Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσεις

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Μακαρας

Re: Γενική συζήτηση για το ροστερ, μεταγραφικά νέα, αποχωρήσ

Δημοσίευση από Μακαρας »

aspromaura ioannina έγραψε:
Μακαρας έγραψε:Πωλήσεις
Ζάιρο Σάμπο Μπίσεσβαρ Αθανασιάδης Κοροβέσης Κάτσε Χ"ισαίας Περέιρα Αντόνις
Αδερφε νομιζω πως αδικεις καταφορα τον Αφανα βαζοντας τον σε αυτη την κατηγορια παιχτων. Ο τροπος που μεταφερει την μπαλα και μοιραζει τη μπαλα αριστερα δεξια ειναι μοναδικος στο ελλ. πρωταθλημα. Μαλιστα, αν ο Μιχελ φερει εναν παιχταρο στο 6-8 θα μειωθουν αισθητα και οι τακτικες του αδυναμιες(βεβαια πρεπει κ ο ιδιος να προσπαθησει γι αυτο). Εξαλλου ας μη συγχεουμε ανομιες καταστασεις. Το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ΔΕΝ ειναι συγχρονο.Επομενως η χρησιμοποιηση κλασσικου δεκαριου δεν ισουται με αναχρονισμο και μπορει να λειτουργησει κατα την γνωμη μου

giapas υπομονη..επειδη επαιξε 5 παιχνιδια ο Αραουχο να παμε να τον παρουμε; αρχη ειναι ακομα..τα ιδια ελεγαν και για τον Πατιτο, ο οποιος επισης επαιζε μπαλαρα στα πρωτα παιχνδια..

Φίλε μου επειδή είχε ακουστεί για ενδιαφέρον από τουρκία και επειδή είναι καλός παίκτης αλλά για τα μεγάλα ματς της ευρώπης και τα "ντερμπυ" του Ελληνικού πρωταθλήματος προπαντός τα εκτός έδρας θέλεις παίκτη σε αυτήν την θέση να πάρει την ομάδα επάνω του και ισχυρή προσωπικότητα κάτι που δεν έχει νομίζω καλό θα είναι να μείνεις με Πέλκα και Ουάρντα και να ππαρεις ένα γομάρι στύλ Εντόι. Να πουληθεί μόνον εάν έρθει πρόταση άνω του εκκατομυρίου μιας και είναι και 31. Για αυτό και μόνο τον έβαλα στις πωλήσεις. Μπορείς να βρείς κάποιον σαν τον Νάτχο ή ντομίνγκεζ με προτίμηση σε Νατχο. Και όσο για τον Αραούχο δεν τον θέλω θα ήθελα παίκτη σαν τον Ματέους αλλά γπυρω στα 29-30 ή τον Βιάνα που είχε γραφτεί από σερβία παρόμοιου στύλ παίκτη με αραούχο αλλά σωστό χαρακτήρα και επαγγελματία.
Άβαταρ μέλους
aspromaura ioannina

Δημοσίευση από aspromaura ioannina »

Σεβαστο το σκεπτικο σου αν και δεν το συμμεριζομαι απολυτα, εξαλλου ειμαι μεγαλο αφανοσκυλο :)

Μια ερωτηση: πιστευεις πως θα μπορουσαν να συνυπαρξουν σε μια ενδεκαδα Νατχο(η παρομοιος παιχτης) Μπισεσβαρ; Θα ηθελα να διαβασω τη γνωμη σου.

