simba έγραψε:Με γεια του με χαρα του οποίος το κανει Κgeo, μεγαλος μαγκας. Μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι.
ΠΑΟΚομετρα γτ να μπαινουν ομως?
Ο καθενας εκφραζει την τρελα του για την ομάδα με τον τροπο που θελει (κ μπορεί)
ΑΠΛΟ
Υ.Γ.
Ηπιος οσον αφορα στην αντιδραση μου στα 12 γελακια ειρωνείας απο εναν τυπο που προκαλει συνεχώς?
Και επειδη περνανε στο μπαι για λογους που μονο εσεις ξερετε (μαλιστα δε το θεωρησατε καν ειρωνεια),
αν αντιδρασω, απεμπολω και το δικαιωμα μου να μην ανεχομαι καταστάσεις που εσεις οι ιδιοι εχετε απαγορευσει? Και μολις προσφατα εντείνατε την αυστηροτητα σας?
(Τα μέτρα προς όλα τα μέλη θα είναι πιο ισχυρά. ποστ με υφάκι, ποστ υβριστικά και με επιθετικό χαρακτήρα θα φεύγουν και όταν επαναλαμβάνονται θα φεύγει και το μέλος.)
Σε παρακαλω ρε Κωστα, μη μένουν εντυπωσεις.
Οκ, καποια πραγματα είναι λιγο πολυ ξεκαθαρα (πχ παρατηρηση στην αντιδραση, στο ντουκου ο αλλος επι πολλοστη φορα), αλλα ας κραταμε καποια προσχηματα.
Δε θελω να το συνεχισω, οπως κ συ προφανως.
Και η απαντηση στην ειρωνεια ποια ηταν μεγαλε και δικαιε σιμπα;;;
Εστω οτι εγω παρερμηνευσα τα γελακια του γκοραν..
Η απαντηση σου ηταν ειρωνικη ναι ή οχι;;;
Το "Αντε παππουλη στο τσατ να κανεις ειρωνικα γελακια" ειναι πολυ ωραιο.και μου κανεις υποδειξη με τους κανονες την ωρα που ο ιδιος ειρωνευεσαι.