Όλη η αλήθεια για την υπόθεση, συμπυκνωμένη υποδειγματικά σε 2 ποστ:
navigator11 έγραψε:Προσωπικά σέβομαι ιδιαίτερα τις ενστάσεις και το θυμό τυχόν κάποιων φίλων εδώ. Κατά την εκτίμησή μου ωστόσο έκαναν αφελέστατη ηλιθιότητα οι 2. Καλώς ή κακώς, το επίπεδο καλλιέργειας κι όχι απαραίτητα μόρφωσης του Έλληνα ποδοσφαιριστή εν πολλοίς είναι χαμηλότατο. Αποδεχόμενος αυτό, δε θεωρώ ότι θα έχει να συνεισφέρει κάτι στην ομάδα η οποιαδήποτε προσπάθεια ανθρωποφαγίας των συγκεκριμένων παιχτών. Βέβαια, οι αρμόδιοι πιθανώς να λάβουν μέτρα. Αυτοί έχουν την υποχρέωση να χειριστούν την κατάσταση. Και η λογική λέει ότι δε θα το αφήσουν να περάσει έτσι. Εγώ αυτό που λέω είναι απλά ότι δεν πείθομαι ότι ίσως να παίζει κάτι άλλο πλην βλακώδους αφελειας ...
Το πόσο συμφωνώ δεν λέγεται. Δυστυχώς, δυσκολευόμαστε να αποδεχτούμε αυτή την απλή αλήθεια, διότι είναι άβολο να παραδεχτούμε ότι η ψυχολογία μας, στο πώς κυλά η καθημερινότητα, σε πολύ μεγάλο ποσοστό εξαρτάται από αυτούς τους ανθρώπους.
Sick Bastard έγραψε:τσίμπησε κι ο Γιωργάκης ο Σαββίδης απάντησε κι αυτός, διογκώνοντας το ζήτημα.
Δεν μπορώ ρε πούστη μου, απλά δεν μπορώ.
Πάρτε ένα τίτλο γαμώ τα μυαλά μας μπας και στρώσει η κατάσταση γιατί θα υπάρχει αυτοανάφλεξη στο τέλος.
Το έχουμε πει πολλές φορές και θα το ξαναπούμε. Όσο θα μας κατατρώει αυτή η συγκλονιστική ατιτλία σε σχέση με το μέγεθος και -εσχάτως, τουλάχιστον- τις προσδοκίες μας, πράγματα που είναι διαχειρίσιμα θα λαμβάνουν διαστάσεις κρίσης.