71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
navigator11

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από navigator11 »

giapas έγραψε:o τύπος τρολάρει. Από το αβαταρ , τις απόψεις μέχρι και την υπογραφή.
Και γίνεται και συζήτηση κιολας.
Κι επειδή υπάρχει το ιγκνορ πρέπει να θεωρείται φυσιολογικό αυτό που γίνεται. Πού το περίεργο;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ισχυει οτι το νουμερο αυτο καθαυτο δε λεει κατι, γτ μεγαλο ρολο παίζει η αμυνα αλλα κ τα σουτ του αντιπαλου..

Σιγουρα ειναι δεικτης λίγων λαθων κ καλης συνεννοησης με τους αμυντικους, αλλα οντως χρειάζεται να δεις κ τα νουμερα που λες Κατ, οπως ελεγα κ για ολσεν που μεχρι τον οκτωβρη, διαβαζαμε για τα κλιν σιτς του (απο καποιους π υποβαθμιζαν τα ιδια του γλυκου)..

Υ.Γ. Σεκερη δν εχεις αδικο στο τελευταιο που λες, αλλα περαν της αποψης που κατεθεσες, εγραψες κ χαρακτηρισμούς ή απαξιωσες ευκολα..Απ'αυτα προήλθε η οποια αντιδραση, οχι απτην αποψη οτι χρειαζομαστε καλυτερο..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τελικα στραβος δεν ειναι ο....γλυκος.....

στραβα αρμενιζουμε....

ρε Sekeris4 .....ετσι απο περιεργεια

πες ενα ονομα τερματοφυλακα που θεωρεις οτι ειναι καλυτερος του γλυκου και θα ερχοταν στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μόνο στον μπουφον θα συμφωνήσουμε όλοι..... Και στον πασχαλακη :) :)
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλά, δεν είναι λογική αυτή.
Δεν είναι δουλειά κανενός Σέκερη να ξέρει όλους τους τερματοφύλακες και τις προθέσεις τους και πόσα παίρνουν και να προτείνει κιόλας. Εγώ ούτε τον Πρίγιο ήξερα, ούτε τον Ενρίκε, ούτε τον Τσίμιροτ ούτε ούτε ούτε.
Αλλωνών δουλειά είναι να βρίσκουν και να προτείνουν.

Εκτός αν θες να καταλήξεις στο ότι δεν υπάρχει τερματοφύλακας καλύτερος που να θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, οπότε πάσο.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Μπορεί κάποιος να εκτιμήσει πόσα χρήματα θα έπρεπε να δώσουμε για να πάρουμε με μεταγραφή + συμβόλαιο έναν τερματοφύλακα με τα στοιχεία του Γλύκου (ηλικία, διεθνής, βασικός στην ομάδα του, εμπειρεία, συμετοχές κλπ); 'Ετσι για να έχουμε μια βάση συζήτησης, όχι τίποτε άλλο.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol1 έγραψε:Μόνο στον μπουφον θα συμφωνήσουμε όλοι..... Και στον πασχαλακη :) :)
Με τον Πασχαλάκης στον ΠΑΟΚ, τα λάθη του Όλσεν θα φαντάζουν πταίσματα. Δεν νομίζω ότι είναι τερματοφύλακας για τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο παιχνιδιού του.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

PAOK_Antarctica

οταν λες την αποψη σου την λες γιατι εχεις ενα μετρο συγκρισεις μια.....σταθερα,,,,

οταν λες οτι αυτο δεν κανει σημαίνει οτι ξερεις κατι αλλο το οποιο κανει...

αυτο το κατι αλλο....

εαν εχει ονομα θα ηθελα να το ακουσω
Άβαταρ μέλους
navigator11

PAOK_Antarctica έγραψε:Καλά, δεν είναι λογική αυτή.
Δεν είναι δουλειά κανενός Σέκερη να ξέρει όλους τους τερματοφύλακες και τις προθέσεις τους και πόσα παίρνουν και να προτείνει κιόλας. Εγώ ούτε τον Πρίγιο ήξερα, ούτε τον Ενρίκε, ούτε τον Τσίμιροτ ούτε ούτε ούτε.
Αλλωνών δουλειά είναι να βρίσκουν και να προτείνουν.

