Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Σε αυτο το επιπεδο δεν υπαρχει προκριση απο το πρωτο παιχνιδι.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

paokovios1974 έγραψε:Σε τι υπερβαλω?
Εσυ αν ησουν βαζελος και ηξερες οτι επιστρεφει το πολυβολο του αντιπαλου στον επαναληπτικο στην εδρα του σε παιχνιδι φωτια που το γηπεδο κοχλαζει....ουφ, λιγο σκατο δεν θα εφτανε στην καλτσα?
Υπερβάλλεις νομίζω στο impact που θα έχει αμα τη επιστροφή του. Θα είναι 1,5 μήνα έξω περίπου
και θα παίξει βασικός (;) σε παιχνίδι φωτιά που θέλει ετοιμότητα 100% που εκ των πραγμάτων δεν θα έχει.
Άβαταρ μέλους
paokovios1974

Δημοσίευση από paokovios1974 »

Θα ειναι ...Deep impact Αδερφε :lol:
οκ εχεις δικιο οπως το θετεις αλλα παρολαυτα μολις μπει στο γηπεδο (ακομα και το τελευταιο 20λεπτο, το σκατο θα φτασει καλτσα ευκολα)
giapas

Δημοσίευση από giapas »

paokovios1974 έγραψε:Σε τι υπερβαλω?
Εσυ αν ησουν βαζελος και ηξερες οτι επιστρεφει το πολυβολο του αντιπαλου στον επαναληπτικο στην εδρα του σε παιχνιδι φωτια που το γηπεδο κοχλαζει....ουφ, λιγο σκατο δεν θα εφτανε στην καλτσα?
Ποιό πολυβόλο και ποιό γήπεδο που κοχλάζει ;
Νομίζω φίλε δεν υπάρχουν αυτά που αναφέρεις.
Άβαταρ μέλους
sourmenetes
Moderator

Δημοσίευση από sourmenetes »

Καλα νταξει ρε giapas μη φτανουμε και στο αλλο ακρο.
Και ο πριγιο σκοραρε κατα ρυπας μεχρι να τραυματιστει και η Τουμπα δεν εγινε και παρθεναγωγειο.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

7 γκολ σε 10 ματς έβαλε μια χαρά πολυβόλο είναι και η Τούμπα θα είναι Τούμπα τότε γιατί είναι παράλογο φυσιολογικότατο είναι
Άβαταρ μέλους
sic-4

Δημοσίευση από sic-4 »

Ε ναι... αν ειναι δυνατον... ας μην υπερβαλλουμε για τον Πριγιοβιτς...
εδω ειναι το "Νεα αρθρα και σχολια για αλλες ελληνικες ομαδες". Μονο για τον Μπεργκ κανει να υπερβαλλουμε εδω.

ακου εκει πολυβολο... υπερβολες.. δεν ειχε δα και 7 γκολ σε 10 ματς.... τι; ειχε;

edit: οκ.. σορυ για την ειρωνεια, αλλα εχουν γραφτει και γραφονται διαρκως εδω μεσα υμνοι για τον Μπεργκ και εχουμε αντιδρασεις επειδη καποιος μιλησε θετικα (εστω και υπερβολικα ας δεχτουμε) για τον Πριγιοβιτς. Κατι δεν καταλαβαινω.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Αγαπάμε ότι δεν έχουμε και απαξιωνουμε εύκολα ότι καλό έχουμε

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
giapas

Δημοσίευση από giapas »

sourmenetes έγραψε:Καλα νταξει ρε giapas μη φτανουμε και στο αλλο ακρο.
Και ο πριγιο σκοραρε κατα ρυπας μεχρι να τραυματιστει και η Τουμπα δεν εγινε και παρθεναγωγειο.
Ναι βρε συ , αλλά το λέμε εδώ και χρόνια πλέον ότι η Τούμπα δεν είναι φόβητρο ούτε από πλευράς εικόνας ούτε από πλευράς αποτελεσμάτων. Ακόμα και η ρεβανς που είναι πάνω , αν είναι must win το παιχνίδι , αουτσαιντερ είμαστε με βάση τα μέχρι τώρα πεπραγμένα σε αντίστοιχα παιχνίδια.

