27.Γιάννης Μυστακίδης

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
nikolasf
Επικοινωνία:

Re: 27.Γιάννης Μυστακίδης

Δημοσίευση από nikolasf »

Sick Bastard έγραψε:τσίμπησε κι ο Γιωργάκης ο Σαββίδης απάντησε κι αυτός, διογκώνοντας το ζήτημα.

Δεν μπορώ ρε πούστη μου, απλά δεν μπορώ.
Πάρτε ένα τίτλο γαμώ τα μυαλά μας μπας και στρώσει η κατάσταση γιατί θα υπάρχει αυτοανάφλεξη στο τέλος.
Κατάλαβες Σικ γιατί απεχθάνομαι τα Social Media .... Περισσότερο ζημιά είναι.. Μ@λ@κίες, ψευτομαγκιές, και παρεξηγήσεις για τα κοριτσάκια!!! Καλύτερα κόψε τους τα τιτιβίσματα και τα ισταgραματα και τα like και τα unlike γιατί μόνο μπουρδέλο μπορεί να μας κάνουν
μ@λ@κίες λέω εγ΄ω λες και η ομάδα δεν έχει σοβαρά θέματα να ασχοληθεί!
:evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
Άβαταρ μέλους
teo4giannitsa

Δημοσίευση από teo4giannitsa »

Κρίμα Γιαννάκη, αλλά κυρίως ντροπή.
prist64

Δημοσίευση από prist64 »

desperando έγραψε:Ότι και απ τα δύο να σκεφτεί τους κάνει ανάξιους να φοράν την φανέλα με τον δικέφαλο στο στήθος.
+1926
Άβαταρ μέλους
Ekatnetworkltd

Δημοσίευση από Ekatnetworkltd »

Καλά ρέ εσύ Γιάννη κάθεσε και κάνεις like στον πουλημένο;Ντιπ για ντιπ μυαλό;ρε μακρυά του ρε

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Άβαταρ μέλους
DimitrisS

Δημοσίευση από DimitrisS »

Το σκεφτομαι και το ξανασκεφτομαι ρε γαμωτο.

Ενας ποδοσφαιριστης που παιζει στην ιδια ομαδα με σενα στηνεται (ματια εχουμε ολοι μας και ειδαμε εγινε) για να χασει η ομαδα σας. Τους λογους; Αυτος τους ξερει.

Κρατας επαφες μαζι του;

Μηπως ειναι καλυτερα να πας να του ζητησεις τον λογο να το δωσεις και κανα μπουκετο που εκλεψε τον ιδρωτα σου και ατιμωσα την ομαδα που αγωνιζεσαι; Λεω εγω τωρα καμια μαλακια!
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Μην το ψάχνετε, αυτό είναι το μυαλό τους.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Ο πολ κουτσολιακος ποιους παίκτες έχει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Εχω την ενυπωση πως τσαμπα ασχολουμαστε με ολο το θεμα. Ειμαι σχεδον σιγουρος οτι ειναι καθαρα θεμα χαμηλου iq των συγκεκριμενων παιχτων. Νομιζω πως δεν ειχαν καταλαβει καν τι εννοουσε ο ..φουστανατος..ειδαν τη φωτο και πατησαν λαικ
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

Προσωπικά σέβομαι ιδιαίτερα τις ενστάσεις και το θυμό τυχόν κάποιων φίλων εδώ. Κατά την εκτίμησή μου ωστόσο έκαναν αφελέστατη ηλιθιότητα οι 2. Καλώς ή κακώς, το επίπεδο καλλιέργειας κι όχι απαραίτητα μόρφωσης του Έλληνα ποδοσφαιριστή εν πολλοίς είναι χαμηλότατο. Αποδεχόμενος αυτό, δε θεωρώ ότι θα έχει να συνεισφέρει κάτι στην ομάδα η οποιαδήποτε προσπάθεια ανθρωποφαγίας των συγκεκριμένων παιχτών. Βέβαια, οι αρμόδιοι πιθανώς να λάβουν μέτρα. Αυτοί έχουν την υποχρέωση να χειριστούν την κατάσταση. Και η λογική λέει ότι δε θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Εγώ αυτό που λέω είναι απλά ότι δεν πείθομαι ότι ίσως να παίζει κάτι άλλο πλην βλακώδους αφελειας ...
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Navi, σωστός.
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

navigator11 έγραψε:Προσωπικά σέβομαι ιδιαίτερα τις ενστάσεις και το θυμό τυχόν κάποιων φίλων εδώ. Κατά την εκτίμησή μου ωστόσο έκαναν αφελέστατη ηλιθιότητα οι 2. Καλώς ή κακώς, το επίπεδο καλλιέργειας κι όχι απαραίτητα μόρφωσης του Έλληνα ποδοσφαιριστή εν πολλοίς είναι χαμηλότατο. Αποδεχόμενος αυτό, δε θεωρώ ότι θα έχει να συνεισφέρει κάτι στην ομάδα η οποιαδήποτε προσπάθεια ανθρωποφαγίας των συγκεκριμένων παιχτών. Βέβαια, οι αρμόδιοι πιθανώς να λάβουν μέτρα. Αυτοί έχουν την υποχρέωση να χειριστούν την κατάσταση. Και η λογική λέει ότι δε θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Εγώ αυτό που λέω είναι απλά ότι δεν πείθομαι ότι ίσως να παίζει κάτι άλλο πλην βλακώδους αφελειας ...
Συμφωνώ και εγώ
ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ

