Dimg4 έγραψε:sourmenetes έγραψε:Dimg4 έγραψε:
το ιδανικο θα ηταν να τους ειχαμε και τους 2
500 χιλιαρικα για ανσα;;;τι ιδανικο;;;
900 για καμπος δινεις και 800 στον φετινο κλαους...
Αφηστε τα λογιστικα για μια φορα, παικτικα μιλαω πως ειναι 2 εντελως διαφορετικοι παικτες με ευχερεια στο γκολ. 500 δεν ειναι και ΤΟ ποσο για ενα απο τ καλυτερα φορ του πρωταθληματος.
Dimg4 έγραψε:eorptol1 έγραψε:Καθόλου ιδανικό άσε που ο πρι θα είναι βασικός οπότε θα έχουμε μουρμουρες από τα 500 χιλιάρικα....
Καταλαβες οτι στον παγκο πλεον θα εχουμε 800 χιλιαρικα ε? Ο Ανσα η ενας τετοιος παικτης πρεπει να αποκτηθει για διαφορετικου τυπου παιχνιδια
Dimg4 έγραψε:goran 64 έγραψε:Τελικά να τα αφήσουμε επιτέλους τα λογιστικά ή όχι??? Ακόμα δεν κατάλαβα τι πρέπει να κάνουμε Ντιμ...

Δεν περιμενα κατι διαφορετικο απο σενα γκοραν. Εγω ξεκινησα γραφωντας καθαρα αγωνιστικα πως ο ανσα θα ηταν ιδανικος παρτενερ του πριγιο, ο αλλος μου πεταει τα 500 κ πως θα ειναι παγκο, εγω απανταω επισης με νουμερο αφου το ανεφεραν και εσυ διαλεγεις να απαντησεις με εξυπναδα σε μενα.
Καμία εξυπνάδα Dimg4...Μην το γυρνάς πάλι αλλού γιατί το μάθαμε πια το κόλπο...
Καλά που τα γραπτά μένουν ρε συ Dimg4, ώστε να μην χρειάζεται μ αυτά που μας κατηγορείς (σχεδόν όλους όσους έχουμε διαφορετική άποψη απ τις αφοριστικές και κατά το δοκούν δικές σου), να αποδεικνύουμε ότι δεν είμαστε και ελέφαντες...
Τα τονισμένα εσύ τα χεις γράψει φίλε, όχι εγώ, ούτε κανένας άλλος...
Πες και καμιά φορά ότι έχεις κάνει λάθος, δεν θα πέσει κι η ζάχαρη στο νερό...