aspromaura ioannina έγραψε:Αδερφε νομιζω πως αδικεις καταφορα τον Αφανα βαζοντας τον σε αυτη την κατηγορια παιχτων. Ο τροπος που μεταφερει την μπαλα και μοιραζει τη μπαλα αριστερα δεξια ειναι μοναδικος στο ελλ. πρωταθλημα. Μαλιστα, αν ο Μιχελ φερει εναν παιχταρο στο 6-8 θα μειωθουν αισθητα και οι τακτικες του αδυναμιες(βεβαια πρεπει κ ο ιδιος να προσπαθησει γι αυτο). Εξαλλου ας μη συγχεουμε ανομιες καταστασεις. Το ποδοσφαιρο στην Ελλαδα ΔΕΝ ειναι συγχρονο.Επομενως η χρησιμοποιηση κλασσικου δεκαριου δεν ισουται με αναχρονισμο και μπορει να λειτουργησει κατα την γνωμη μουΜακαρας έγραψε:Πωλήσεις
Ζάιρο Σάμπο Μπίσεσβαρ Αθανασιάδης Κοροβέσης Κάτσε Χ"ισαίας Περέιρα Αντόνις
giapas υπομονη..επειδη επαιξε 5 παιχνιδια ο Αραουχο να παμε να τον παρουμε; αρχη ειναι ακομα..τα ιδια ελεγαν και για τον Πατιτο, ο οποιος επισης επαιζε μπαλαρα στα πρωτα παιχνδια..
Φίλε μου επειδή είχε ακουστεί για ενδιαφέρον από τουρκία και επειδή είναι καλός παίκτης αλλά για τα μεγάλα ματς της ευρώπης και τα "ντερμπυ" του Ελληνικού πρωταθλήματος προπαντός τα εκτός έδρας θέλεις παίκτη σε αυτήν την θέση να πάρει την ομάδα επάνω του και ισχυρή προσωπικότητα κάτι που δεν έχει νομίζω καλό θα είναι να μείνεις με Πέλκα και Ουάρντα και να ππαρεις ένα γομάρι στύλ Εντόι. Να πουληθεί μόνον εάν έρθει πρόταση άνω του εκκατομυρίου μιας και είναι και 31. Για αυτό και μόνο τον έβαλα στις πωλήσεις. Μπορείς να βρείς κάποιον σαν τον Νάτχο ή ντομίνγκεζ με προτίμηση σε Νατχο. Και όσο για τον Αραούχο δεν τον θέλω θα ήθελα παίκτη σαν τον Ματέους αλλά γπυρω στα 29-30 ή τον Βιάνα που είχε γραφτεί από σερβία παρόμοιου στύλ παίκτη με αραούχο αλλά σωστό χαρακτήρα και επαγγελματία.