Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
- Παλαιολόγος
Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI
νοοτροπια ξε νοοτροπια αν ειχαμε Μακ και ροντριγκεζ στα φτερα και τον μπερκ στα φορ μαζι με πριγιοβιτς με την αμυνα που ηδη εχουμε με ενα τερμα καλυτερο του γλυκου που ειναι καλος,αλλα κανει λαθη και δεν εχει εξοδο(εμενα ο καπινο θα με καλυπτε π.χ)
και δυο γρηγορα κ τεχνικα χαφ που να δαγκωνουν στις θεσεις μπισε και σακχοφ
ποιος θα μιλουσε για νοοτροπια;
θα τους ισοπεδωναμε ολους,οπως καναμε περσι στα πλει οφ παρα τους αναριθμητους τραυματισμους και τα κενα της ομαδας
η νοοτροπια χτιζεται με τις νικες,οι νικες ερχονται με την διατηρηση του ποιοτικου σου κορμου και την ποιοτητα
εμεις εχουμε πουλησει τον αφρο ολο απο την μεση και μπροστα,μονο ο πριγιοβιτς ηρθε που οντως κανει διαφορα σε υψηλο επιπεδο(αν και πρεπει να τον δουμε σε βαθος χρονου και αυτον)
θα τους ισοπεδωναμε ολους,οπως καναμε περσι στα πλει οφ παρα τους αναριθμητους τραυματισμους και τα κενα της ομαδας
η νοοτροπια χτιζεται με τις νικες,οι νικες ερχονται με την διατηρηση του ποιοτικου σου κορμου και την ποιοτητα
εμεις εχουμε πουλησει τον αφρο ολο απο την μεση και μπροστα,μονο ο πριγιοβιτς ηρθε που οντως κανει διαφορα σε υψηλο επιπεδο(αν και πρεπει να τον δουμε σε βαθος χρονου και αυτον)
Με γεια του με χαρα του οποίος το κανει Κgeo, μεγαλος μαγκας. Μακαρι να υπηρχαν περισσοτεροι.
ΠΑΟΚομετρα γτ να μπαινουν ομως?
Ο καθενας εκφραζει την τρελα του για την ομάδα με τον τροπο που θελει (κ μπορεί)
ΑΠΛΟ
Υ.Γ.
Ηπιος οσον αφορα στην αντιδραση μου στα 12 γελακια ειρωνείας απο εναν τυπο που προκαλει συνεχώς?
Και επειδη περνανε στο μπαι για λογους που μονο εσεις ξερετε (μαλιστα δε το θεωρησατε καν ειρωνεια),
αν αντιδρασω, απεμπολω και το δικαιωμα μου να μην ανεχομαι καταστάσεις που εσεις οι ιδιοι εχετε απαγορευσει? Και μολις προσφατα εντείνατε την αυστηροτητα σας?
(Τα μέτρα προς όλα τα μέλη θα είναι πιο ισχυρά. ποστ με υφάκι, ποστ υβριστικά και με επιθετικό χαρακτήρα θα φεύγουν και όταν επαναλαμβάνονται θα φεύγει και το μέλος.)
Σε παρακαλω ρε Κωστα, μη μένουν εντυπωσεις.
Οκ, καποια πραγματα είναι λιγο πολυ ξεκαθαρα (πχ παρατηρηση στην αντιδραση, στο ντουκου ο αλλος επι πολλοστη φορα), αλλα ας κραταμε καποια προσχηματα.
Δε θελω να το συνεχισω, οπως κ συ προφανως.
ΠΑΟΚομετρα γτ να μπαινουν ομως?
Ο καθενας εκφραζει την τρελα του για την ομάδα με τον τροπο που θελει (κ μπορεί)
ΑΠΛΟ
Υ.Γ.
Ηπιος οσον αφορα στην αντιδραση μου στα 12 γελακια ειρωνείας απο εναν τυπο που προκαλει συνεχώς?
Και επειδη περνανε στο μπαι για λογους που μονο εσεις ξερετε (μαλιστα δε το θεωρησατε καν ειρωνεια),
αν αντιδρασω, απεμπολω και το δικαιωμα μου να μην ανεχομαι καταστάσεις που εσεις οι ιδιοι εχετε απαγορευσει? Και μολις προσφατα εντείνατε την αυστηροτητα σας?