Επισης, σε ποιον Βιανα αναφερεσαι;

υ.γ Μολις ειδα τα στατιστικα του 25χρονου Λεονταρντο, αριστερο εξτρεμ της Παρτιζαν για τον οποιο ειχε ακουστει οτι ειχαμε ενδιαφερθει. 15 γκολ και 3 ασιστ λεει!!
Άβαταρ μέλους
The_Stalker

Δημοσίευση από The_Stalker »

Για μένα πρώτα ΧΑΦΑΡΟΣ (8αρι με ύψος - πάσα - γκολ - προσωπικότητα) και μετά όλα τα άλλα. Και να υπολογίζουμε ότι δεν μπορούμε ξαφνικά να διώχνουμε πάλι 9 παίκτες και να αυξήσουμε πολύ την αξία του ρόστερ χωρίς έσοδα (= τσουλου). Η δεύτερη επιλογή μου θα ήταν επιθετικός στιλ Ματέους (ή Αραούχο που λέτε), δλδ να έχει το γκολ. Η τρίτη 6αρι με ύψος, μπακ απ του Κάνιας. Η τέταρτη (και τελευταία εκτός απροοόπτου) αμυντικός στιλ Κοντρέρας. Αν αποχωρήσουν και ο Κλάους και ο Κουλούρης ως δανεικός, ένα φορ ακόμα κι έναν από ακαδημίες να παίρνει παιχνίδια.

Για τέρμα η πλειοψηφία εδώ θα είναι ευχαριστημένη μόνο μ' ένα κλώνο του Σμάιχελ, οπότε δεν μιλάω.
Αριστερά ο Λέοβατς δεν με ενθουσιάζει, ειδικά στις σέντρες. Γενικώς τον θεωρώ ασταθή. Ωστόσο για την ώρα μπορούμε να συνεχίσουμε αξιοπρεπώς μ' αυτόν. Θα ήθελα οπωσδήποτε να δοθούν παιχνίδια σε Δεληγιαννίδη - Πούγγουρα, στον ΠΑΟΚ, όχι δανεικούς. Ο Χαρίσης επίσης πρέπει να πάρει παιχνίδια ως βασικός.

Η ομάδα είναι κοντή και πολλές φορές έχει θέμα στο κέντρο. Άρα Νάτχο - Μπίσε θα χωρούσαν μαζί μόνο με κάτι πολύ καλύτερο από Σάκχοφ ή Κάνιας ή Τσίμι στην 3η θέση του κέντρου αλλά και γρήγορο και μπαλαδόρικο στόπερ.

Να επανέλθω στον Αραούχο, απ' ότι κατάλαβα τα λεφτά που ζητάν οι Ισπανοί είναι πάρα πολλά και μόνο ως δανεικό μπορούσαμε να τον πάρουμε. Για τον Εμποκού είμαι αρνητικός, στα περισσότερα μέχρι τώρα ματς ήταν φύρα. Ναι, είναι καλός στα τελευταία, αλλά δεν θα τρελαθώ από 2-3 παιχνίδια.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Stalker συμφωνω σχεδον απολυτα. Το οχταρι πρεπει να ειναι προτερεωτητα γιατι ενα γιγαντιεο οχταρι οχι μονο σου δεινει κυριαρχια στο κεντρο αλλα βοηθαει, ελευθερωνει και κανει καλυτερους και το 10αρι και το 6αρι σου.

Ενα τεραστιο 8αρι βοηθαει τον μπισε και την βγαζεις με αυτον. Ενα τεραστιο 10αρι δεν θα κανει παικταρα τον Σακχοφ...καλο το γκολ και το μπροστα αλλα χωρις κυριαρχικο κεντρο δε μαμησε κανεις, ποσο μαλλον σε πρωταθλητισμο.

Εκτος απο 8αρι καλα θα ηταν αλλο ενα παικταρα αλλα δεν θα απαιτησω τιποτα. Γιατι απο εκει και περα εξαρτατε καθαρα απο τις διαθεσεις του Σαββιδη και ποσα λεφτα ειναι διατεθημενος να δωσει. Γιατι σε ολλες θεσεις πια το ξεκαθαρο upgrade ειναι δυσκολο χωρις πολυ χρημα.
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

