:Ειλικρινα καποια ποστ ειναι για λυπηση.
Το οτι φτασαμε να εξυμνουμε την αεκ με ξεπερνα.
Δεν μπορω αλλο.
Ο χαμούρας δηλητηριασε πολύ κόσμο δυστυχώςsic-4 έγραψε:Sekeris4 έγραψε:Κορόιδο μπορεις να πιαστεις την πρωτη χρονια,οχι την 5η.Πόσο μαλλον οταν εισαι ο Σαββιδης που περνανε τα παντα απο κοσκινο δυο τρεις και 10 φορες.Καποιοι...ευκολοπιστοι νομιζουν οτι σκορπαει λεφτα και οτι μπορουν να τον δουλεψουν καποια μανατζερακια της πλακας επειδη οι αρδ γραφουν οτι ποσά τους κατεβει στο κεφαλι-στην καλυτερη-.Δεν γινεται η αλεπου 100 και το αλεποπουλο 101.Σκεφτειτε το.