(Τα μέτρα προς όλα τα μέλη θα είναι πιο ισχυρά. ποστ με υφάκι, ποστ υβριστικά και με επιθετικό χαρακτήρα θα φεύγουν και όταν επαναλαμβάνονται θα φεύγει και το μέλος.)
Σε παρακαλω ρε Κωστα, μη μένουν εντυπωσεις.
Οκ, καποια πραγματα είναι λιγο πολυ ξεκαθαρα (πχ παρατηρηση στην αντιδραση, στο ντουκου ο αλλος επι πολλοστη φορα), αλλα ας κραταμε καποια προσχηματα.
Δε θελω να το συνεχισω, οπως κ συ προφανως.
Παλαιολόγος έγραψε:νοοτροπια ξε νοοτροπια αν ειχαμε Μακ και ροντριγκεζ στα φτερα και τον μπερκ στα φορ μαζι με πριγιοβιτς με την αμυνα που ηδη εχουμε με ενα τερμα καλυτερο του γλυκου που ειναι καλος,αλλα κανει λαθη και δεν εχει εξοδο(εμενα ο καπινο θα με καλυπτε π.χ)
Δηλαδη εχουν ολα αυτα βαζελος και αεκ αυτη την στιγμη?Προφανως και θα τα ισοπεδωναμε ολα λογω ωμης δυναμης,το θεμα ειναι οταν θες να μεγιστοποιησης αυτο που εχεις δεν νοειται να μην κατεβαινεις στο γηπεδο με σωστο mentality.
Π.χ το οτι χασαμε 0-3 το ματς με Σαλκε ηταν καθαρα θεμα νοοτροπιας.Δεν χρειαζεσαι ολα αυτα που λες για να αποφυγεις να μην εχεις περασει το μισο γηπεδο σχεδον σε ολο το ματς.Οποτε αλλο το ενα και αλλο το αλλο.
Αυτη τη στιγμη ειναι δεδομενο οτι το ροστερ δεν μπορει να βελτιωθει και φαινεται οτι πασχουμε απο νοοτροπια,ειδικα στα ντερμπι.Καλο ξεκακο το ροστερ,η κουλα δεν μπορει να μας ριχνει 3 μπαλακια και να λεμε παλι καλα.Και δεν φταιγαν ουτε οι ατυχιες ουτε οι απουσιες σε εκεινο το ματς,αλλα εφταιγε καθαρα το θεμα της νοοτροπιας που κατεβηκαμε για να παιξουμε.
Τωρα και γω θα ηθελα να χω ακομα καλυτερους παικτες χαιρω πολυ,αλλα η νοοτροπια ειναι ανεξαρτητο απτην ποιοτητα των παικτων.Π.χ Ο πλατανιας μπορει να χει παικτες επιπεδου λεβαδειακου και επειδη μπαινει με σωστο mentality και χτυπαει τα παιχνιδια να ναι 6-7 αντι για τις θεσεις του υποβιβασμου.Ε οχι οτι δεν παιζει και τεραστιο ρολο.
εγω αναφερθηκα σε οσα ειδα, πχ στο πως μιλησες στον κατ -και με τι αφορμη (τα ποιντς κτλ κτλ που τα αφηνω ασχολιαστα γιατι...) που δεν νομιζω καπου να σε ειπε κατι που να σηκωνε τετοια αντιδραση. επισης σε αυτο που αναφερεσαι, ενημερωθηκα, οπως και για προτασεις που ειπωθηκαν. για αυτο και ειπα οσα ειπα που μαλλον τα καταλαβες απο την αναποδη, ή καλύτερα, μονοπλευρα...
τεσπα. εσυ ξες.
τα ΠΑΟΚομετρα που κολλανε δεν καταλαβα παντως.
και γενικα σαν λεξη τη βρισκω οχι απλα λαθος, αλλα καρκινογονα. δεν υπαρχει τετοιο πραγμα και οταν σε λεει καποιος αγαπα ή πηγαινε το κανει γιατι ετσι το νιωθει. τι ΠΑΟΚομετρα και πρασινα αλογα; ξεφυγετε πια απο αυτη τη λογικη.
οποιος μπορει, οπου μπορει ας στηριζει τις ομαδΕΣ του ΠΑΟΚ, ειτε μπαλα ειτε μπασκετ ειτε πολο ειτε βολλει ειτε χαντμπολ ειτε σκακι ξερω γω. δεν υπαρχει καποιο ΠΑΟΚομετρο σε αυτο. και η στηριξη δεν απαιτει γνωση καποιου αθληματος. ΚΑΜΙΑ γνωση μαλιστα.
