Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Θέματα που αφορούν την αθλητική επικαιρότητα, άλλες ομάδες και όχι μόνο!
Άβαταρ μέλους
alp920

Re: Νέα, άρθρα & σχόλια για άλλες ελληνικές ομάδες VI

Δημοσίευση από alp920 »

σωστά έχουμε και τους κομπλεξικούς την κυριακή.Άλλο ανέκδοτο και αυτοί.
Εδώ δεν έχουνε μαντήλι να κλάψουν και τους πήγαν για φαγητό μπας και τους πορώσουν και μας κόψουν κανένα ποντάκι.
Θέλω και με τους δυο την νίκη.Να τελειώνουμε και με το χιλιοτραγουδισμένο αήττητο τους
δεν θέλω όμως με τίποτα τον γαύρο στα ημιτελικά,αν και οι άλλοι δυο είναι πιο φορμαρισμένοι,κυρίως γιατί δεν αντέχω στην σκέψη ότι αν καταφέρω να περάσω από το σφαγείο των ημιτελικών θα πάω πάλι στον τελικό αποδεκατισμένος.
sorry pilote αλλά δεν μπορώ να μην ασχοληθώ...πλησιάζει και ο καιρός τους βλέπεις :mrgreen:
Dimg4

Δημοσίευση από Dimg4 »

Διαβαζω παντου απο αλλοθρησκους "χαρειτε γαυροι, 5/3 στην τουμπα θα ξεφτιλιστειτε"
αυτο ειναι το κερδος μαγκες
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

paokovios1974 έγραψε:
Sick Bastard έγραψε:Εγώ μόλις μπήκα σπίτι κι είδα το 0-3, χάρηκα.
Ανοίγει μια μικρή χαραμάδα για το πρωτάθλημα.
Δεν εχεις και αδικο.
Βασικά πρέπει να κερδίσουμε όλα τα επόμενα δικά μας που απομένουν.
trouman

Δημοσίευση από trouman »

pilotos έγραψε:Γίνεται να μην σκέφτεστε το ένα ματς, που συνήθως έρχεται όλη η πλέμπα στην Τούμπα;;;
Μην μικραινετε την ομάδα...

SM-G935F

Δεν ξέρω εάν εννοείς αυτό που λένε πολλοί με διαφορους τρόπους για όσους θα γεμίσουν την Τούμπα, αλλά έχω αρχίσει να νιώθω τύψεις που έχοντας τη δυνατότητα να παρακαλουθήσω ένα δυο ματς τον χρόνο, επιλέγω να είναι και το συγκεκριμένο. Εάν τα καταφέρω. Έβγαλα αεροπορικά αμέσως μόλις έμαθα ημερομηνία και θα ρισκάρω να βρω εισιτήριο για το ματς. Έπρεπε δηλαδή να για να είμαι σωστός ΠΑΟΚτσής να μην πάω σε αυτόν τον αγώνα. Δεν τρώω τη θέση κανενός, άδειο είναι το γήπεδο σχεδόν σε κάθε ματς. Σέλφι δε βγάζω γενικά, φωνή έχω και τη χρησιμοποιώ. Μπορώ να διαθέσω τον χρόνο μου και τα λεφτά που μπορώ για να δω την ομάδα σε αυτόν τον αγώνα; χρειάζεται κάποια άδεια;

Πιλότε, δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς πλέμπα και δεν απευθύνομαι σε εσένα εάν δεν εννοείς και εμένα που θα πάω φέτος μόνο σε αυτόν τον αγώνα.
Άβαταρ μέλους
pilotos

Δημοσίευση από pilotos »

trouman έγραψε:
pilotos έγραψε:Γίνεται να μην σκέφτεστε το ένα ματς, που συνήθως έρχεται όλη η πλέμπα στην Τούμπα;;;

SM-G935F

Δεν ξέρω εάν εννοείς αυτό που λένε πολλοί με διαφορους τρόπους για όσους θα γεμίσουν την Τούμπα, αλλά έχω αρχίσει να νιώθω τύψεις που έχοντας τη δυνατότητα να παρακαλουθήσω ένα δυο ματς τον χρόνο, επιλέγω να είναι και το συγκεκριμένο. Εάν τα καταφέρω. Έβγαλα αεροπορικά αμέσως μόλις έμαθα ημερομηνία και θα ρισκάρω να βρω εισιτήριο για το ματς. Έπρεπε δηλαδή να για να είμαι σωστός ΠΑΟΚτσής να μην πάω σε αυτόν τον αγώνα. Δεν τρώω τη θέση κανενός, άδειο είναι το γήπεδο σχεδόν σε κάθε ματς. Σέλφι δε βγάζω γενικά, φωνή έχω και τη χρησιμοποιώ. Μπορώ να διαθέσω τον χρόνο μου και τα λεφτά που μπορώ για να δω την ομάδα σε αυτόν τον αγώνα; χρειάζεται κάποια άδεια;

Πιλότε, δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς πλέμπα και δεν απευθύνομαι σε εσένα εάν δεν εννοείς και εμένα που θα πάω φέτος μόνο σε αυτόν τον αγώνα.
Κάποτε και εγώ διάλεγα και αυτό το ματς για να έρθω!!!