Δημοσίευση από ΠΑΟΚ ΜΙΑ ΖΩΗ »

eorptol1 έγραψε:Ο πολ κουτσολιακος ποιους παίκτες έχει;

Στάλθηκε από το Redmi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αυτους που φανταζεσαι +Λεοβατς και Γλυκο (ο Σιαμπανης εχει αλλον μανατζερ, τον Τζορτζεβιτς).

Ο Βασιλόπουλος παντως σήμερα ήταν ο πρώτος που έγραψε την αλήθεια με το όνομα της :

'' Ευθύνες για όσα συμβαίνουν, έχει και ο οργανισμός του ΠΑΟΚ. Το όνομα του Πολ Κουτσολιάκου είναι άρρηκτα συνδεδεμένο με όσα συμβαίνουν τα τελευταία χρόνια στην Τούμπα. Αποδεδειγμένα έχει δημιουργήσει προβλήματα. Κι όσο ο οργανισμός δεν κόβει κάθε επαφή και γέφυρα με ανθρώπους που του δημιουργούν προβλήματα, θα πνίγεται σε μια κουταλιά νερό!''
Άβαταρ μέλους
hasio_john

Δημοσίευση από hasio_john »

paok87 έγραψε:
giapas έγραψε:έχουμε παίκτες ηλιθιους
Περισσοτεροι ηλιθιοι μαλλον ειμαστε εμεις, που περιμενουμε τον ΠΑΟΚ ψηλα με τετοια μυαλα στην ομαδα

Το καλοκαιρι ειναι κοντα.
Άβαταρ μέλους
Aureliano Buendia

Δημοσίευση από Aureliano Buendia »

Όλη η αλήθεια για την υπόθεση, συμπυκνωμένη υποδειγματικά σε 2 ποστ:
navigator11 έγραψε:Προσωπικά σέβομαι ιδιαίτερα τις ενστάσεις και το θυμό τυχόν κάποιων φίλων εδώ. Κατά την εκτίμησή μου ωστόσο έκαναν αφελέστατη ηλιθιότητα οι 2. Καλώς ή κακώς, το επίπεδο καλλιέργειας κι όχι απαραίτητα μόρφωσης του Έλληνα ποδοσφαιριστή εν πολλοίς είναι χαμηλότατο. Αποδεχόμενος αυτό, δε θεωρώ ότι θα έχει να συνεισφέρει κάτι στην ομάδα η οποιαδήποτε προσπάθεια ανθρωποφαγίας των συγκεκριμένων παιχτών. Βέβαια, οι αρμόδιοι πιθανώς να λάβουν μέτρα. Αυτοί έχουν την υποχρέωση να χειριστούν την κατάσταση. Και η λογική λέει ότι δε θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Εγώ αυτό που λέω είναι απλά ότι δεν πείθομαι ότι ίσως να παίζει κάτι άλλο πλην βλακώδους αφελειας ...
Το πόσο συμφωνώ δεν λέγεται. Δυστυχώς, δυσκολευόμαστε να αποδεχτούμε αυτή την απλή αλήθεια, διότι είναι άβολο να παραδεχτούμε ότι η ψυχολογία μας, στο πώς κυλά η καθημερινότητα, σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από αυτούς τους ανθρώπους.
Sick Bastard έγραψε:τσίμπησε κι ο Γιωργάκης ο Σαββίδης απάντησε κι αυτός, διογκώνοντας το ζήτημα.

Δεν μπορώ ρε πούστη μου, απλά δεν μπορώ.
Πάρτε ένα τίτλο γαμώ τα μυαλά μας μπας και στρώσει η κατάσταση γιατί θα υπάρχει αυτοανάφλεξη στο τέλος.
Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε. Όσο θα μας κατατρώει αυτή η συγκλονιστική ατιτλία σε σχέση με το μέγεθος και -εσχάτως, τουλάχιστον- τις προσδοκίες μας, πράγματα που είναι διαχειρίσιμα θα λαμβάνουν διαστάσεις κρίσης.
Άβαταρ μέλους
desperando
Επικοινωνία:

Δημοσίευση από desperando »

Πόσο καλλιέργεια χρειάζεται ρε φουστη μου για να μην πατήσεις λαικ σε ένα ποστ ενός ανθρώπου που αποδεδειγμένα τους έστηνε,το οποίο ποστ είναι ευθεία επίθεση στον προπονητή τους?

Δώστε καμία καλή εξήγηση Γιατί πραγματικά δεν Θελω να τα ξεγραψω αυτά τα παιδιά
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”