ειναι σαν να προσπαθείς να μετρήσεις την αγάπη μου για την κόρη μου... που ειναι πρωτο μου παιδι μαλιστα, λες και ηξερα εγω πως ειναι να μεγαλωνεις παιδι...
τεσπα. εσυ ξες.
τα ΠΑΟΚομετρα που κολλανε δεν καταλαβα παντως.
και γενικα σαν λεξη τη βρισκω οχι απλα λαθος, αλλα καρκινογονα. δεν υπαρχει τετοιο πραγμα και οταν σε λεει καποιος αγαπα ή πηγαινε το κανει γιατι ετσι το νιωθει. τι ΠΑΟΚομετρα και πρασινα αλογα; ξεφυγετε πια απο αυτη τη λογικη.
οποιος μπορει, οπου μπορει ας στηριζει τις ομαδΕΣ του ΠΑΟΚ, ειτε μπαλα ειτε μπασκετ ειτε πολο ειτε βολλει ειτε χαντμπολ ειτε σκακι ξερω γω. δεν υπαρχει καποιο ΠΑΟΚομετρο σε αυτο. και η στηριξη δεν απαιτει γνωση καποιου αθληματος. ΚΑΜΙΑ γνωση μαλιστα.
ειναι σαν να προσπαθείς να μετρήσεις την αγάπη μου για την κόρη μου... που ειναι πρωτο μου παιδι μαλιστα, λες και ηξερα εγω πως ειναι να μεγαλωνεις παιδι...
Για το προηγούμενο σκηνικο αναφερομουν π πλεον σβηστηκε..
Αδυνατω να πιστεψω οτι η αντιδραση σου ηταν γι'αυτο π ειπα στον Κατ.
Παρεβλεψα τα οσα ειπε στο τέλος (νοοτροπιες, καληνυχτες) κ απλα κατεδειξα το ποσο παρερμηνευσε αυτο π ειπα (π μαλιστα τον τελευταίο καιρο γινεται συχνα
).
Νταξ, αν απτην αντιδραση μου στην προηγουμενη ειρωνεια π περασε στο ντουκου κ απτην "έκφραση" μου ! στον κατ, θεωρεις οτι τα εξελαβα μονοπλευρα κ δε σεβομαι, τι να πω..
Τωρα, οσον αφορα στα ΠΑΟΚομετρα (η αναφορα ξεκινησε μετα απο ενα σχολιο του σνου).
Καρκινογονο ειναι οταν κανουν την εμφανιση τους κ οχι η λεξη.
Και δυστυχώς τα τελευταία χρονια εχουν πολλες εκφανσεις.
Μια οι συνδεσμοι μολις δεχτουν ψηγματα κριτικης, μια ο πολυταξιδευμενος οπαδος που τη λεει στους μη, μια η 4 που τη λεει στην 5 (χωρις να κοιταξουν να βελτιωθούν οι ιδιοι), μια ο οπαδος που δε δέχεται την παραμικρη κριτικη για την ομαδα, μια ο συμφορουμιτης που θα φροντισει να ξεχωρισει τον εαυτο του απτους υπολοιπους μιζερους που θα συζητησουν μια ηττα της ομαδας σε μεγαλυτερη εκταση απο μια νικη ή που θα σπευσει να ειρωνευτει τους κρυφοβαζελους συνοπαδους του για τον "λατρεμενο" μπεργκ κτλ κτλ κτλ
Μια απ'αυτες ειναι κ αυτο π ανελυσα στον Κατ
Προφανως κ ΠΑΟΚομετρο δεν ειναι το να παρακινησεις τον αλλο, ουτε η εκφραση της αγαπης του κ της τρελας του, αυτο μαγκια ειναι κ μακαρι να τοχαμε ολοι μας, κ να πηγαιναμε παντου, ανευ προτιμησης για καποιο αθλημα.
ΟΜΩΣ οποιος δεν τοχει (ή δε μπορεί να το κανει), δε σημαινει οτι δεν εχει τρελα για τον ΠΑΟΚ (οπως αφησες να εννοηθεί, μαλλον αθελα σου).
Εδω δν ειμαστε να κρίνουμε ο ένας το αλλον (σιγουρα θα γινει κ αυτο, οταν καποιος ξεπερνα τα ορια), ουτε να αμφισβητουμε φρονηματα κ προθεσεις (γενικα το λεω, δν παει σε σενα), ας το πάρουμε πιο χαλαρα..