Εκτός αν θες να καταλήξεις στο ότι δεν υπάρχει τερματοφύλακας καλύτερος που να θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, οπότε πάσο.
Υπάρχει και τον θέλουμε! Σαν την Ελλάδα που ήθελε το πάλαι ποτέ η νδ. Μέχρι να εντοπιστεί, αν δεν έχει ήδη, και να πειστεί να έρθει στην ομάδα, έχει νόημα να επιχειρείται συνεχώς, με αφορμή 2-3 όντως κακές στιγμές, που μπορεί να έχει κάθε τερματοφύλακας, ακόμα και μαζεμένες μέσα σε μια σεζόν, η απαξίωση ενός παίχτη; Και με μανδύα, λέω εγώ, απλά τα λάθη τα φετινά, που στην ουσία έτυχε να μη στοιχίσουν ιδιαίτερα (φτοουυυυ γκαντεμιά).
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Και σου ξαναλέω ότι κι εγώ θεωρούσα πως ο Κλάους δεν κάνει και τον Πρίγιοβιτς δεν τον είχα ούτε ακουστά.
Θα μου πεις "ναι αλλά ήξερες άλλους επιθετικούς". Θα σου πω όχι, δεν ήξερα. Δεν ασχολούμαι. Ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ. Έχω όμως κοινή λογική.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Navi δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου. 1000%
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το που είναι η απαξίωση στο να πει κάποιος ότι θέλει καλύτερο τερματοφύλακα.
Γιατί δεν είδα κανέναν εδώ να απαξιώνει και να μηδενίζει.
Άβαταρ μέλους
navigator11

Θα σου πω. Οι χαρακτηρισμοί ... ρουφιέ και γιος του ανέμου από τον συγκεκριμένο συμφορουμίτη. Δε μου μοιάζουν χιουμοριστικοί ιδιαίτερα.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Νταξει, του συγκεκριμένου έτσι ειναι το ύφος του γενικά, οχι μονο στου γλυκου.
Τεσπα, δεν ειμαι δικηγόρος του.
Ξεκίνησε ο ΠΑΟΚ.
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Δημοσίευση από Sekeris4 »

navigator11 έγραψε:Θα σου πω. Οι χαρακτηρισμοί ... ρουφιέ και γιος του ανέμου από τον συγκεκριμένο συμφορουμίτη. Δε μου μοιάζουν χιουμοριστικοί ιδιαίτερα.
Ναβιγκειτορ,διαβασε προσεκτικοτερα το ποστ με το 'ρουφιε' και θα καταλαβεις τι εννοω.Περυσι μεχρι την 23η αγωνιστικη ειχαμε φαει 27 γκολ με τερματοφυλακα τον γλυκο και φετος σε 23 αγωνιστικες εχουμε παθητικο 14 με τον ιδιο τερματοφυλακα.Ο γλυκος ειναι αυτος που ηταν παντα.Δεν ηταν περυσι 'ρουφιε' ουτε φετος εγινε ξαφνικα μπουφον.Λογω της ποιοτικης αναβαθμισης της ομαδας και τη δουλεια του Ιβιτς φετος δεχτηκαμε λιγοτερες τελικες και γκολ απο περυσι.Ποσο πιο πενηνταρακια να το κανω?

Απο δω και στο εξης θα γραφω την άποψή μου και οποιος καταλαβε καταλαβε.Κουραζουμε και κουραζομαστε χωρις λογο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Sekeris4 την Τετ 08 Μαρ 2017, 22:07, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

Ksenitemenos4 έγραψε:δεν νομιζω να ειναι υποτιμηση να θεωρουμε καποιοι παραλογο να δωσεις πεντε μυρια για να παρεις καποιον καλυτερο του γλυκου...σε αυτη τη χρονικη περιοδο μιλαμε παντα...
ε να πω και εγω δεκα αν ειναι ή μηπως εικοσι; και για τα φορ λεγανε δεν υπαρχει καποιος καλυτερος και να ρθει στην ελλαδα

αρα με δυο ολο και καποιος ερχεται ε;
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”