Κανείς δεν έγραψε ότι έχουμε άχρηστους. Φυσικά ενισχυθήκαμε φέτος, αλλά και διώξαμε τους δύο καλύτερους παίκτες μας (και ο άλλος που δεν δώσαμε ακόμα, Τσίμι, είναι να φύγει το καλοκαίρι). Μιά χαρά κλείσαμε τρύπες στο ρόστερ με Κάνιας, Κρέσπο, Μάτος, Πρίγιοβιτς (άργησε) κλπ. Απλά επίσης μου φαίνεται ακατανόητο πως πήρε η αεκ τον Αραούχο και τον Τσιγκρίνσκι και όχι εμείς όταν προτάθηκαν (ξέρω ότι έγραφαν τα ΑΡΔ περί τραυματισμων και μεθύστακα για τους δύο) σε 2 θέσεις που πονάμε. Κανείς δεν έγραψε ότι η αεκ είναι καλύτερή μας, και αυτό είναι που με πειράζει (και φαντάζομαι πολύ κόσμο). Η άποψή μου πάντα είναι ότι το τελικό αποτέλεσμα μετράει και βγάζοντας έξω τον ψευτοπρωτάθλητή, τα βαζελοχανούμια τα 5 χρόνια του Ιβάν έχουν καταφέρει ουκ ολίγα σε σχέση με μας.desperando έγραψε:Εντάξει σήμερα εμαθα οτι ο ΠΑΟΚ έχει ολα τα σαπακια και οι βαζελοκουλες εχουν γεμίσει με παικταραδες.
Τωρα θεοποιησαμε τους μακ και Γκάρι που οταν τους είχαμε αχρηστους τους ανεβαζαμε χαζογκολιδες τους κατεβαζαμέ.
Ξεχνανε ομως οι ιδιοι που γράφουν αυτες τις .... οτι περσι μς Γκάρι και μακ και παλευες να μπεις πλει οφ.
Επίσης καποιοι εντεχνως ξεχναν οτι το βασικο φορ της ομαδας ειναι ο πριγιο και οχι ο κουλουρης.
Με τον κουλουρη κατεβήκαμε γιατι ο βασικος μας φορ ηταν τραυματιας
Αν θεωρείς ότι αυτά ειναι ... οπως γράφεις, αποδεκτό.