Όσο για το Πριγιοβιτς , είναι φυσικό να θέλουμε να κρατηθούμε από κάπου και να στηρίξουμε τις ελπίδες μας. Και πράγματι ο παίκτης αυτός έκανε ονειρικό ξεκίνημα και μας γεμίζει αισιοδοξία. Αλλά sorry κιόλας, είναι υπερβολή ότι οι κάτω φοβούνται και χέζονται κάποιον Πριγιοβιτς . Όσο και να μας πονάει , οι κάτω ( είτε από αλαζονεία , είναι από αυτοπεποίθηση , είτε δικαίως ) δε μας βλέπουν. Ούτε καν. Δεν υπάρχει ποδοσφαιρικό μέγεθος ΠΑΟΚ που να δέχονται να κοιτάξουν στα μάτια. Κι αυτό για να αλλάξει χρειάζεται πολλά χρόνια αγωνιστικών επιτυχιών , όχι απλά κάποια γκολ τύπου Πριγιοβιτς. Και ξέρεις κάτι , σημασία δεν έχει τι νομίζεις εσύ για τη δυναμική της ομάδας σου αλλά τι νομίζουν οι άλλοι. Και πέρα από μια αυξημένη πολεμική από γαύρους τα τελευταία χρόνια προφανώς λόγω Σαββίδη , για τους άλλους δε πολύ-υπάρχεις.

Ο ΠΑΟΚ του Σαββίδη δε προκαλεί αγωνιστικό φόβο . Κι αυτό πρέπει να αλλάξει σύντομα. Αργήσαμε κιόλας.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Τους άλλους τους κερδίσαμε πολλές φορές και δεύτερη θέση πειραμε.... Το τι λένε οι βαζελοι και οι κομπλεξικοί αεκτζηδες μην το παίρνεις σοβαρά και μόνιμα να τους παίρναμε θα κάνουν πως δεν υπάρχουμε και ότι αντίπαλος τους είναι μόνο ο Ολυμπιακός, έτσι μάθανε χρόνια και θέλουν πάση θυσία να συμπεριφονται έτσι να αισθάνονται ότι είμαστε ομάδα του γουμενου ακόμη.....κατά βάθος ξέρουν ότι ο ανίσχυρος ΠΑΟΚ είναι παρελθόν...... Όσο για την Τούμπα θα είναι με τους βαζελους αυτή που πρέπει....
giapas

Δημοσίευση από giapas »

Αδερφέ δε το παίρνω προσωπικά , ούτε έχω και κάποιο πρόβλημα με το τι πιστεύουν οι άλλοι.
Απλά αποτυπώνω τη κατάσταση όπως την αντιλαμβάνομαι και το αναφέρω στο ποστ μου.

Σαφώς και έχουμε κάνει βήματα προόδου , απλά μέχρι στιγμής προκαλούμε περισσότερο "διοικητικό" σεβασμό παρά αγωνιστικό.
Άβαταρ μέλους
goran 64

Δημοσίευση από goran 64 »

Τον Π.Α.Ο.Κ. όχι μόνο τον υπολογίζουν αλλά τον τρέμουν μάλιστα στην κατάσταση που έχει περιέλθει!!!!

Αν δεν μας έτρεμε το εδώ και 50 χρόνια και μέχρι σήμερα ενωμένο ουσιαστικά ΠΟΚ (μην μασάτε από δήθεν "διαφορές" που έχουν μεταξύ τους, είναι ακριβώς σαν τις "διαφορές" των δύο δεινοσαύρων του δικομματισμού που βιώσαμε στο πετσί μας επί 40 χρόνια με τις ληστείες του τόπου μας και τις κλοπές των αγώνων του λαού μας, γνωστό πλέον το κολπάκι), ειδικά τώρα πλέον που αυτοί βουλιάζουν οικονομικά κι εμείς είμαστε κρυστάλλινα πεντακάθαροι και πάρα πολύ πιο δυνατοί απ αυτούς, τότε ούτε βαθμούς θα κοίταζαν πώς να μας κόψουν με κάθε κοράκι που στέλνουν σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον μας, κάθε Κυριακή, ούτε μετά από κάθε αγωνιστική θα προσπαθούσαν να αρμέξουν οικονομικά την αγελάδα που λέγεται Ιβάν Σαββίδης με τις πρωτοφανείς κατηγορίες-απολογίες-αποφάσεις που γίνονται επιλεκτικά σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ. εδώ και 2-3 χρόνια τουλάχιστον!!!!