Κ στην τελικη, οποιος εχει τέτοιες προθεσεις, ας τις περιορισει στο τσατ που ειναι κ πιο χαλαρα τα ορια
Αδυνατω να πιστεψω οτι η αντιδραση σου ηταν γι'αυτο π ειπα στον Κατ.
Παρεβλεψα τα οσα ειπε στο τέλος (νοοτροπιες, καληνυχτες) κ απλα κατεδειξα το ποσο παρερμηνευσε αυτο π ειπα (π μαλιστα τον τελευταίο καιρο γινεται συχνα

Νταξ, αν απτην αντιδραση μου στην προηγουμενη ειρωνεια π περασε στο ντουκου κ απτην "έκφραση" μου ! στον κατ, θεωρεις οτι τα εξελαβα μονοπλευρα κ δε σεβομαι, τι να πω..
Τωρα, οσον αφορα στα ΠΑΟΚομετρα (η αναφορα ξεκινησε μετα απο ενα σχολιο του σνου).
Καρκινογονο ειναι οταν κανουν την εμφανιση τους κ οχι η λεξη.
Και δυστυχώς τα τελευταία χρονια εχουν πολλες εκφανσεις.
Μια οι συνδεσμοι μολις δεχτουν ψηγματα κριτικης, μια ο πολυταξιδευμενος οπαδος που τη λεει στους μη, μια η 4 που τη λεει στην 5 (χωρις να κοιταξουν να βελτιωθούν οι ιδιοι), μια ο οπαδος που δε δέχεται την παραμικρη κριτικη για την ομαδα, μια ο συμφορουμιτης που θα φροντισει να ξεχωρισει τον εαυτο του απτους υπολοιπους μιζερους που θα συζητησουν μια ηττα της ομαδας σε μεγαλυτερη εκταση απο μια νικη ή που θα σπευσει να ειρωνευτει τους κρυφοβαζελους συνοπαδους του για τον "λατρεμενο" μπεργκ κτλ κτλ κτλ
Μια απ'αυτες ειναι κ αυτο π ανελυσα στον Κατ
Προφανως κ ΠΑΟΚομετρο δεν ειναι το να παρακινησεις τον αλλο, ουτε η εκφραση της αγαπης του κ της τρελας του, αυτο μαγκια ειναι κ μακαρι να τοχαμε ολοι μας, κ να πηγαιναμε παντου, ανευ προτιμησης για καποιο αθλημα.
ΟΜΩΣ οποιος δεν τοχει (ή δε μπορεί να το κανει), δε σημαινει οτι δεν εχει τρελα για τον ΠΑΟΚ (οπως αφησες να εννοηθεί, μαλλον αθελα σου).
Εδω δν ειμαστε να κρίνουμε ο ένας το αλλον (σιγουρα θα γινει κ αυτο, οταν καποιος ξεπερνα τα ορια), ουτε να αμφισβητουμε φρονηματα κ προθεσεις (γενικα το λεω, δν παει σε σενα), ας το πάρουμε πιο χαλαρα..
Κ στην τελικη, οποιος εχει τέτοιες προθεσεις, ας τις περιορισει στο τσατ που ειναι κ πιο χαλαρα τα ορια

ΈτσιK_geo έγραψε:εγω το μοναδικο σχολιο που θα κανω για τον καλο για το πρωτάθλημα της ελλάδας, μπεργκ, ειναι οτι καλως να ζυγωσει. ο μονος λογος που ασχολουμαι με παιχτες του ποκ, ειναι για να τους βριζω στο γηπεδο. αυτο και τιποτα αλλο.
τωρα, οσον αφορα τον αγώνα της κουλας με τη ζελα, το μονο που εχω να πω (επισης) ειναι οτι η κουλα συμπεριφερθηκε με μια αφέλεια που δεν εδειξε με εμας, ειδικα στο πρωτο μισαωρο. και ακομα περισσοτερο στην τελευταια φαση.
επισης το γκολ οφσαιντ που εχουν κανει μερικοι σημαια, λιγες ημερες μαλιστα πριν τα ματς τους με εμας, θεωρω οτι ηταν μια εξαιρετικα δυσκολη φαση που ακομα και στο ριπλει δειχνει να ειναι μιση πατουσα μπροστα, αλλά και μονο η πατούσα, όχι κορμι κτλ κτλ. επισης το πεναλτι θεωρω ειναι γιατι βρισκει μεν στο στηθος, αλλα και στο χερι, ουσιαστικα "μπλοκαρωντας" τη μπαλα ανμεσα σε αυτα τα δυο.