Μακαρας έγραψε:
aspromaura ioannina έγραψε:
Μακαρας έγραψε:Πωλήσεις
Ζάιρο Σάμπο Μπίσεσβαρ Αθανασιάδης Κοροβέσης Κάτσε Χ"ισαίας Περέιρα Αντόνις
Αδερφε νομιζω πως αδικεις καταφορα τον Αφανα βαζοντας τον σε αυτη την κατηγορια παιχτων. Ο τροπος που μεταφερει την μπαλα και μοιραζει τη μπαλα αριστερα δεξια ειναι μοναδικος στο ελλ. πρωταθλημα. Μαλιστα, αν ο Μιχελ φερει εναν παιχταρο στο 6-8 θα μειωθουν αισθητα και οι τακτικες του αδυναμιες(βεβαια πρεπει κ ο ιδιος να προσπαθησει γι αυτο). Εξαλλου ας μη συγχεουμε ανομιες καταστασεις. Το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ΔΕΝ ειναι συγχρονο.Επομενως η χρησιμοποιηση κλασσικου δεκαριου δεν ισουται με αναχρονισμο και μπορει να λειτουργησει κατα την γνωμη μου

giapas υπομονη..επειδη επαιξε 5 παιχνιδια ο Αραουχο να παμε να τον παρουμε; αρχη ειναι ακομα..τα ιδια ελεγαν και για τον Πατιτο, ο οποιος επισης επαιζε μπαλαρα στα πρωτα παιχνδια..

Φίλε μου ναι χωράνε εάν πάρεις πίσω παίκτη στυλ Μάρκος Αντόνιο ψηλό γρήγορο και να ξέρει και μπάλα μαζί με Βαρέλα και ένα αριστερό μπάκ στο ύψος και με τα χαρακτηριστικά του Μάτος. Εάν έρθει και ο Μαικόν που είναι γομάρι και αυτός 1,85 και γρπηγορος τότε ναι. Γιατί με Κάνιας Αφάνα και Νάτχο χάνεις σε ύψος όχι σε δύναμη. Ο αφάνας έχει τρίπλα και κράτημα μπάλας και βλέπει γήπεδο. Ο Νάτχο είναι πνευμόνι με κάθετο ποδόσφαιρο και σουτάρει από μακριά και βγάζει κάθετες σε φορ και εξτρέμ και στην άμυνα είναι σκύλος μάυρος και σίγουρα βοηθάει τον αφάνα να είναι πιο ελεύθερος. Ούτε ο Σάκχοφ ούτε ο τσίμιροτ μέχρι στιγμής έχουν τα μαρκαρίσματα και τις τοποθετήσεις του νάτχο. Βέβαια είναι σε ηλικία που εξελίσονται ακόμη.
Υ

Φίλε μου επειδή είχε ακουστεί για ενδιαφέρον από τουρκία και επειδή είναι καλός παίκτης αλλά για τα μεγάλα ματς της ευρώπης και τα "ντερμπυ" του Ελληνικού πρωταθλήματος προπαντός τα εκτός έδρας θέλεις παίκτη σε αυτήν την θέση να πάρει την ομάδα επάνω του και ισχυρή προσωπικότητα κάτι που δεν έχει νομίζω καλό θα είναι να μείνεις με Πέλκα και Ουάρντα και να ππαρεις ένα γομάρι στύλ Εντόι. Να πουληθεί μόνον εάν έρθει πρόταση άνω του εκκατομυρίου μιας και είναι και 31. Για αυτό και μόνο τον έβαλα στις πωλήσεις. Μπορείς να βρείς κάποιον σαν τον Νάτχο ή ντομίνγκεζ με προτίμηση σε Νατχο. Και όσο για τον Αραούχο δεν τον θέλω θα ήθελα παίκτη σαν τον Ματέους αλλά γπυρω στα 29-30 ή τον Βιάνα που είχε γραφτεί από σερβία παρόμοιου στύλ παίκτη με αραούχο αλλά σωστό χαρακτήρα και επαγγελματία.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

Συγνώμη, αυτός ο Νατχο που περιγράφεις, έπαιξε στον ΠΑΟΚ?
Άβαταρ μέλους
GiorgosAtha

Δημοσίευση από GiorgosAtha »

Πήρε το μάτι μου πάλι Stoch...
Enrique - Prijovic - Stoch... και από πίσω Αφάνας ή Τρίχας...

