71.Παναγιώτης Γλύκος

Συζήτηση για το έμψυχο υλικό της ομάδας
Άβαταρ μέλους
Sekeris4

Re: 71.Παναγιώτης Γλύκος

Δημοσίευση από Sekeris4 »

barlow4 έγραψε:η επιμονη σου στο παρον θεμα ρε σεκερη στα ματια μου στερει καθε αξιοπιστια απο την κριτικη σου.αν ειναι δυνατον να εχεις αναγει το γλυκο σε μειζον θεμα.μονο εδω γραφεις.ε ποσο νορμαλ μπορει να ειναι.
οκ δε σου αρεσει ο γλυκος.τι σκαλωμα εχεις φαει ομως.ολη μερα γλυκος.
Μπαρλοου δεν εχω φαει σκαλωμα.Εγραψα την άποψη μου οτι ο γλυκος ειναι μετριος(ΟΧΙ ΑΧΡΗΣΤΟΣ) και θα ηθελα καποιον καλυτερο για την νεα χρονια.Επρεπε να μεινω εκει και να μην απαντησω στα quote που εγιναν απο συμφορουμιτες?Θελουμε ενα φορουμ χωρις διαλογο?ή πρεπει να συμφωνουμε παντα για να μη χαρακτηριστει καποιος εμπαθης?
theo-drama
Mr Ξερόλας 2019

Δημοσίευση από theo-drama »

ΑποστόληςΑ έγραψε:Δεν νομίζω ότι έχουμε πρόβλημα στην θέση του άσου, ώστε να επιζητούμε μια νέα μεταγραφή. Τουλάχιστον για Ελλάδα και για τους 16 του E.L. είναι αρκετός, κατά την άποψή μου. Λάθη κάνουν όλοι οι τερματάδες και γι' αυτό πόσταρα τις μακακίες των δύο κορυφαίων τερματοφυλάκων στον κόσμο, για να δούμε ότι ΟΛΟΙ κάνουν λάθη.
Το να δώσουμε κάποια μύρια για να φέρουμε τερματά δεν θεωρώ ότι είναι στις πρώτες επιλογές μας. Ας διορθώσουμε κάποιες άλλες θέσεις πρώτα.
++
Δεν μπορω παρα να μην συμφωνησω μαζι σου.

Δλδ αν δωσουμε για τερματα που δεν ειναι επειγον πανω απο 2 μυρια για μεταγραφη μονο χωρις το συμβολαιο του,
ποσα πρεπει να δωσουμε για παικτες πρωτης προτεραιοτητας,εκει που χρειαζομαστε σε αλλες θεσεις.

Τα υπολοιπα τα ειπαν καποιοι αλλοι απο πανω.
Άβαταρ μέλους
dim72

Δημοσίευση από dim72 »

Φανταστείτε σε ένα παράλληλο σύμπαν ο ΠΑΟΚ να είχε τους παίκτες της Μπάγερν και τρώει ο Νόιερ το γκολ του Γουόλκοτ σε ματς που κερδίζεις τελικά με 5-1. Σχόλια μετά το ματς
Το έφαγε στην γωνία του
Ούτε τα χέρια του δεν σήκωσε
Το έφαγε όρθιος
Δεν κάνει, να φύγει να έρθει άλλος! :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
kataramenos5

Δημοσίευση από kataramenos5 »

desperando έγραψε: Και κάτι άλλο.ποσά κλιν σιτς έχει φέτος ο γλυκος στο πρωτάθλημα?
Οταν οι αλλοι εχουν μιση η μια τελικη ισως δε λεει κατι.Περισσοτερο θα μ ενδιεφερε να δω ,απο τις τελικες που πηγαιναν μεσα ποσες ηταν οι αποκρουσεις και ποσα εγιναν γκολ.Κι αυτο παντα σε σχεση με τους αλλους τερματαδες της λιγκας.Υπαρχουν καπου αυτα τα νουμερα?
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

giapas έγραψε:o τύπος τρολάρει. Από το αβαταρ , τις απόψεις μέχρι και την υπογραφή.
Και γίνεται και συζήτηση κιολας.
Κι επειδή υπάρχει το ιγκνορ πρέπει να θεωρείται φυσιολογικό αυτό που γίνεται. Πού το περίεργο;
Άβαταρ μέλους
simba

Δημοσίευση από simba »

Ισχυει οτι το νουμερο αυτο καθαυτο δε λεει κατι, γτ μεγαλο ρολο παίζει η αμυνα αλλα κ τα σουτ του αντιπαλου..

Σιγουρα ειναι δεικτης λίγων λαθων κ καλης συνεννοησης με τους αμυντικους, αλλα οντως χρειάζεται να δεις κ τα νουμερα που λες Κατ, οπως ελεγα κ για ολσεν που μεχρι τον οκτωβρη, διαβαζαμε για τα κλιν σιτς του (απο καποιους π υποβαθμιζαν τα ιδια του γλυκου)..

Υ.Γ. Σεκερη δν εχεις αδικο στο τελευταιο που λες, αλλα περαν της αποψης που κατεθεσες, εγραψες κ χαρακτηρισμούς ή απαξιωσες ευκολα..Απ'αυτα προήλθε η οποια αντιδραση, οχι απτην αποψη οτι χρειαζομαστε καλυτερο..
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

τελικα στραβος δεν ειναι ο....γλυκος.....