Φυσικά η αέναη προπαγάνδα τους για την "ανυπαρξία" του Π.Α.Ο.Κ. ως μέγεθος γίνεται μέρα με την μέρα και χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο επίμονη, όσο περισσότερο φτάνει η ώρα που θα τον κοιτάν πιο ψηλά τους μην μπορώντας πλέον να τον φτάσουν και να τον ξεπεράσουν με τα παντοτινά βρώμικα κόλπα τους!!!!

Γι αυτό εμείς οφείλουμε τουλάχιστον να κλείσουμε τ αυτιά μας στους αέναους προπαγανδιστές του χαβουζοβοθρολίμανου και τις στημένες δηλητηριώδεις ουρές τους στην πόλη-έδρα του Κωνσταντινιπολίτικου Ασπρόμαυρου Δικέφαλου και να στηρίξουμε την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει!!!!

:nairepaok:
Άβαταρ μέλους
HOOL4IGAN

Δημοσίευση από HOOL4IGAN »

ΑΔΕΡΦΕ μου τον γαύρο θέλω να ρίξω γιατί αυτός είναι ο πρώτος... Το ότι αργήσαμε πολλοί το παίρνουν ότι ο Ιβάν δεν γνώριζε... Δεκτό αλλά υπάρχει και κάτι ακόμα πολύ σημαντικότερο..... Η ΒΡΩΜΙΑ!!! Φαντάσου τι βρωμιά υπήρχε και τι βρωμιά υπάρχει για να άργησε 5 χρόνια... Πέρσι ο Ιβάν που μιλάει πολύ και λέει πολλά είπε 5 πράγματα... Και έγιναν-γίνονται... Αυτό λέει πολλά... Η δυναμική του ΠΑΟΚ είναι τεράστια... Και ξέρεις ποια είναι η διαφορά μας με τα βαζελοχάνουμα;;; Αν εγώ σαν ΠΑΟΚ ήμουν ομάδα της Χαβούζας αυτοί οι 2 απλά δεν θα υπήρχαν... Και όλα αυτά είναι δημιούργημα Σαββίδη φυσικά... Ο διοικητικός σεβασμός είναι αυτός που θα φέρει και τον αγωνιστικό σεβασμό... Αν εξαιρέσεις τα τρόπαια έχουμε κάνει "τρελά" βήματα προόδου... Αλλά θα αλλάξει και αυτό πιστεύω δεν γίνεται να μην αλλάξει... Δεν με πείθεις πάντως ΑΔΕΡΦΕ μου σε πολλά από αυτά που γράφεις... Μιλάς για έναν Πρίγιο ότι πιανόμαστε από αυτόν και μετά το χάος και αναφέρεις έναν βάζελο που χωρίς Μπεργκ όχι απλά δεν υπάρχει δεν θα έβγαινε ούτε 5άδα και για μια Κούλα που αυτοί είναι που πιάστηκαν από τον Αραούχο για να πείσουν τον εαυτό τους ότι έχουν ομαδάρα... Παίκτες και φίλαθλοι - οπαδοί έχουμε ένα κόμπλεξ το οποίο θα φύγει με την κατάκτηση τροπαίων... Αν αργήσουν τα τρόπαια θα αργήσει να φύγει και αυτό το κόμπλεξ... Δεν φοβόμαστε αγωνιστικά φέτος κανέναν τον ίδιο τον ΠΑΟΚ φοβόμαστε... Πρέπει να έρθουν και τα Κύπελλα για να αλλάξει και η νοοτροπία μας...

Υ.Γ. Για να γίνεις ο πρώτος πρέπει να ρίξεις τον πρώτο... Τους άλλους το έχω αποδείξει ότι τους έχω από κάτω μου άρα ας ζουν στον δικό τους κόσμο... Εγώ γουστάρω να ζω στον δικό μου κόσμο... Στον κόσμο του ΠΑΟΚ... Στον ΠΑΟΚ της καρδιάς μου!!! :pano:
giapas

Δημοσίευση από giapas »

goran 64 έγραψε:Τον Π.Α.Ο.Κ. όχι μόνο τον υπολογίζουν αλλά τον τρέμουν μάλιστα στην κατάσταση που έχει περιέλθει!!!!