Μετά ας μαζευτούμε εμείς να παίξουμε τις υπόλοιπες θέσεις... ούτε που με νοιάζει :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

Καλύτερα όχι, μιας και κάποιος θα πρέπει να παίζει και λίγη άμυνα. :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ο αφάνας.
Άβαταρ μέλους
john4serres

Δημοσίευση από john4serres »

Εγώ θέλω πίσω Noboa. (μένει ελεύθερος)
Άβαταρ μέλους
Hermann

Δημοσίευση από Hermann »

Από τον Τζάλμα σίγουρα προτιμώ Στοχ
Άβαταρ μέλους
ΑποστόληςΑ

Δημοσίευση από ΑποστόληςΑ »

Ούτε συζήτηση. Αλλά νομίζω ότι η περίπτωση Stoch δεν εξετάζεται πλέον.
Άβαταρ μέλους
joshua

Δημοσίευση από joshua »

Που τετοια τυχη...Ελα ρε Λουμπος κανε μου τη χαρη και φερε το πατριωτακι σου πισω!!!
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Παιδια συγνωμη αλλα τον εχετε κανει πολυ καλυτερο τον Στοχ στο μυαλο σας απο οτι πραγματικα ειναι.
Μακαρας

Δημοσίευση από Μακαρας »

KOSTAS54 έγραψε:Συγνώμη, αυτός ο Νατχο που περιγράφεις, έπαιξε στον ΠΑΟΚ?

Ναι φίλε μου. Ένα κέντρο μόνος του. Με Λαζάρ και Τζιόλη Κάτσε δίπλα του έκανε παπάδες. Η κάθετες μπαλιές του και τα σκαψίματά του ακόμη τα θυμάμαι αλλά πολλές φορές ο Αθανασιπαδης δεν τα εκμεταλεύτηκε και είμαι φαν του Αθανασιάδη. Πίεζε ψηλά και εάν δεν μας έστειναν με ολυμπιακό θα πέρναμε κύπελλο αλλά ας όψεται ο διαιτητής με την κίτρινη σε Αθανασιάδη στο 94 γιατί πραγματικά ακούμπισε την μπάλα μετ άαπό φάουλ και ήταν σε φουλ φόρμα και ο Νάτχο τον οποίο έκανε μαγκιές ο δεύτερος τερματοφύλακας του γαύρου στο κόρνερ και τιμωρήθηκε ο Νάτχο. Έχασες το 30% της δύναμής σου σο κέντρο και το 50% της επίθεσης τότε. Μάλλον δεν θυμάσαι κάλά αδερφέ. Βάλε τους δύο αγώνες με γαύρο για το κύπελλο και τα πλέι οφς και θα δεις. Ο στόχ όταν αποφάσιζε να παίξει ήταν σούπερ αλλά δεν ήταν σταθερός. Και τέλος θέλω να τονίσω ότι εφόσον η διαιτησία είναι όπως στον δεύτερο γύρο τότε παίκτες όπως Νάτχο Λούκας Μακ Ροντρίγκεζ Ινσουαλάρδε δεν θα φεύγουν τόσο εύκολα. Γιατί όλοι τους έχουν στόχους τίτλους που έχουν και παχυλά πριμ και εφόσον ξέρεις ότι από εσένα εξαρτάται και όχι από τα ΚΟΡΑΚΙΑ τότε δεν θα φεύγεις με ελαφρά πηδηματάκια όπως Λούκας Νομπόα Νάτχο και Μάκ. Ο Μακ το είχε δηλώσει κιόλας.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”