στραβα αρμενιζουμε....

ρε Sekeris4 .....ετσι απο περιεργεια

πες ενα ονομα τερματοφυλακα που θεωρεις οτι ειναι καλυτερος του γλυκου και θα ερχοταν στον ΠΑΟΚ
Άβαταρ μέλους
eorptol1

Δημοσίευση από eorptol1 »

Μόνο στον μπουφον θα συμφωνήσουμε όλοι..... Και στον πασχαλακη :) :)
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Δημοσίευση από PAOK_Antarctica »

Καλά, δεν είναι λογική αυτή.
Δεν είναι δουλειά κανενός Σέκερη να ξέρει όλους τους τερματοφύλακες και τις προθέσεις τους και πόσα παίρνουν και να προτείνει κιόλας. Εγώ ούτε τον Πρίγιο ήξερα, ούτε τον Ενρίκε, ούτε τον Τσίμιροτ ούτε ούτε ούτε.
Αλλωνών δουλειά είναι να βρίσκουν και να προτείνουν.

Εκτός αν θες να καταλήξεις στο ότι δεν υπάρχει τερματοφύλακας καλύτερος που να θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, οπότε πάσο.
Άβαταρ μέλους
back in black

Δημοσίευση από back in black »

Μπορεί κάποιος να εκτιμήσει πόσα χρήματα θα έπρεπε να δώσουμε για να πάρουμε με μεταγραφή + συμβόλαιο έναν τερματοφύλακα με τα στοιχεία του Γλύκου (ηλικία, διεθνής, βασικός στην ομάδα του, εμπειρεία, συμετοχές κλπ); 'Ετσι για να έχουμε μια βάση συζήτησης, όχι τίποτε άλλο.
KOSTAS54

Δημοσίευση από KOSTAS54 »

eorptol1 έγραψε:Μόνο στον μπουφον θα συμφωνήσουμε όλοι..... Και στον πασχαλακη :) :)
Με τον Πασχαλάκης στον ΠΑΟΚ, τα λάθη του Όλσεν θα φαντάζουν πταίσματα. Δεν νομίζω ότι είναι τερματοφύλακας για τον ΠΑΟΚ και τον τρόπο παιχνιδιού του.
Άβαταρ μέλους
abc_o_ karpouzas

Δημοσίευση από abc_o_ karpouzas »

PAOK_Antarctica

οταν λες την αποψη σου την λες γιατι εχεις ενα μετρο συγκρισεις μια.....σταθερα,,,,

οταν λες οτι αυτο δεν κανει σημαίνει οτι ξερεις κατι αλλο το οποιο κανει...

αυτο το κατι αλλο....

εαν εχει ονομα θα ηθελα να το ακουσω
Άβαταρ μέλους
navigator11

Δημοσίευση από navigator11 »

PAOK_Antarctica έγραψε:Καλά, δεν είναι λογική αυτή.
Δεν είναι δουλειά κανενός Σέκερη να ξέρει όλους τους τερματοφύλακες και τις προθέσεις τους και πόσα παίρνουν και να προτείνει κιόλας. Εγώ ούτε τον Πρίγιο ήξερα, ούτε τον Ενρίκε, ούτε τον Τσίμιροτ ούτε ούτε ούτε.
Αλλωνών δουλειά είναι να βρίσκουν και να προτείνουν.

Εκτός αν θες να καταλήξεις στο ότι δεν υπάρχει τερματοφύλακας καλύτερος που να θέλει να έρθει στον ΠΑΟΚ, οπότε πάσο.
Υπάρχει και τον θέλουμε! Σαν την Ελλάδα που ήθελε το πάλαι ποτέ η νδ. Μέχρι να εντοπιστεί, αν δεν έχει ήδη, και να πειστεί να έρθει στην ομάδα, έχει νόημα να επιχειρείται συνεχώς, με αφορμή 2-3 όντως κακές στιγμές, που μπορεί να έχει κάθε τερματοφύλακας, ακόμα και μαζεμένες μέσα σε μια σεζόν, η απαξίωση ενός παίχτη; Και με μανδύα, λέω εγώ, απλά τα λάθη τα φετινά, που στην ουσία έτυχε να μη στοιχίσουν ιδιαίτερα (φτοουυυυ γκαντεμιά).
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Και σου ξαναλέω ότι κι εγώ θεωρούσα πως ο Κλάους δεν κάνει και τον Πρίγιοβιτς δεν τον είχα ούτε ακουστά.
Θα μου πεις "ναι αλλά ήξερες άλλους επιθετικούς". Θα σου πω όχι, δεν ήξερα. Δεν ασχολούμαι. Ασχολούμαι με τον ΠΑΟΚ. Έχω όμως κοινή λογική.
Άβαταρ μέλους
PAOK_Antarctica

Navi δεν θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο μαζί σου. 1000%
Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι το που είναι η απαξίωση στο να πει κάποιος ότι θέλει καλύτερο τερματοφύλακα.
Γιατί δεν είδα κανέναν εδώ να απαξιώνει και να μηδενίζει.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Roster”