Αν δεν μας έτρεμε το εδώ και 50 χρόνια και μέχρι σήμερα ενωμένο ουσιαστικά ΠΟΚ (μην μασάτε από δήθεν "διαφορές" που έχουν μεταξύ τους, είναι ακριβώς σαν τις "διαφορές" των δύο δεινοσαύρων του δικομματισμού που βιώσαμε στο πετσί μας επί 40 χρόνια με τις ληστείες του τόπου μας και τις κλοπές των αγώνων του λαού μας, γνωστό πλέον το κολπάκι), ειδικά τώρα πλέον που αυτοί βουλιάζουν οικονομικά κι εμείς είμαστε κρυστάλλινα πεντακάθαροι και πάρα πολύ πιο δυνατοί απ αυτούς, τότε ούτε βαθμούς θα κοίταζαν πώς να μας κόψουν με κάθε κοράκι που στέλνουν σε διατεταγμένη υπηρεσία εναντίον μας, κάθε Κυριακή, ούτε μετά από κάθε αγωνιστική θα προσπαθούσαν να αρμέξουν οικονομικά την αγελάδα που λέγεται Ιβάν Σαββίδης με τις πρωτοφανείς κατηγορίες-απολογίες-αποφάσεις που γίνονται επιλεκτικά σε βάρος του Π.Α.Ο.Κ. εδώ και 2-3 χρόνια τουλάχιστον!!!!

Φυσικά η αέναη προπαγάνδα τους για την "ανυπαρξία" του Π.Α.Ο.Κ. ως μέγεθος γίνεται μέρα με την μέρα και χρόνο με τον χρόνο όλο και πιο επίμονη, όσο περισσότερο φτάνει η ώρα που θα τον κοιτάν πιο ψηλά τους μην μπορώντας πλέον να τον φτάσουν και να τον ξεπεράσουν με τα παντοτινά βρώμικα κόλπα τους!!!!

Γι αυτό εμείς οφείλουμε τουλάχιστον να κλείσουμε τ αυτιά μας στους αέναους προπαγανδιστές του χαβουζοβοθρολίμανου και τις στημένες δηλητηριώδεις ουρές τους στην πόλη-έδρα του Κωνσταντινιπολίτικου Ασπρόμαυρου Δικέφαλου και να στηρίξουμε την Π.Α.Ο.Κ.άρα μας με όσες δυνάμεις μας έχουν απομείνει!!!!

:nairepaok:
Καταλαβαίνω τι λες , δε πολυσυμφωνώ αλλά με βρίσκεις μαζί σου όσον αφορά τη στήριξη. Δεν έχουμε μάθει αλλιώς , ούτε και γίνεται αλλιώς.
giapas

Δημοσίευση από giapas »

HOOL4IGAN έγραψε: Δεν με πείθεις πάντως ΑΔΕΡΦΕ μου σε πολλά από αυτά που γράφεις... Μιλάς για έναν Πρίγιο ότι πιανόμαστε από αυτόν και μετά το χάος και αναφέρεις έναν βάζελο που χωρίς Μπεργκ όχι απλά δεν υπάρχει δεν θα έβγαινε ούτε 5άδα και για μια Κούλα που αυτοί είναι που πιάστηκαν από τον Αραούχο για να πείσουν τον εαυτό τους ότι έχουν ομαδάρα...
Απλά έγραψα το τι πιστεύουν οι άλλοι και το πως δε μας βλέπουν. Φυσικά και διαφωνώ με τη θεώρηση αυτή καθώς νομίζω ότι πάνω κάτω είμαστε στο ίδιο επίπεδο αγωνιστικά άρα είναι ντέρμπυ όλα τα ματς , φυσικά και ελπίζω να διαφωνήσει και η ομάδα και να τους ρίξει ένα 3μπαλο. Και στη μπάλα και στο βολλευ και στο πόλο.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”