Άλλο πράγμα εννοώ όμως... Δεν γίνεται κάθε χρόνο, να γίνεται ο χαμός, Για αυτό το ματς, να χάνεται άπειρο δυναμικό και από την ομάδα και από τον κόσμο, να γίνεται ο μοναδικός αυτοσκοπός της σεζόν η νίκη μόνο σε αυτόν τον κολοαγωνα...

Όταν ξεφύγουμε από αυτό, θα έχουμε ανέβει επίπεδο, στην τελική ποιος τους γαμαει τους απογόνους;
Ας πάρω όλα τα άλλα ματς.

SM-G935F
trouman

Δημοσίευση από trouman »

pilotos έγραψε:
trouman έγραψε:

SM-G935F

Κάποτε και εγώ διάλεγα και αυτό το ματς για να έρθω!!!

Άλλο πράγμα εννοώ όμως... Δεν γίνεται κάθε χρόνο, να γίνεται ο χαμός, Για αυτό το ματς, να χάνεται άπειρο δυναμικό και από την ομάδα και από τον κόσμο, να γίνεται ο μοναδικός αυτοσκοπός της σεζόν η νίκη μόνο σε αυτόν τον κολοαγωνα...

Όταν ξεφύγουμε από αυτό, θα έχουμε ανέβει επίπεδο, στην τελική ποιος τους γαμαει τους απογόνους;

SM-G935F
Συμφωνώ απολύτως με τη λογική σου.
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Δεν υπαρχει λογος αναλυσης, το οσμανλισπορτ-γαυρος ηταν δυο μετριες ομαδες. Ε, καποιος επρεπε να κερδισει. Δεν τα εβαλαν αυτοι γιατι μπροστα δεν εχουν τιποτα, το εβαλε ο γαυρος απο το στημενο τελειωσε η υποθεση.

Παντος για το ματς της Τουμπας, οποιος περιμένει 3αρες και τετοια ειναι χαζος. Οχι οτι ειναι απιθανο...αλλα ο γαυρος θα ερθει να παιξει συντηρητικά και κλειστα. Δεν εχει κανενα κίνητρο για τη νικη. Οπως εσυ θες να τον ξεφτιλισεις ετσι κι αυτος να μη ξεφτιλιστει θελει. Για μαλακες του εχεις να ερθουν να παιξουν ανοιχτα και λα λα λα? Κλειστα και στη δυναμη θα παει. Μια χαρα τους ερχεται το 0-0. Εγω 1-0 το βλεπω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος CCCP την Πέμ 23 Φεβ 2017, 22:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Sick Bastard

Δημοσίευση από Sick Bastard »

pilotos έγραψε: Όταν ξεφύγουμε από αυτό, θα έχουμε ανέβει επίπεδο, στην τελική ποιος τους γαμαει τους απογόνους;
Πειράζει να πάρουμε όλα τα άλλα ματς και τους απόγονους; Όχι δεν πειράζει.
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

τα λες τόσο ωραία ρε CCCP,αυτό το βλάκας μόνο να μην έγραφες!!!
καταλαβαίνω πως το εννοείς,αλλά αν κάποιος πιαστεί τώρα από αυτό θα γίνουμε πάλι λαμπάδα χωρίς λόγο.
Φιλικά το γράφω.Αν σου δημιουργείται έστω και η παραμικρή υπόνοια ότι προσπαθώ να σου την πώ θα διαγράψω αμέσως το post μου
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Αντε ρε με το drama στο προβληματα του φορουμ κοιτα τι τα κανατε τα παιδια :lol:

Χαριτολογωντας ηταν φυσικα...αντε να το αλλαξω σε χαζος :mrgreen:
Άβαταρ μέλους
CCCP

Δημοσίευση από CCCP »

Στα σοβαρα παντως, πολυ απογοητευση τα τελευταια χρονια προσέχετε και απο λαθος expectations σε κατι τετοια ματς...ολο κατι "ελα μωρε ποιος...." και "αν δεν τον μαμησης τωρα ποτε..." κτλ κτλ.