τελος, αρκετα ασχοληθηκα με αυτους. τα λεμε Τουμπα για τα περαιτέρω![]()
υγ; το τι μπορει να λεει ο καποιος οποιος βαρουχας δε με νοιαζει γιατι πολυ απλα δουλευει και πληρωνεται απο το βαζελος tv
- Μπαρκαρούτσος
Post του μήνα, και ας είναι 4 Απριλίου.K_geo έγραψε:τα ΠΑΟΚομετρα που κολλανε δεν καταλαβα παντως.
Ο οικοδόμος θέλει τελικό αεκ - παο
Ο κολλητός του Στέλλα
Ο κολλητός του Στέλλα
- Sick Bastard
Πως απ την βεβαιωμένη ποιότητα του Μπέργκ, φτάσαμε να μιλάμε για ''ΠΑΟΚομετρα'' θα μείνει για πάντα μυστήριο.
Και διαφωνώ, ποστ του μήνα είναι αυτό:
Και διαφωνώ, ποστ του μήνα είναι αυτό:
Δεν κατάλαβα τι θέλει ο φίλος, άλλη ομάδα ή την περυσινη;νοοτροπια ξε νοοτροπια αν ειχαμε Μακ και ροντριγκεζ στα φτερα και τον μπερκ στα φορ μαζι με πριγιοβιτς με την αμυνα που ηδη εχουμε με ενα τερμα καλυτερο του γλυκου που ειναι καλος,αλλα κανει λαθη και δεν εχει εξοδο(εμενα ο καπινο θα με καλυπτε π.χ)
- buffalobill4
Δεν ειδα καν τους αλλους μονο φασεις ειδα απλα εχω να πω πως ο ζελος οσο χαλια οικονομικα και να ειναι ευτυχει στο να εχει νοοτροπια μεγαλης ομάδας. Το ματς που πήρε χθες είναι ματς που ηθελα να κάνουμε κ εμείς μεσα στην κουλα κ ας χαναμε 3 2. Κατεβηκε για να κερδισει.
- kataramenos5
- ΑποστόληςΑ
Την Τετάρτη:
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
Την Πέμπτη:
Πλατανιάς - ΑΕΚ
ΠΑΟ - Πανιώνιος
Την Τετάρτη υπάρχει και το derby της ουράς: Ηρακλής - Λεβαδειακός.
Ατρόμητος - ΠΑΟΚ
Την Πέμπτη:
Πλατανιάς - ΑΕΚ
ΠΑΟ - Πανιώνιος
Την Τετάρτη υπάρχει και το derby της ουράς: Ηρακλής - Λεβαδειακός.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑποστόληςΑ την Δευ 03 Απρ 2017, 11:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Έχω πολύ άσχημη προαισθηση για την ομάδα όσον αφορά το τελείωμα της χρονιάς. Κατά την άποψή μου , με βάση τη φόρμα των ομάδων είμαστε αουτσαιντερ και για Κυπελλο και για play offs .
Έχουμε τεραστια αγωνιστικη καθίζηση, οι παίκτες δε βγαζουν ενέργεια και η διάθεσή τους δε δείχνει και πολυ επαγγελματική.
Πολύ φοβάμαι οτι με αυτη την εικονα χε παμε πουθενα.
Έχουμε τεραστια αγωνιστικη καθίζηση, οι παίκτες δε βγαζουν ενέργεια και η διάθεσή τους δε δείχνει και πολυ επαγγελματική.
σιμπα, δεν το συνεχιζω γιατι δεν υπαρχει αλληλοκατανοηση των λεγομενων. οποτε ειναι σαν να εχουμε ενα ντουβαρι με κενα στο πλαι να περασουμε αλλα να βαραμε το κεφάλι στον τοιχο μπας και το σπασουμε... αρα...
Πριν 1 μήνα θα είχες άλλη άποψη και για μας και για τους άλλους.... Αλλάζουν οι καταστάσειςgiapas έγραψε:Έχω πολύ άσχημη προαισθηση για την ομάδα όσον αφορά το τελείωμα της χρονιάς. Κατά την άποψή μου , με βάση τη φόρμα των ομάδων είμαστε αουτσαιντερ και για Κυπελλο και για play offs .