trouman έγραψε:
Δεν ξέρω εάν εννοείς αυτό που λένε πολλοί με διαφορους τρόπους για όσους θα γεμίσουν την Τούμπα, αλλά έχω αρχίσει να νιώθω τύψεις που έχοντας τη δυνατότητα να παρακαλουθήσω ένα δυο ματς τον χρόνο, επιλέγω να είναι και το συγκεκριμένο. Εάν τα καταφέρω. Έβγαλα αεροπορικά αμέσως μόλις έμαθα ημερομηνία και θα ρισκάρω να βρω εισιτήριο για το ματς. Έπρεπε δηλαδή να για να είμαι σωστός ΠΑΟΚτσής να μην πάω σε αυτόν τον αγώνα. Δεν τρώω τη θέση κανενός, άδειο είναι το γήπεδο σχεδόν σε κάθε ματς. Σέλφι δε βγάζω γενικά, φωνή έχω και τη χρησιμοποιώ. Μπορώ να διαθέσω τον χρόνο μου και τα λεφτά που μπορώ για να δω την ομάδα σε αυτόν τον αγώνα; χρειάζεται κάποια άδεια;
Καθόλου τύψεις δεν χρειάζεται να νιώθεις τρουμαν. Εσύ καλά κάνεις και βγάζεις εισητήρια και τραβιέσαι όσο μπορείς για να δεις την καψούρα σου σε οποιο ματς γουστάρεις και προφανώς είναι δικαίωμα σου.
Όπως είπες όμως κι εσύ, στα άλλα ματς άντε να βγαίνει μέσος όρος 10.000. Άρα δεν νομίζω ότι οι 16.000 επιπλέον που σκάνε 2 φορές το χρόνο, έρχονται όλοι απο μακριά και αεροπορικώς. Κάποιοι την στιγμή που εσύ καταξοδεύεσαι για να έρθεις να δεις ένα ματς, απέχουν όλη την χρονιά μερικά χιλιόμετρα από την Τουμπα (μπορεί και μέτρα) αλλά τελικά τους βλέπουμε κι αυτούς όσο και σένα.
Αλλά ακόμα κι αυτό καθόλου μεμπτό δεν είναι. Δικαίωμά τους.
Απλά να μην έχουν την απαίτηση να έχει ο ΠΑΟΚ συμβόλαιο με τις καλές εμφανίσεις στα πιο δύσκολα ματς της χρονιάς (Ευρωπαικά και γκει, δυσκολα για διαφορετικους λογους) επειδή αυτοί τις 1-2 φορές που πάτησαν περιμένουν να γίνουν όλα όπως τα χουν φανταστεί. Οι υπόλοιποι που πάμε και με καμιά βέροια και κανέναν πλατανιά δεν χρωστάμε τίποτα να τρώμε στη μάπα τη χολή που μαζέυουν όσο καιρό λείπουν. Ας έρχονται πιο τακτικά να την βγάζουν με δόσεις.