Ο γαυρος ειναι μια κακη ομαδα απο την αποψη οτι δεν παιζει μπαλα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι "αδυναμη" ομαδα. Αν ερθει να παιξει οχι για τη νικη αλλα για να μη διασυρθει, δεν τον διασυρεις. Ολο φαντασιοσεις με το μυαλο μας φτιαχνουμε και ολο απογοητευωμαστε.
Άβαταρ μέλους
Παλαιολόγος

Δημοσίευση από Παλαιολόγος »

μεγαλη προκριση του ΑΠΟΕΛ επι της μπιλμπαο

μπραβο!
Άβαταρ μέλους
alp920

Δημοσίευση από alp920 »

true...
όσο και να αποδυναμώθηκε δεν είναι ομάδα επιπέδου βέροιας για να προεξοφλεί κανείς τρίμπαλα
PAOKhead

Δημοσίευση από PAOKhead »

trouman έγραψε: Δεν ξέρω εάν εννοείς αυτό που λένε πολλοί με διαφορους τρόπους για όσους θα γεμίσουν την Τούμπα, αλλά έχω αρχίσει να νιώθω τύψεις που έχοντας τη δυνατότητα να παρακαλουθήσω ένα δυο ματς τον χρόνο, επιλέγω να είναι και το συγκεκριμένο. Εάν τα καταφέρω. Έβγαλα αεροπορικά αμέσως μόλις έμαθα ημερομηνία και θα ρισκάρω να βρω εισιτήριο για το ματς. Έπρεπε δηλαδή να για να είμαι σωστός ΠΑΟΚτσής να μην πάω σε αυτόν τον αγώνα. Δεν τρώω τη θέση κανενός, άδειο είναι το γήπεδο σχεδόν σε κάθε ματς. Σέλφι δε βγάζω γενικά, φωνή έχω και τη χρησιμοποιώ. Μπορώ να διαθέσω τον χρόνο μου και τα λεφτά που μπορώ για να δω την ομάδα σε αυτόν τον αγώνα; χρειάζεται κάποια άδεια;
Καθόλου τύψεις δεν χρειάζεται να νιώθεις τρουμαν. Εσύ καλά κάνεις και βγάζεις εισητήρια και τραβιέσαι όσο μπορείς για να δεις την καψούρα σου σε οποιο ματς γουστάρεις και προφανώς είναι δικαίωμα σου.

Όπως είπες όμως κι εσύ, στα άλλα ματς άντε να βγαίνει μέσος όρος 10.000. Άρα δεν νομίζω ότι οι 16.000 επιπλέον που σκάνε 2 φορές το χρόνο, έρχονται όλοι απο μακριά και αεροπορικώς. Κάποιοι την στιγμή που εσύ καταξοδεύεσαι για να έρθεις να δεις ένα ματς, απέχουν όλη την χρονιά μερικά χιλιόμετρα από την Τουμπα (μπορεί και μέτρα) αλλά τελικά τους βλέπουμε κι αυτούς όσο και σένα.

Αλλά ακόμα κι αυτό καθόλου μεμπτό δεν είναι. Δικαίωμά τους.
Απλά να μην έχουν την απαίτηση να έχει ο ΠΑΟΚ συμβόλαιο με τις καλές εμφανίσεις στα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς (Ευρωπαικά και γκει, δυσκολα για διαφορετικους λογους) επειδή αυτοί τις 1-2 φορές που πάτησαν περιμένουν να γίνουν όλα όπως τα χουν φανταστεί. Οι υπόλοιποι που πάμε και με καμιά βέροια και κανέναν πλατανιά δεν χρωστάμε τίποτα να τρώμε στη μάπα τη χολή που μαζέυουν όσο καιρό λείπουν. Ας έρχονται πιο τακτικά να την βγάζουν με δόσεις.
Άβαταρ μέλους
Josey Wales

Δημοσίευση από Josey Wales »

CCCP έγραψε:Στα σοβαρα παντως, πολυ απογοητευση τα τελευταια χρονια προσέχετε και απο λαθος expectations σε κατι τετοια ματς...ολο κατι "ελα μωρε ποιος...." και "αν δεν τον μαμησης τωρα ποτε..." κτλ κτλ.

Ο γαυρος ειναι μια κακη ομαδα απο την αποψη οτι δεν παιζει μπαλα αλλα αυτο δεν σημαινει οτι ειναι "αδυναμη" ομαδα. Αν ερθει να παιξει οχι για τη νικη αλλα για να μη διασυρθει, δεν τον διασυρεις. Ολο φαντασιοσεις με το μυαλο μας φτιαχνουμε και ολο απογοητευωμαστε.
Το όλο θέμα θα είναι να μπει στο πρώτο μισάωρο το πρώτο γκολ. Μετά, και τον Παπά να ξαναφέρουν δεν πρόκειται να κάνουν τίποτα. Από την αρχή της χρονιάς τσίρκο είναι και δεν έχει αλλάξει καθόλου μέχρι τώρα. Όλο τους το παιχνίδι είναι πως θα πάρουν κάποια στημένα για να μπορέσουν να απειλήσουν. Η ΑΕΚ πχ αν είχε τουλάχιστον ένα κανονικό δεξί μπακ και όχι το στόπερ που έπαιξε εκεί, θα τους δημιουργούσε πολύ περισσότερα προβλήματα από ότι είχαν.
Για το σημερινό, τι να πει κανείς. Τον Μπρούμα, τον Μπιφούμα και τον Ριγκατόνι τέσσερα τυριά απέκλεισαν και νομίζουν ότι θα πάνε και τελικό.
Κλειδωμένο

Επιστροφή στο “Αθλητικά-Αγωνιστικά”